הפרסומת עם עדי אשכנזי - בזיון!

mm130

New member
לא,../images/Emo18.gif

ואני לא מבין את הקשר בין ניסויים בבעלי חיים לבין הצלת חיי אדם.

איציק180

New member
הפרסומת עם עדי אשכנזי - בזיון!

הפרסומות "בכיכובה" של עדי אשכנזי לאינטרנט זהב הן ביזיון. לא מצחיקות (אפילו לא טיפה'לה משעשעות!), מטופשות וחסרות פואנטה. והפאנץ' כ"כ.. עלוב. "אנחנו לא גולשים מהנושא?" אמנם אשכנזי היא לא קומיקאית המאה אבל היא זכורה לנו (לרובנו) לטובה ופה, בעיני, היא עושה לעצמה שם רע ומקלקלת את מה שבנתה עד כה. עלוב. כ"כ עלוב. פשוט מבזה. חבל לי...

אורז

New member
לגלוש עם חיוך...ממבוכה

דווקא‮ ‬לדעתי‮, ‬אם‮ ‬מסתכלים‮ ‬על‮ ‬התשדירים‮ ‬בלי‮ ‬לנתח‮ ‬אותם‮, ‬הם‮ ‬דווקא‮ ‬נחמדים‮ ‬ומשעשעים‮. ‬הטקסטים‮ ‬בסדר‮, ‬אפילו‮ ‬מעלים‮ ‬חיוך‮ ‬והביצוע‮ ‬של‮ ‬אשכנזי‮ ‬לא‮ ‬רע‮ ‬בכלל‮. ‬קצת‮ ‬מפריע‮ ‬לי‮ ‬מוסיקת‮ ‬הרקע‮ ‬של‮ ‬הבסים‮, ‬בסגנון‮ ‬סיינפלד‮, ‬קצת‮ ‬מחייב‮ ‬מידי‮, ‬אתם‮ ‬לא‮ ‬חושבים‮?‬ הבעיה‮ ‬הגדולה‮ ‬של‮ ‬הסרטים‮ ‬היא‮ ‬במסר‮ ‬שלהם‮. ‬מה‮ ‬זה‮ ‬אומר‮ ‬לגלוש‮ ‬עם‮ ‬חיוך‮? ‬איך‮ ‬בדיוק‮ ‬אינטרנט‮ ‬זהב‮ ‬בתור‮ ‬ספקית‮ ‬אינטרנט‮ ‬מעלה‮ ‬אצלי‮ ‬חיוך‮? ‬הרי‮ ‬הם‮ ‬לא‮ ‬אחראיים‮ ‬על‮ ‬התכנים‮ ‬ברשת‮ ‬בשום‮ ‬צורה‮.‬ במקום‮ ‬לדבר‮ ‬על‮ ‬מהירות‮, ‬שירות‮ ‬או‮ ‬תמיכה‮, ‬יצא‮ ‬להם‮ ‬סרטים‮ ‬שלא‮ ‬מחוברים‮ ‬לכלום‮.‬ מה‮ ‬הקשר‮ ‬בין‮ ”‬לא‮ ‬גלשנו‮ ‬קצת‮„ ‬לבין‮ ‬לגלוש‮ ‬עם‮ ‬חיוך‮ ‬לבין‮ ‬השירות‮ ‬שמציעה‮ ‬אינטרנט‮ ‬זהב‮ ‬ומה‮ ‬שאמור‮ ‬לבדל‮ ‬אותה‮ ‬מאחרות‮? ‬אין‮ ‬שום‮ ‬קשר‮ ‬ולכן‮ ‬הסרטים‮ ‬האלה‮ ‬לא‮ ‬עושים‮ ‬את‮ ‬העבודה‮.‬

tv007

New member
אהבתי את הפרסומת שלה לאינטרנט זהב

ולא פחות את הקטע שהיא עשתה ביאיר לפיד!

yaniv002

New member
הקשר

שהם אומרים "גולשים עם חיוך", זה להראות יענו שבאינטרנט זהב המחירים זולים, והשירות טוב. אז כאילו שאין דאגות, וגולשים עם חיוך. חוץ מזה שהפרסומת נחמדה, אבל לא עושה לי משהו מיוחד.

