הפרעות בתקשורת - מערכת שעות.

סלוניק

New member
הפרעות בתקשורת - מערכת שעות.

משום מה החוג מתעקש שלא לאפשר את ההרשמה לקורסים לסמסטר א' אלא במפגש החוג ב-10.10. עד אז אני לא יכול להתארגן על איזושהי מערכת על מנת להתחייב למקום עבודה בשנה הקרובה. למה זה כל כך ביורוקרטי ומעיק?

ברוך הבא לאוני' חיפה

כל מה שקשור כאן להרשמה בירוקרטי מעיק ודחוי. לאחותי יש מערכת כבר מלפני שבוע, לחברה שלומדת באחווה כבר מיולי ורק אני תקועה עד סוף ספטמבר בלי מערכת. בעע.

hilapi

New member
אתה יכול...

תכנס לקטלוג הקורסים ותבדוק אלו קורסים הם קורסי חובה של שנה א'. במידה ויש לך בחירה תבדוק מתי מתקיימים קורסי הבחירה שאתה מעוניין לקחת,וזהו. בעת ההרשמה רק נרשמים לקורסים שבחרת,לא בונים מערכת.

סלוניק

New member
האמת היא

שקטלוג הקורסים לא רק שלא התגלה ככלי נוח לזיהוי המערכת שממילא מובנית מראש, אלא שגם נראה שנופלים שיעורים כפולים אחד על השני (שלא לדבר על תרגולים שנדמה לי שלא מוצגים שם) ומתקיימים שיעורים בימים שלפי מה שנאמר לי אין בהם לימודים. יכול להיות מצד שני שאני סתם טמבל ולא מצליח לעבוד נכון עם הקטלוג. בכל זאת אחריותה של המזכירות לדאוג גם לחסרי הכישורים שבתלמידיה.

hilapi

New member
למעשה

המערכת כן מציגה תרגולים ומשום שאתה לומד במתכונת חד-חוגית ( תקן אותי אם אני טועה ) הסיכוי שנופלים שיעורים כפולים אחד על השני הוא, איך לומר זאת?....קלוש עד לא קיים. לא התכוונתי חלילה להציג אותך ( או כל מי שלא הסתדר עם הקטלוג ברגע שהוא נתקל בו ) כטמבל...בכל זאת,המערכת הזו חדשה לכולנו ( תלמידי שנה א' העתידיים ) אבל צריך להסתגל אליה ולא לצפות שיאכילו אותך בכפית.

סלוניק

New member
לא האשמתי אותך בהטחת עלבונות

ואני מתנצל אם כך נראו הדברים (ציניות לא עוברת בתפוז בלי סמיילים [הנה, למשל
]). על כל פנים כן יצאו לי שיעורים כפולים במערכת, ומעבר לכך הופיעו לי קורסים בימי ראשון בו לפי מה שהבנתי אין לימודים. The plot thickens כאשר מדובר בחוג בו המערכת כולה מובנית ואין קורסי בחירה.

hilapi

New member
חס וכרפס

לא חשבתי שהאשמת אותי בהטחת עלבונות
. בכל מקרה,לדעתי אם יש לך שאלות ספציפיות כדאי לפנות למזכירות( שוב,לא כדי שיבנו עבורך את המערכת אלא כדי שיענו על אותן שאלות...למשל,בנוגע לשיעורים הכפולים וכדומה ). בעזרת התשובות שתקבל,תוכל לבנות לעצמך את המערכת כבר עכשיו.

סלוניק

New member
שיחת טלפון עם החוג

סלוניק: בוקר טוב! מזכירה: בוקר? זה 12:40 עכשיו. סלוניק: אז צהריים. מדבר סלוניק, אני רשום אצלכם לשנה הבאה ויש לי שאלה בנוגע למערכת השעות לסמסטר א'. מזכירה: כל השאלות ב-10 לאוקטובר במפגש ההכנה. סלוניק: כן, אבל ה-10 לאוקטובר זה עוד יותר מחודש מהיום, אני מעדיף לדעת כמה שיותר מהר כדי להתארגן עם מקום העבודה כבר עכשיו. מזכירה: אי אפשר. רק ב-10 לאוקטובר. סלוניק: אבל... מזכירה: אוקטובר. סלוניק: כן, אבל... מזכירה: אוקטובר! סלוניק: אבל רגע, רק לומר לי באופן כללי בערך באיזו מסגרת שעות. זה הכל. מזכירה: הממ... חכה, אני אעביר אותך. [מוזיקת מעליות למשך חמש דקות בערך] מזכירה קצת יותר נחמדה: הלו? סלוניק: בוקר טוב! מזכירה קצת יותר נחמדה: צהריים טובים. סלוניק: נכון מאוד. רציתי לשאול אם אני יכול לקבל מסגרת כללית של מערכת השעות לשנה הבאה. מזכירה קצת יותר נחמדה: אוי אוי, לא קיבלת את ההודעה על המפגש באוקטובר? אני אשלח לך עוד פעם. מה הכתובת? סלוניק: לא לא, קיבלתי, אבל אני רוצה לדעת קצת יותר מוקדם מזה. מזכירה קצת יותר נחמדה: אה... אני לא בטוחה שזה אפשרי, חכה אני מעבירה אותך. סלוניק: |פרצוףמאוכזב| [מוזיקת מעליות שמבזבזת עוד חמש דקות מהחיים] מזכירה: הלו? סלוניק: בוקר טוב! מזכירה: מי זה? זה שוב אתה? אמרתי לך לחכות לאוקטובר. אל תתקשר לפה יותר.

סלוניק

New member
אני כמובן מגזים

ומזכירות החוג אדיבה ומקסימה, אבל בגדול לא מוכנים למסור לי שום מידע עד ה-10.10 אז ייענו כל השאלות על החוג, היקום וכל השאר.

hilapi

New member
../images/Emo3.gif

האמת,שלא ממש נתקלתי בזה כשהתקשרתי למזכירות החוג שלי-אבל אם זהו המצב,אני ממליצה לך לבנות מערכת משוערת( עם כמה סימני שאלה,זו לא תהיה מערכת מדויקת כמובן )כדי שבכל זאת תקבל אינדיקציה לגבי מס' השעות בשבוע. אפשר וכדאי להשתמש גם בשנתון.

amitk80

New member
השיחה עם החוג היתה אדירה

זה ממש נכון. כל האוניברסיטה הזאת מלאה בבירוקרטיה ואני עכשיו בשנה ב'. מזדהה איתכם שנה א'. זה המקום לשאול שאלות, בשביל זה יש פה סטודנטים משנים מתקדמות כדי לענות על שאלות ולעזור. מה יותר טוב משיתוף ידע?

למעלה