הפרסומים של היום בידיעות אחרונות..

moriboy66

New member
לא אמרתי שאסור לבקר אותו

או לשפוט.. לדעתי. אין שם סיבה לעשות כך.

קוראים לזה להתבגר,,,,

אביב אמר דברים פעם אלו דברים שהתאימו לילד כועס על העולם בגיל 19-23 זה מתאים לאז אם אביב הגיע למסקנה שהוא יכול ורוצה להיות אבא עכשיו זה בהתאם לגיל קוראים לזה: להתגבר, ולהחליט בהתאם לרצונות הנפשיים של הגיל ושרשרת החיים הנורמלית

אביב גפן אבא.. וואו- איזה אבסורד..

כאילו כל הכבוד והכל.. קצת מוזר בעקבות המערכת יחסים העצובה בינו ובין אבא שלו.. מקווה שלמד לקחים.. בעקבות הלידה אני בטוחה שיתחולל שינוי בחייו של אביב אבל עדיין- הוא המלך שלי, אין ספק!

נתוש ז

New member
והרגע שדימינתי שאביב יחזור להופיע

כמו משוגע עם השירים הגדולים באמת שלו- ולא הלהיטים הרגילים הללו.. אותו הרגע התפוגג =\

נתוש ז

New member
כתבתי וזה נחמק =\ האינטרנט התחרפן

אממ..כי לדעתי אביב בכלל השתנה. ותמיד היה את התקווה שהוא יחזור. בהכל. יחזור לדבר כמו אז, להתבטא, יחזור לדעות הקיצוניות, ועם זה יחזור לכתוב כמו אז,להתנהג כמו אז, לשיר ולהופיע כמו אז וכן להיראות כמו אז. והילד בעצם מנפץ את החלום הזה ומראה שאביב עשה את ה"צעד קדימה" מהעבר שלו...ולדעתי גם לא יחזור לשם יותר =\

מעכבת

New member
אני גם לא חושבת שזה קשור

אביב כבר עשה את ה"צעד קדימה" הזה בלי קשר לילד לפי דעתי.

נתוש ז

New member
ברור לי...אני רק אמרתי ש..

לפני הילד היה תקווה קלושה שכזאת שאביב מתישהו יחזור.. ומתישהו ימאס לו מהשירים שלא מאפיניים אותו, מעוד הופעות אינטימיות-והוא יחזור יום אחד.. והילד ניפץ ת'חלום הקטן הזה

Hosh17

New member
זה פשוט בושה

מה שאתה אומר. הילד לא ניפץ שום חלום, הילד הוא דור ההמשך של אביב גפן! הילד הזה הוא חלק מאביב, הוא בזכות אביב, הוא של אביב. אני אף פעם לא התייחסתי לאמירה הזו שאביב לעולם לא יביא ילד. זה די פתאטי היה נשמע, ומתאים לאותה תקופה שחורה של אביב. הבנאדם בן 30 + , נשוי,אוהב.. מה יותר טוב ואמיתי מזה? ובגיל 50 60 70 הוא כבר לא יהיה אותו אביב עם אותם מחשבות, וגם לא יוכל להביא ילדים... וזה יהיה חבל שזה קורה בגלל מחשבה הזויה בתקופה המשוגעת.

הוא לא השתנה הוא פשוט התבגר

זה קורה לכולם אין מה לעשות הוא כבר בן 34 עוד מעט הוא לא יכול לצרוח כל החיים זה לא שבגלל שהוא יהיה אבא הוא ישכח מהקהל שלו ויספיק להופיע אני ממש הייתי מאושרת ששמעתי שהוא הולך להיות אבא ושהוא סופסוף מאושר לשם שינוי זאת רק דעתי.. כי בגיל 34 גם אתם תירצו ילדים ולהקים משפחה כמו כל אחד אחר.. זאת רק דעתי..

אלכסהה

New member
ה-מ-ו-ן מזלטוב, מגיע להם! ../images/Emo13.gif

[את כל החששות שלי אני אשאיר לעצמי, כי השמחה שמציפה אותי חזקה יותר מהם.]

למעלה