הפרעות אכילה

קוד007

New member
הפרעות אכילה

אני סובל מהפרעות אכילה. בטבעי אני אדם שמן ועשתי המון דיאטות בחיים שלי , שהביאו לירידות יפות, אבל תמיד הכול עלה חזרה. עד לפני שנה ירדתי כ 40 קילו, התאמנתי במכון כושר, הלכתי כל יום שעה וחצי, ותרגילי משקולות. נכון להיום עליתי את הכול חזרה, ואני ממש לא מפסיק לאכול. גם כשאני שבע אני ממשיך לאכול, עד שאני כבר לא יכול לקום מהספה. העליה של המשקל התחילה מחטיף קטן שמיום ליום פשוט המשכתי לאכול ותמיד אמרתי שמחר אני חוזר לדיאטה,ואני ממש לא יודע להסביר איך זה שעלתי חזרה את הכול. נכון להיום אני שוקל 125 קילו הגובה שלי הוא 1.85 ואני בן 29. האכילה שלי נובעת ממשבר נפשי שאני עובר בתקופה האחרונה והאוכל זה הנחמה שלי. אני יודע שיש כאן בעיה חמורה ואני לא יודע מה לעשות? למי לפנות? אין את הכוח הזה לחזור על הסרט הזה עוד פעם. אני נזכר איך לפני שנה הייתי מאוד פעיל במכון הכושר וזה הביא לי סיפוק רב, והייתי מאוד רוצה לחזור למשקל ההוא. בבקשה עזרה.

כנס

הרבה פעמים אנשים רואים באוכל כנחמה גם לאחר שהם שבעים ואינם זקוקים לו יותר.. זאת הבעיה שלך כמו שציינת אני חושבת שמשבירם נפשיים שי לפתור בעזרת החברה... אני מתכוונת שזה שתישב בבית על הספה תאכל שטויות וחטיפים מתוקים לא עיזור לך באמת אויל רגעית אבל בהמשך ממש לא אתה רק תשמין תסכן את מצבך הבריאותי והרחמים יגברו בצעדי ענק! במקום זאת עלייך לצאת לנשום אוויר למצוא משהו שמעניין אותך לא להסתגר בן ארבע קירות מה שמוביל לזלילת יתר בקשר להמנתך אני חושבת שעלייך לגשת ליעוץ תזונתי 40 קילו זה משמ לא קצת! כל הכבוד על היוזמה אני מבינה אותך מאוד ויודעת שזה שינוי נורא קשה אבל תחשוב חיובי ותבין שאם הצלחת פעם אחת תצליח פעם שנייה! בהצלחה הילה =))

תנסה

אני מקווה שאתה מטופל ונמצא במעקב נפשי. נסה גם את 0A (אכלנים כפייתיים אנונימים) ותזכור שאתה ורק אתה תוכל להחזיר לעצמך את הכוחות והיכולת להלחם , אתה זקוק ללא מעט תמיכה מסביב אבל להתרומם ולהתחיל ולרצות זה רק אתה, כישוף מעל דפי פורום זה לא יעזור לצערי.קבע לך מטרה ראשונית בצע אותה וכל השאר כבר יסתדר ויזרום כמו בסרט הקודם מקווה הפעם לצמיתות, בהצלחה.

למעלה