הפרעות בתקשורת

cluches

New member
הפרעות בתקשורת

לא מתחילה ללמוד השנה אלא רק בזאת שאחריה, בתקווה.. רציתי לשאול איך נראית פחות או יותר מערכת של שנה א'? יש למישהו מערכת שהוא מסכים לפרסם/לשלוח לי? ואם לא עד כדי כך - פחות או יותר מה מצב השעות- מ/עד? חלונות? תודה רבה מראש ובהצלחה לכולם!

poochpoocha

New member
תרכיבי בעצמך

תיכנסי לקישור זה: http://catalog.haifa.ac.il/webdynpro/dispatcher/haifa.ac.il/hu~modcatal/ModuleCatalogue?sap-locale=iw תמלאי את השדות : "חוג"- תבחרי בחוג הפרעה בתקשורת "רמה אקדמית"- רמה 1 בשדה "סמסטר"- תבחרי סמסטר א' ולחצי על "חפש" -תקבלי קורסים של סמסטר א'. כנ"ל עם סמסטר ב'. בנוסף אולי תצטרכי קורסים באנגלית לפי הרמה שלך. בהצלחה

cluches

New member
תודה רבה!

ויש לי שאלה - מה זה אומר "רמה 1"? איך אני יודעת מה הרמה שלי? (בהנחה ויש לי אנגלית בפסיכומטרי שמספיקה לפטור) ושוב תודה.

poochpoocha

New member
בד"כ זה מקביל לשנה

אם את מדברת על רמות בקטלוג קורסים- רמה 1 בד"כ משמע קורסים של שנה א', רמה 2- קורסים של שנה ב' וכו'. אם יש לך פטור מאנגלית לפי פסיכומטרי- אז אנגלית לא אמורה לעניין אותך כלל

cluches

New member
אה אוקי

אין לי מושג בדברים האלה, אני עדיין בשלב של הפסיכומטרי וכל זה.. לא הבנתי בדיוק את האתר הזה - מה זה אומר "שורה"? ה"שורות" די כמעט זהות אחת לשניה, האם כל "שורה" היא אופציה למערכת שלמה? יש מקצועות שפופיעים רק בחלק מהשורות, מה זה אומר? בקיצור - אם הייתי לומדת השנה ורוצה לדעת מה המערכת שלי - איך יודעים? תודה רבה על כל העזרה!

amitk80

New member
רשימת קורסים

בדרך כלל באתרי החוג נוהגים לפרסם את קורסי החובה שחייבים למלא. בדרך כלל יש המסלולים השונים (חד חוגי ודו חוגי ושם יש פירוט למה צריך להרשם בפירוט) יש לך עוד זמן. דברים יכולים להשתנות בשנה. עמית

salt of earth

New member
המערכת של הפרעות בתקשורת

היא מובנית מראש, וכלום מקורסים לא זז אלא ע"י החוג

למעלה