הפרעות בביצוע הפרעות בביצוע מהן הפרעות בביצוע חוץ מהפרעת ADD קשב וריכוז ?
A acamol25mg New member 9/12/06 #1 הפרעות בביצוע הפרעות בביצוע מהן הפרעות בביצוע חוץ מהפרעת ADD קשב וריכוז ?
A acamol25mg New member 9/12/06 #2 איזה הפרעות "ביצועיות" קיימות ? נכתב ע"י acamol25mg: הפרעות בביצוע מהן הפרעות בביצוע חוץ מהפרעת ADD קשב וריכוז ? לחץ כדי להרחיב... איזה הפרעות "ביצועיות" קיימות ?
איזה הפרעות "ביצועיות" קיימות ? נכתב ע"י acamol25mg: הפרעות בביצוע מהן הפרעות בביצוע חוץ מהפרעת ADD קשב וריכוז ? לחץ כדי להרחיב... איזה הפרעות "ביצועיות" קיימות ?
י יעל ניסן New member 9/12/06 #3 לא ברור לי נכתב ע"י acamol25mg: איזה הפרעות "ביצועיות" קיימות ? לחץ כדי להרחיב... לא ברור לי למה הכוונה שלך כשכתבת "הפרעות בביצוע" - הרי גם אם אקשור לך את הידיים יהיו לך הפרעות בביצוע כל מה שצריך בשבילו ידיים - לא?
לא ברור לי נכתב ע"י acamol25mg: איזה הפרעות "ביצועיות" קיימות ? לחץ כדי להרחיב... לא ברור לי למה הכוונה שלך כשכתבת "הפרעות בביצוע" - הרי גם אם אקשור לך את הידיים יהיו לך הפרעות בביצוע כל מה שצריך בשבילו ידיים - לא?
S SHIKUMTA New member 11/12/06 #4 אשמח להבהרות לגבי שאלתך נכתב ע"י acamol25mg: הפרעות בביצוע מהן הפרעות בביצוע חוץ מהפרעת ADD קשב וריכוז ? לחץ כדי להרחיב... אשמח להבהרות לגבי שאלתך
אשמח להבהרות לגבי שאלתך נכתב ע"י acamol25mg: הפרעות בביצוע מהן הפרעות בביצוע חוץ מהפרעת ADD קשב וריכוז ? לחץ כדי להרחיב... אשמח להבהרות לגבי שאלתך