הפרעת קשב וריכוז + דיכאון

אפרת29

New member
הפרעת קשב וריכוז + דיכאון

שלום לכולם, ראשית רציתי להביע את התפעלותי מהפורום שלכם, היום זו פעם ראשונה שאני נכנסת לכאן, תמשיכו כך.. אני סובלת מהפרעת קשב וריכוז ADD ודיכאון , במשך כמה שנים לקחתי כדורים נגד דיכאון עם ריטלין, לפני כמה חודשים הפסקתי את הכדורים לדיכאון ואני מנסה להתמודד לבד עם התופעות בעזרת טיפולים אלטרנטיביים, את הריטלין אני עדיין לא יכולה להפסיק. אני מחפשת שמן לשימוש במבער שיוכל לעזור לי להיכנס לאווירה שלי לימודים כאשר אני יושבת אל מול השולחן ומנסה ללמוד, שמצד אחד יתן הרגשה של רוגע ומצד שני יעודד את הריכוז, יש משהו כזה? אני משתדלת שתהיה אווירה טובה בחדר העבודה למשל מוסיקה רגועה של מדיטציה והדלקת נרות, זה מאוד עוזר לי להיות ממוקדת. אשמח גם אם תפנו אותי למקום בו אפשר לרכוש את השמנים באיזור הדרום. תודה מקרב לב, אפרת

ebony

New member
בשמנים ארומטיים לא הייתי

ממליצה להשתמש היות ואת נוטלת ריטלין... מה שכן אפשר לעשות זה פירחי באך וקינסיולוגיה חינוכית מאוד מאוד מאוד עוזר ויש מטפלים בכל הארץ

אם באמת ייווצר מצב שבו תפסיקי את

השימוש בריטלין,אז שמן ברגמוט במבער או אשכולית עוזר לריכוז ומרגיע (גם טנג'רין). יש שמנים שמרגיעים מאוד, אבל באמת נוטים להרדים מרוב הרגעה והמטרה היא לשמור על ערנות וריכוז. שמן שטוב לריכוז הוא בזיליקום,אבל הייתי נזהרת משימוש ממושך מידי משום שהוא מאוד מאוד ממריץ! שמנים שעוזרים לייצב את הנפש, כאלה שמקרקעים ונותנים כיוון בחיים הם שמנים עם יסוד האדמה כגון: פטצ'ולי, וטיורט או סידרווד העצי. בכל מקרה כדאי להתייעץ ולבחון לאיזה שמנים את נמשכת ואילו דוחים בעינייך יחד עם מטפל/ת מקצועיים, כי המטופל נמשך בד"כ למה שהוא זקוק לו וחייב להיות לו חלק פעיל בריפוי.

אפרת29

New member
תודה רבה לכם

אני אנסה אותם, האם אלה שמנים שמוהלים במים בתוך המבער? שוב תודה, אפרת

כן, שמנים במבער עם מים, רק כמה

טיפות, רצוי עם דיסק טוב למדיטציה, ולהריח!! עושה טוב לבית, לאנרגיה, לחיים.. שתהיה שבת נפלאה..

אפרת29

New member
שאלה שלא קשורה...וניל...

אני נורא אוהבת ריח וניל,,, איזה שמן אתרי הכי קרוב לוניל? בינות הטבע בה קניתי שמנים אתריים לא היה שמן וניל, נראה לי שיש רק שמן סינטטי, תודה רבה, אפרת

למעלה