הפרעות חרדה

motek89

New member
הפרעות חרדה

קראתי עכשיו כמה מאמרים על חרדה... ועשיתי שאלון כזה שבסוף כתוב לך עד כמה החרדה שלך חמורה (בחרדה חברתית-זה נראה לי מה שיש לי) והיה לי בגבול בין חרדה קשה, לחרדה קשה מאוד.. ממה שקראתי, הייתי בשוק, כי היו תופעות בחרדה שחשבתי שככה זו אני, שככה נולדתי, וזה לא קשור לדבר שנקרא "חרדה"... ממש הייתי בשוק... תוך כדי בכיתי.. לא ידעתי שזה מה שיש לי... אני אקרא עוד.... קשה לי... אבל אני אנסה ללמוד עוד על זה... אני רועדת עד כמה שזה נכון.....

torme

New member
גם אני גיליתי על עצמי דברים שקשה לי

לקבל איך חייתי בלי להבין מאיפה הבעיות... אבל אני לומד...ומנסה לתקן מרגיש כמו ילד קטן שלומד לחיות

תעזרו לי להבין ../images/Emo4.gif

torme, motek אתם קוראים על הפרעות החרדה. מזהים שם סמפטומים שדומים למה שאתם מרגישים ושעד עכשיו חשבתם שזה חלק מהאופי שלכם ועכשיו אתם רואים שזה נכלל בסל שנקרא "הפרעת חרדה" ושאינכם היחידים שסובלים מזה, שיש לזה שם וטיפול- וזה מעודד אתכם. אני שמחה שהידע עוזר וזו אחת ממטרות הפורום, לספק ידע לגבי הפרעות חרדה. שזה יפסיק להיות משהו מיסתורי ולא ידוע ושאנשים יבינו טוב יותר מה עובר עליהם, יתביישו פחות ויבינו שאפשר גם לצאת מזה. אני מנסה להבין טוב יותר למה את רועדת motek ולמה אתה מרגיש כמו ילד שצריך ללמוד לחיות מהתחלה, torme- האם תוכלו לספר יותר על ההרגשה הזו?

motek89

New member
לי אישית..

זה היה הפתעה גמורה... עד לפני שבוע לא ידעתי שאני סובלת מהדבר הזה בכלל שנקרא-חרדה. אז הפתעתי נבעה מהלם, וחששות, לא חשבתי שזו בעיה מוגדרת.. אני יכולה להיות הכי פתוחה שאני יכולה ולהגיד שכן, בכיתי. רעדתי, כי ראיתי דבר ראשון את הדברים שעברתי בילדותי, שאני עדיין עוברת, אל מול עייני, הכל חזר, כל הפחדים, כל השנאה העצמית, כל ה"התפדחויות" שעשיתי לעצמי, שאני עוברת, וזה גרם לי להלם קל, לרעדויות.. לבכי.. דבר שני ראיתי שאכן זו בעיה מוגדרת ויש לזה טיפול.. שזה לא יימשך לנצח.. שיש אפילו תרופות לזה.. שאם אני קח טיפול זה יעזור לי.. אולי לנצח.. אולי לא, אינני יודעת.. כרגע קשה לי לקרוא על הבעיה הזו שיש לי.. קשה לי לחזור על כל הבעיות שלי.. לעמוד מולן.. אבל אני אנסה.. בתקווה שזה יעזור..

אני מבינה... זה צעד ראשון והכרחי

להכיר בזה שיש לך בעיה. איתך בהמשך הדרך...

למעלה