הפרסומת עם הכבשה...

מירב ד

New member
הפרסומת עם הכבשה... ../images/Emo7.gif

יצא לכם לראות את הפרסומת החדשה עם הכבשה??? מזעזע!!! ולמי שלא ראה... בערוץ 2 יש פרסומת חדשה של "תלמה" לאיזה מוצר שלהם שנקרא "תלמה CUPS ", איזשהו אוכל מוכן בכוסות או משהו. במשך כל הפרסומת מלבישים את הכבשה בתלבושות מגוחכות (ובטח לא נוחות לכבשה!). שמים אותה בכל מיני מקומות וכ´ו... בתוכנית אחרת (נדמה לי שגיא פינס) ראיתי איך עושים את הפרסומת. בהתחלה הכל היה טוב ויפה (לא כל כך!!) בסופו של דבר הכבשה איבדה את סבלנותה (ובצדק! לא נראה לי שאני הייתי מסכימה שילבישו אותי בתלבושות ישימו עליי דברים ושאר ירקות) היא לא הפסיקה לזוז וזה הפריע להם לצלם, ולכן קשרו! את הרגל של הכבשה לרצפה! הייתי מזועזעת שככה מתנהגים לחיות ועוד מול המצלמה. וכששאלו את הבמאי של הפרסומת הוא ענה: היא בסך הכל סתם כבשה בדואית ובכלל לא אכפת לה מה עושים לה (לא מילותיו בדיוק). רק לתשומת ליבכם! מירב

ג ל י

New member
אני פשוט שונאת אנשים כאלו

שמעוללים דברים כאלו ליצורים אנושיים חסרי ישע פשוט בושה צריך להעמיד אותם לדין

מלאכית16

New member
זה ממש הכעיס אותי

גם אני ראיתי במקרה בגיא פינס איך עושים את זה ואיך קשרו אותה לריצפה זה ממש ממש מעצבן שבשביל פרסומת מטומטמת הכבשה צריכה לסבול נ.ב היי לכולם אני חדשה פה קוראים לי הילה ואני ממש מאושרת שיש מקום שכזה שאפשר להשמיע את הדעות שלך לגבי הדברים האלה מבלי שמישהו אחר יצחק עליך בבית הספר שלי הרבה אנשים צוחקים עלי בגלל כל הדעות שלי נגד ניסויים סתומים ולא נצרכים בבעלי חיים ואכילה של בעלי חיים ומשום מה הדעה הכוללת אצלנו היא שלבעלי חיים אין זכות לשום דבר וזה כולל גם חיים וזה ממש אבל ממש מכעיס אותי!!!

Neomi Dyllen

New member
כשאני למדתי

בביה"ס (וזה הייה לפני כמה שנים טובות) המורה לביולוגיה החליטה לנתח עכבר לבן,רב הכיתה יצאה החוצה וסרבה לקחת חלק בגועל נפש הברברי והמיותר הזה. בהתחשב בעובדה שתלמידים בני 16 לא ממש זקוקים לדעת מה מתחבר למה ואיך הכל פועל ע"י הסתכלות באובייקט מפולח והם יכולים להתבונן בספרי הביולוגיה שלהם ולהבין הכל בדיוק באותה בהירות,אין לי ממש מושג למי הועיל הניתוח הזה.

אפרופו גיא פינס..

התוכנית ודגלת בלבישת פרוות.. לא מזמן היתה כתבה על תצוגוץת אופנה ועל כמה פעילים שעלו לבמת התצוגה והפריעו קצת ל שימחת הפרוות.. ולאחר הכתבה גיא פינס הגיב בציניות משו על כך שהם צריכים למצוא נושא אחר להילחם עליו

shanty.G

New member
הברקות מסוג זה כשל גיא פינס

באותה תכנית שהזכרת, ראויות לתגובות. אנא ידעו אותנו בזמן, כדי שנוכל להגיב מיידית באופן קורקטי ומנומס ע"י אימיילים/פקסים/מכתבים למקומות הרלוונטיים. דעת קהל משפיעה!

באפט

New member
הכבשה חזרה..

אתמול "מצאו שידוך" לשוקי הכלב של ארז טל ברק בישראל. הייתה זו, למרבה ההומור, הכבשה שהשתתפה באותה פרסומת. הפעם היא לא הייתה לבושה וגם לא קשורה ברגליה, אבל אני מקווה שהיא לא תהפוך ע"י בעליה לגימיק חדש.

למעלה