הפרעת שכנים

משהמשה2

New member
הפרעת שכנים

שלום בקומה שלנו יש דיירת שגרה בשכירות ולה שני ילדים .הם מלכלכים ודופקים בדלתות ,משחקים בכדור ממש בלי חשבון בשכנים. אני הערתי לה כבר כמה פעמים(הסברתי לה על המצב עם אמי (בלי לציין שאמי חולת אלצהיימר),,דיברתי איתה בנועם אמרתי לה שהטריקות מפריעות לאימי וכן משחקי הכדור אך הדבר מחמיר לאחרונה .אימי נבהלת נורא מהטריקות בדלת ,היא חושבת שנכנס אלינו מישהו,היא מתעוררת בבהלה וקוראת לי כך שהדבר מפריע גם לי. האם מישהו יוכל לייעץ לי מה עליי לעשות? וועד הבית לא רוצה להתערב בנושא זה . תודה

נירה לב

New member
שכנים רעשנים

למשה כמעט בכל עיר ישנו מה שנקרא שיטור קהילתי הם מקבלים תלונות מסוג זה ומשתדלים להביא את הצדדים לפשרה.

ronnyw

New member
דיירים לא תרבותיים

שלום רב !! אנשים כאלה יש בכל מקום, ואיןקשר לאימך החולה. זכותו של כל אדם - בריא כחולה - לשקט ושלווה במקום מגוריו. בדרך כלל בחוזה שכירות יש סעיף הדורש מהשוכרים להתנהג על פי נוהלי המקום (לפחות בכל החוזים שאני מכירה - כמשכירה וגם כשוכרת), כולל שעות מנוחה וכו'. פנה לבעל הדירה (אני מניחה שהוא שכן שלך לשעבר, ו"הלשן" על הדיירים. יתכן שהוא ימצא לנכון להעיר להם). דבר גם עם שכנים אחרים בבנין, שגם הם ילחצו על המשפחה הרעשנית. תמוה בעיני שוועד הבית לא מתערב. מאידך - אם ההתנהגות שלהם סבירה במונחים רגילים (והבעיה היא בעצם אצל אימא שלך, שרגישותה, אולי, חריגה) - כנראה שאין מה לעשות. ניתן רק לבקש, מה שאני מבינה שכבר עשית והושבת ריקם.

למעלה