הפרקים האחרונים של תיקים בערוץ 2

hrgo

New member
הפרקים האחרונים של תיקים בערוץ 2

היו לי כ"כ הרבה דברים לכתוב אבל שכחתי את כולם. אין לי יותר מידי זמן לאחרונה (בחנים וכו') אבל בכללי: 2 הפרקים האחרונים היו טובים. 4 ד' - היה מקסים רק שאם זה היה עם מאלדר וסקאלי במקום רייס ודוגט - הוא היה שווה עשרות מונים יותר. אגב, בפרק האזה לא כ"כ הסבירו איך הוא עבר בין העולמות אלא יותר התמקדו ברייס את דוגט. אגב2 - מישהו היה באמת מעיז לנתק את המכשירים של אדם חי ונושם, למרות שהוא מאמין שהוא הגיע מעולם אחר? הרי זה רצח!!! היא רצחה את הדוגט מהעולם המקביל (למרות שהוא דחק את הדוגט של העולם הזה...) בעל זבוב - אם הוא חצי אדם וחצי זבוב, מהיכן יש לו את היכולת לירוק קורי עכביש? זקוק לא יורה קורי עכביש. אז מה הם היו? מוטציות של עכביש-זבוב-אדם? זהו להפעם. כשיהיה לי זמן - אפרסם את הרייטינג של הפרקים ששודרו בארץ (עונה 9).

orityemini

New member
צודק בהחלט!

זאת בדיוק המחשבה שעלתה לי לראש כשראיתי את 4D לראשונה, שאילו הפרק היה עם מאלדר וסקאלי במקום דוגט ורייס זה היה יכול להיות פרק הרבה יותר טוב! למעשה סביר להניח שהוא היה נחשב לאחד הטובים בסידרה... התסריט היה טוב, אבל מכיוון שלא איכפת לי מהדמויות הראשיות בפרק הזה -דוגט ורייס (מי אמר סקאלי?) הפרק פשוט איבד את הפוטנציאל שלו. איזה פיספוס.... אורית.

orityemini

New member
הוספה....

וזו בעצם הבעייה העיקרית של עונה תשיעית, חוץ מזה שרוב התסריטים העונה על הפנים, עד שכבר נתקלים בפרק שכתוב טוב, קשה להתחבר לדמויות הראשיות (דוגט ורייס) והפרק מאבד את עצמו. ואיפה סקאלי? למה אותה לא רואים כמעט? ממש עציץ העונה...וחבל כי היא הדמות המעניינת ביותר (חוץ ממאלדר אבל הוא לא נמצא...:( ) אורית.

אמנם לא ראיתי את הפרק האחרון

עם הזבוב (אשמח אם תספרו לי קצת מה היה שם) אבל אני לא יודע למה אתם כל כך מתלהבים מ"4ד" הפרק הזה לא היה עד כדי כך טוב, הוא היה יכול להיות הרבה יותר טוב אם היו מתמקדים יותר במעבר בין עולמות ובסיפור העל טבעי מאשר במערכת היחסים בין רייס לדוגט. אבל אני חושב שעד עכשיו הפרק הכי טוב של העונה התשיעית (ואני מדגיש - עד עכשיו) היה Deamonicus, סיפור טוב, כתוב היטב, השתתפות מכובדת של סקאלי, בקיצור כל מה שצריך.

hrgo

New member
פרק מזוויע. לא ברור. לא מובן. אמנם

סקאלי מופיעיה בו אבל העלילה. גרועה.

למעלה