הפרסומים של היום בידיעות אחרונות..

נתוש ז

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה הגבת אלי-זאת אומרת שהערה שלך הופנתה אלי.לא?

InfectedM

New member
מה מצחיק פה?

הגבתי אליך כי ההודעה שלי הייתה בהמשך לדברים שלך, אבל זה לא אומר שאני פונה אליך בהודעה עצמה. ואתה לא מגניב אם אתה שם הרבה אמוטיקונים צוחקים ומנסה להוציא אותי טיפש.

נתוש ז

New member
אני לא מנסה להוציא אף אחד טיפש

פשוט שועשעתי קלות. בד"כ שמגיבים למישהו מדברים אליו. זה כזה כמו בשיחה..שאם מישהו אומר "היי-אתה מרגיש טוב יותר?" אתה לא תגיד לו "ראש הממשלה עובד עכשיו". זה פשוט לא מסתדר. אולי אתה יכול להגיד את זה למישהו אחר שלידו..אבל לא אליו =)

InfectedM

New member
תודה רבה שאתה מסביר לי את המשמעות

של להגיב למישהו. בכל אופן, שרשרתי אלייך כי זה היה רלוונטי למה שאמרת על אותם אנשים. זה הכל. אפשר להפעיל שיקול דעת לפני שיורים.

InfectedM

New member
לא לא, בפורום הזה רק מלחמות :)

אתה פשוט לא נמצא פה מספיק זמן בשביל לראות בעצמך :)

satlot16

New member
בראין כפרות!!

בונה אתה לא תירה על בראין שום דבר!! ואל תנסה להוציא אותו טיפש כי הוא חכם והוא החכם שלי ורק שלי!! הוא לומד הרבה הוא חכם חחח.. חחחחחחח קרעתי את עצמי בראין יש לי רובה גם. בוא נלך לירות עליו גם באווווווו תימנים לקום לקום!!

Tomer TR

New member
"פשוט שועשעתי קלות."

כל חודש חייב להגיע לכאן פלצן תורן

בסדר

אבל אנשים משתנים, אנשים מתבגרים, החיים מתגלגלים ואני לא חושבת שלמישהו מפה יש זכות לבקר ובטח שלא לשפוט אותו על החיים האישיים שלו שאפחד פה לא מעורב בהם. וממה בדיוק אנשים מושפעים?מזה שהוא אמר שהוא לא מתכוון להביא ילד לעולם?תעשה טובה תן לו לחיות את החיים שלו,לעשות את ההחלטות שלו,ואלו שמושפעים,להבא,שילמדו לסנן את המילים שלו,הוא בסה"כ בנאדם שלא חייב כלום לאפחד מכם.קחו בפרופורציה,תפרגנו קצת, לא יקרה לכם שומדבר.

נתוש ז

New member
את לא יודעת לקרוא?

לדעתי אני מבטא את עצמי בצורה מעולה. לא אמרתי שהוא חייב למישהו משהו, לא אמרתי שהוא לא בנאדם אלא אלוהים וכל מילה שלו מצווה. רק אמרתי שיש לאנשים זכות מלאה לבקר את המהלך הזה של אביב, כיוון שאביב חזר מסר רב של פעמיים על אמירה שהיא מנוגדת לחלוטין מהמעשה הזה (שהוא לא מתכוון להביא ילדים). לא אמרתי שאביב חייב תשובות, לא אמרתי שלאביב אסור לעשות... אמרתי שזאת זכותם המלאה לבקר, ולהביע עמדה שלילית נגד הדבר הזה. זה הכל. ואני באופן אישי מאוד מפרגן על הילד :) אבל מאוד.

ואתה,יודע לקרוא?

"ואני לא חושבת שלמישהו מפה יש זכות לבקר ובטח שלא לשפוט אותו על החיים האישיים שלו שאפחד פה לא מעורב בהם." כולה אמרתי את דעתי.מה עפת? ובגלל שאתה כתבת את ההודעה הזו אז אני הגבתי אליך ודיברתי בכלליות,התייחסתי למה שאתה כתבת.עכשיו מובן יותר? לפי שאתה שולח את כולם ללמוד לקרוא תחזק לך את החלק של הבנת הנקרא.

נתוש ז

New member
....

"תעשה טובה תן לו לחיות את החיים שלו,לעשות את ההחלטות שלו,ואלו שמושפעים,להבא,שילמדו לסנן את המילים שלו,הוא בסה"כ בנאדם שלא חייב כלום לאפחד מכם"

וואי

סתם עכשיו לחפור על זה הא? ה"תן לו לחיות את החיים שלו" היה מכוון גם אליך כ-זה שכתב את ההודעה והמסר היה לכולם יותר ברור מזה? זאת דעתי.זה הכל..לא באתי נגדך..

למעלה