הפרעות קשב ושוק מציאות ב
אנשים

הפרעות קשב ושוק מציאות ב../images/Emo43.gifאנשים

טיפול ב- ADHD בגישות משלימות שמואל שלו, גיל מאור ומרב קובי יתארחו בפורום הפרעות קשב ADHD בין השעות 21.00-22.30 וייעצו בנושא טיפולים באמצעות רפואה וגישות משלימות. אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם: http://157.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=201&msgid=95278460
לקראת חג הפסח הקרב הבא, פורום שווקים, מציאות ועוד עורך שוק 'קח-תן' ייחודי עם שפע מוצרים. הגולשים מוזמנים למסור ולקחת חפצים ללא תשלום בשוק המציאות. שווה להציץ: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1702&msgid=95237167
נחתך על שולחן העריכה יש לך כישרון כתיבה
שמעת תירוץ ישראלי הזוי בעד ברית מילה
כתבו תסריט שמפריך את התירוצים הישראלים למילת פעוטות זכרים בפורום מוותרים על ברית מילה ואולי תזכו בפרס מיוחד: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=202&msgid=95238390

QueIronia

New member
Jennifer Lopez / American Idol

קצת עדכונים:
התאריך, כידוע, הוא ה-11/04
השבוע בו ג'ניפר תופיע הוא השבוע בו יש 8 מתמודדים.
גם מארק יהיה באמריקן איידול - הוא וג'ניפר יעשו coaching למתמודדים באותו שבוע.
ספקולציה שקראתי, והנה נראה לי מאוד, אבל מאוד מאוד מאוד לא הגיונית: המתמודדים ישירו שירים של ג'ניפר. (ממש! אני כבר רואה את כל המתמודדים שרים ביחד בפתיחת התכנית את Jenny From The Block
למרות שאם כבר ישירו שיר של ג'ניפר, זה בטח יהיה כל המתמודדים יחד בפתיחה. אם באמת יהיה כזה דבר, אני מהמר שהשיר שישירו הוא Waiting For Tonight)

Lopezit

New member
אני ממש מחכה להופעה הזאת../images/Emo70.gif

ואני הבנתי שזה יהיה בשבוע המוזיקה הלטינית והתוכנית תהיה עם שירים לטינים לא מפתיע אותי שמארק יאמן אותם.. אני לא רואה את ג'ן כמאמנת ווקאלית
ובטוח מישהו ישיר שיר של ג'ן.. מישהו מצחיק בBB רשם כזה שמישהו יקבל לשיר את BILY ואז מישהו יידפק עם Dear Ben
בכל מקרה כמובן שאני הכי מחכה להופעה של ג'ן שהיא תהיה ב11.4.. ב10.4 תהיה התוכנית שמראים אותם מתאמנים איתה ושרים....

QueIronia

New member
Como Ama Una Mujer

תאריך השחרור במכסיקו הוא שבוע לפני ארה"ב, ב- 20/03. נראה כאילו בכל המקומות מקדימים את היציאה, ורק אנחנו נרקבים.

QueIronia

New member
עדכון TRL

אחרי ש- Que Hiciste יצא מהמצעד ליום אחד (אני חושב), הוא חזר. כרגע הוא ממוקם במקום ה-9, וזהו היום ה-21 לצעידתו.

QueIronia

New member
../images/Emo124.gifהסקר שונה../images/Emo70.gif

הסקר החדש: Como Ama Una Mujer אוטוטו יוצא, מה שאומר שאוטוטו הוא ידלוף. האם את/ה מתכוון/ת להוריד את הדיסק, לשמוע ואח``כ לקנות, או שתתאפק/י עד שיגיע לחנויות כדי להאזין לו
תוצאות הסדר הישן
שאלת הסקר הייתה: איזה קאבר שג`ניפר עשתה הכי אהבת? No Me Ames
(7 קולות) You Belong To Me (עם 4 קולות) Theme From Mahagony, I Could Fall In Love (כ"א קבל 2 קולות. מי המופרעים?!)

Lopezit

New member
אני ממש מתלבטת../images/Emo70.gif

אם האלבום יגיע לפה ב27-29.3 אז אני בטוח אחכה אבל אם זה יהיה ב5.4 אז לא נראה לי

NoWords

New member
אניייייייייייייי!!!! ../images/Emo99.gif

אחד השירים הכי טובים שלה אי פעם. |סגידה|

QueIronia

New member
נמאס לי, אז התקשרתי ל-NMC

לברר מתי לעזאזל יוצא פה Como Ama Una Mujer. אז הבחור שענה לי שיש עוד זמן. ואז אמרתי לו שבחו"ל זה יוצא בערך עוד שבוע, אז הוא אמר שאם ככה אז בארץ זה יהיה יום-יומיים אח"כ. השאלה היא אם הוא בטוח בזה או שהוא סתם אומר כי עזרתי לו.... ליאת (ופנאטים אחרים, כן?) - תתקשרו גם, נראה מה יאמרו לכם. מספר הטלפון הוא 9532544 אזור חיוג 03. לפי האתר הם עונים בשעות היום (אני מניח עד 16:00 ככה...)

אז התקשרתי

ישבתי להם על הורידים חבל"ז
בסוף ניתקו לי בפרצוף
אמרו לי שהם יידאגו שזה יהיה בארץ בפסח, ואמרתי להם "מה בפסח?! אני ועוד מלא אנשים רוצים שהדיסק יהיה פה ב-27.3!" אז הוא אמר שהוא ייראה מה הוא יכול לעשות... כן בטח
כמו שאני חזיר מעופף...

Lopezit

New member
נראה לי הוא סתם אמר את זה

הוא לא יכול לדעת רק אם הוא באמת היה מברר בכל מקרה אני אתקשר אני אהפוך להם את כל החנות אם אני אצטרך לחכות עד ה5.4

West Doll

New member
ד"א,

אם זה הודעות שקשורות לג'ניפר..למה אתה משרשר להודעות של תפוז?
לא עדיף לפתוח נושא חדש?

למעלה