הפרסומת של סוגת

• פותח הנושא jif
  • פורסם בתאריך

jif

New member
הפרסומת של סוגת

למה נראה לי שהפרסומת של אורז סוגת בויימה ע"י בנות הפורום (שמאוד אוהבות את החמות)

הגנובה

New member
התפוצצתי מצחוק כשראיתי את

הפרסומת הזו.... וזה בדיוק מה שחשבתי
חמיות כאלו אפשר למצוא בכל מקום

חדוה1

New member
לא יפה מצידכן...

כל השבת חיכיתי לסופה בשביל להכנס ולראות מה הפרסומת...... סתאאאם אבל באמת מה הפרסומת?

חדוה1

New member
נו טוב שבוע הבא אנחנו../images/Emo160.gifלארץ

דבר ראשון אני אבקש לראות את הפרסומת. תודה על ההתיחסות.

שבוע טוב לכולנו../images/Emo42.gif

הבנתי שכולכם שתיתם הרבה מים בסוף שבוע הזה
(סערה
) כיף לכם
אצלנו היה יבש לחלוטין
אבל קררררררררררררררררררררררררררררררררר
ירדה
אחת קטנה וזהו. שיהיה לנו שבוע מגניב ומשעשע
אפרופו פרסומת של סוגת, ראיתם איזה "פלולה" דפקו לחמות על הפרצוף
אשכרה עשו אותה מכשפה (אפילו על הכלב הגאון היא התלכלכה הביץ´ית
)

jif

New member
לגבי הפרסומת

הי חדוה, אם עדיין לא ראית, אני אנסה להמחיש לך את הפרסומת: יושבת משפחה לאכול והחמות עוברת בין בני המשפחה ומראים מה היא חושבת, לדוג, הבן: איזה תלמיד מחונן, כל היום במחשב, אין פלא שהוא נראה כמו תולעת. האמא: דפנה, לאיזה משפחה היא נפלה, אבל האורז שלה מצויין. בקיצור, היא לא יכולה להגיד דבר חיובי אחד, היא חייבת לעקוץ (כמו שכולנו מכירות). פרסומת מעולה ואפשר לשים לב שראיתי אותה יותר מדי ושיננתי אותה בע"פ. ביי

ג´יפי, בוקר טוב ../images/Emo6.gif

החסרת את גולת הכותרת ... מוצארט, ה-
הגאון
אם גם עליו יש טענות, מה יגידו אזובי הקיר

jif

New member
בוקר טוב ריפלקטור

הצלחת להבין אמא של מי היא? אני מרוב פחד לא הייתי מסוגלת לאכול את האורז.

נדמה לי...

הקטן - נכד. הראשונה - בת שלה. השני - הבן שלה האידיוט. והשלישית - כלתה. והאורז דווקא נראה לא רע...... נבלה הדפנה הזאת, הכל אצלה חרא, אבל אורז רק היא יודעת לבשל...

jif

New member
לי נראה

שהשניה זו גם הנכדה שלה. יש לה אומץ לדפנה, כמה שהכל $$@ אצלה, היא עדיין מסכימה לשבת ליד החמות, זה הישג גדול יותר מאורז מוצלח, את לא חושבת כך?

אמברון

New member
../images/Emo6.gif

אני יודעת, אבל באמת יודעת, שזה מה שעובר לחמותי בראש - כולל עניין הכלב. היא פשוט שונאת בעלי חיים, ואת שלנו במיוחד. אחד הדברים שאני עושה לפעמים כדי להרגיז אותה זה לקרוא לכלב המדהים שלנו "ילד" או "ציפציף" (מדובר בגולדן גדול במיוחד...) ולכנות את החתול שלנו "ילד סנדוויץ´". אחחח, איזו הבעה מרוחה לה אז על הפרצוף

למעלה