שיחת טלפון עם החוג
סלוניק: בוקר טוב! מזכירה: בוקר? זה 12:40 עכשיו. סלוניק: אז צהריים. מדבר סלוניק, אני רשום אצלכם לשנה הבאה ויש לי שאלה בנוגע למערכת השעות לסמסטר א'. מזכירה: כל השאלות ב-10 לאוקטובר במפגש ההכנה. סלוניק: כן, אבל ה-10 לאוקטובר זה עוד יותר מחודש מהיום, אני מעדיף לדעת כמה שיותר מהר כדי להתארגן עם מקום העבודה כבר עכשיו. מזכירה: אי אפשר. רק ב-10 לאוקטובר. סלוניק: אבל... מזכירה: אוקטובר. סלוניק: כן, אבל... מזכירה: אוקטובר! סלוניק: אבל רגע, רק לומר לי באופן כללי בערך באיזו מסגרת שעות. זה הכל. מזכירה: הממ... חכה, אני אעביר אותך. [מוזיקת מעליות למשך חמש דקות בערך] מזכירה קצת יותר נחמדה: הלו? סלוניק: בוקר טוב! מזכירה קצת יותר נחמדה: צהריים טובים. סלוניק: נכון מאוד. רציתי לשאול אם אני יכול לקבל מסגרת כללית של מערכת השעות לשנה הבאה. מזכירה קצת יותר נחמדה: אוי אוי, לא קיבלת את ההודעה על המפגש באוקטובר? אני אשלח לך עוד פעם. מה הכתובת? סלוניק: לא לא, קיבלתי, אבל אני רוצה לדעת קצת יותר מוקדם מזה. מזכירה קצת יותר נחמדה: אה... אני לא בטוחה שזה אפשרי, חכה אני מעבירה אותך. סלוניק: |פרצוףמאוכזב| [מוזיקת מעליות שמבזבזת עוד חמש דקות מהחיים] מזכירה: הלו? סלוניק: בוקר טוב! מזכירה: מי זה? זה שוב אתה? אמרתי לך לחכות לאוקטובר. אל תתקשר לפה יותר.