דנה בננה 4
New member
הפרעות אכילה
שבת שלום אנשים
בשנה האחרונה נחשפתי לכך שהמון אנשים סובלים מהפרעות אכילה
ולמהאני מתכוונת הפרעות אכילה
עיסוק אובססיבי בצורך לרדת במשקל
אני עובדת עם נשים בגילאי 30-40 לא ילדות , נשים אינטליגנטיות ,חזקות אמהות לילדים גדולים וקטנים והכי חשוב רזות
ממש ..ממש רזות
וכולן באובססיה מתעסקות בדיאטות מוזרות וקיצוניות
כשהייתי בהריון אחת מהן היה גם והיא המשיכה בדיאטה הקיצונית שלה
בקיצור כשאני הייתי צעירה הפרעות אכילה /אנורקסיה היו בגדר בושה
והיום זו גאווה להיות בתת משקל ונשים עם מבנה גוף נורמלי/רזה פשוט מזלזלים בהן
הנקודה שאני רוצה לשאול האם יש סיבה שהגל הזה שוטף את מחוזותינו
הרי ברור לכל בר דעת שזה מצב נפשי /גופני מעורער
אגב בכלל בקרב האוכלוסייה יש שטף אדיר של ניתוחים לקיצור קיבה וכל מיני דיאטות הזויות
דבר נוסף שאני רוצה להעלות /לשאול בהמשך לשיחה עם איש טרנסי זה איך עושים הגנות לדבר כזה
אני בחיים שלי לא עשיתי דיאטה ואני גם לא חושבת שאני צריכה ועדיין אני מרגישה שהשיחות האין סופיות על דיאטה וכל הלחץ החברתי הזה (שאגב מופנה גם כלפי ) משפיע גם עליי ואני מוצאת את עצמי מהרהרת בכך לא מעט
אשמח לקבל רעיונות להגנות כי אני באמת לא רוצה למצוא את עצמי בכלל מתעסקת בזה ,זה ניראה לי כל כך טיפשי ועדיין עובדה שאפילו אני מתעסקת בזה
שבת שלום אנשים
בשנה האחרונה נחשפתי לכך שהמון אנשים סובלים מהפרעות אכילה
ולמהאני מתכוונת הפרעות אכילה
עיסוק אובססיבי בצורך לרדת במשקל
אני עובדת עם נשים בגילאי 30-40 לא ילדות , נשים אינטליגנטיות ,חזקות אמהות לילדים גדולים וקטנים והכי חשוב רזות
ממש ..ממש רזות
וכולן באובססיה מתעסקות בדיאטות מוזרות וקיצוניות
כשהייתי בהריון אחת מהן היה גם והיא המשיכה בדיאטה הקיצונית שלה
בקיצור כשאני הייתי צעירה הפרעות אכילה /אנורקסיה היו בגדר בושה
והיום זו גאווה להיות בתת משקל ונשים עם מבנה גוף נורמלי/רזה פשוט מזלזלים בהן
הנקודה שאני רוצה לשאול האם יש סיבה שהגל הזה שוטף את מחוזותינו
הרי ברור לכל בר דעת שזה מצב נפשי /גופני מעורער
אגב בכלל בקרב האוכלוסייה יש שטף אדיר של ניתוחים לקיצור קיבה וכל מיני דיאטות הזויות
דבר נוסף שאני רוצה להעלות /לשאול בהמשך לשיחה עם איש טרנסי זה איך עושים הגנות לדבר כזה
אני בחיים שלי לא עשיתי דיאטה ואני גם לא חושבת שאני צריכה ועדיין אני מרגישה שהשיחות האין סופיות על דיאטה וכל הלחץ החברתי הזה (שאגב מופנה גם כלפי ) משפיע גם עליי ואני מוצאת את עצמי מהרהרת בכך לא מעט
אשמח לקבל רעיונות להגנות כי אני באמת לא רוצה למצוא את עצמי בכלל מתעסקת בזה ,זה ניראה לי כל כך טיפשי ועדיין עובדה שאפילו אני מתעסקת בזה