K_man

New member
אני חושב שהפרסומת של אינטרנט זהב

היא לא רעה בכלל. אני מציע לא לשכוח שמטרת הפרסומת היא לא למכור את המוצר - כוונתי היא שלא יהיה מי שיקנה אינטרנט מהיר מאינטרנט זהב רק כי הוא ראה את הפרסומת. המטרה המרכזית היא מודעות למותג (ואני לא אכנס לכל נושא מעגל הבחירה של הצרכן...) ויצירת אהדה למותג - ולדעתי הם השיגו את זה. כמות האנשים שזוכרת את המונח החדש שהם מנסים לבסס לכאורה "להוריד שערות מהאינטרנט" מדהימה אותי... לאינטרנט זהב יש בעיה - נדיר שמישהו כולל אותם בבדיקה של הצעות מחיר לפני התחברות. אני מניח שרבים יסכימו ששתי המועמדות המרכזיות לבדיקה הן בזק בינ"ל ונטוויז'ן/ברק. התחרות על המועמדת השלישית (ורוב האנשים בודקים 3-4 הצעות לכל היותר) היא עזה.... אופס, בסוף כן נכנסתי למעגל הבחירה של הצרכן....

dino_din

New member
אני לא מסכים

בהחלט בודקים את אינטרנט זהב ! עד כמה שידוע לי שלוש הגדולות הן נטויז'ן,בב"ל וא"ז. ברק די חדשה בתחום האינטרנט הפרטי ודווקא לא נראה לי שבודקים אותה יותר מידי (חוץ מזה שלדעתי יש להם את המענה הטלפוני הפחות טוב ללקוחות, מנסיון). אגב, זו קצת פרסומת אבל באמת יש להם מחירים טובים... בכל מקרה, אני אהבתי את הפרסומת. קלילה, משעשעת ובהחלט העלתה חיוך על דל שפתי. גם המשחק שם מצויין ובהחלט התחברתי לחיוך שלה :) יום טוב, דינו. >מנוי ותיק של נטויז'ן...<

WV

New member
מסכים לחלוטין

כמה עוד אפשר לדוש בעניני מהירות ומחיר, סוף סוף שחקן בשוק שמנסה ללכת על גישה מבדלת ע"ב אינטילגנציה ו LIFE STYLE ואפילו כאן בפורום לא מבינים את זה... זכרו כלל חשוב: אם הגעת למגרש המחיר בתהליך מכירה - הפסדת אותה כבר בשלב קודם...

../images/Emo31.gif לא מסכים איתך לחלוטין

לדעתי היא עוד יכולה אפילו לזכות במדד הזכירות (מלשון זיכרון)

Turquoise19

New member
לגבי אינטרנט זהב בתור "חברה"..

עם ריבוי התקלות שלהם, הנפילות שלהם, האיטיות שלהם וחוסר היציבות שלהם, אף פרסומת לא תגרום לאנשים להתחבר אליהם. שלא לדבר על הזמן שלוקח להתנתק מהם.. ואני מרשה לעצמי לומר את זה מפני שראיתי מה קורה שם מבפנים, בתור עובד
אני גם שמח שעזבתי.. מחלקת שימור לקוחות
על הפנים, מחלקת תמיכה טכנית
תחלופה מהירה ואנשים לא מלומדים בכלל
אל תתחברו אליהם ואל תקנו בגרוש את הפרסומות הגרועות שלהם. תזכרו שלהתחבר אליהם זה עם מספר חינם.. זה לא יהיה ככה כשתנסו להתנתק מהם, בייחוד אחרי שמבטיחים לכם שיחזרו אליכם טלפונית תוך 24 שעות מקסימום וחוזרים אחרי שבוע במקרה הטוב.

למעלה