הפרקים החדשים של יום רביעי

axnholic

New member
מלך השכונה

26/1/2005 שמרטפים מתחלפים לאות תודה על כך שדאג וקרי שמרו על ילדיהם אין ספור פעמים, מסכימים קלי ודיקן ``לשמרטף`` על ארתור ולוקחים אותו איתם למסעדה. לרוע המזל, הם מתעלמים מהאזהרות לגבי תגובתו לאוכל חריף. הקטע באמבטיה, גדול! (תצילי את עצמך!!!) הקטע במסעדרה, ענק! (זה בגלל שאנחנו שחורים?!?!?) ממשיך לראות...

axnholic

New member
עכשיו שמתי לב

שדאג וקרי ממש נמוכים יחסית לדיקן וקלי. קפה! קפה! קפה!
קפה באמת שולט.

axnholic

New member
רד רום ../images/Emo99.gif

הניצוץ
הוא נראה כמו לייזה מינלי!!!!
כל כך הרבה (כדורים) זה יהרוג אותו!
דיקן ודאג סוחבים את ארתור, גדול! היה פרק טוב.

Riot Boy

New member
פרק טוב!!!../images/Emo168.gif

אהבתי את מוטיב סרטי המאפיונרים במסעדה... חחחחחח

axnholic

New member
כולם אוהבים את ריימונד

26/1/2005 איחורים ריי מחליט ללמד לקח את דברה, המאחרת הכרונית, ויוצא בזמן - ובלעדיה - לאירוע חשוב. דברה הזועמת נשארת בבית, ופרנק ורוברט מנצלים גם הם את ההזדמנות כדי להתמרד נגד איחורי נשותיהם. AIS

axnholic

New member
../images/Emo26.gif

אני לא מאמין שהוא עזב! השיער שלה מאובזר בחן אני מחכה לאישתי, היא במסע פרידה. אני אעלה למעלה עוד דקה
היה פרק נחמד.

Yellow Fever

New member
../images/Emo6.gif

פרק נחמד מאוד בעיקר בקטע שריימונד הבין מה הוא עשה ומה מחכה לו בבית שמתם לב שבסצינה שהוא חוזר, דברה שתקה במשך כל הסצינה ורק פרצוף זועף היה עליה ... גם רוברט קרע אותי מצחוק איך שהוא נהנה מהמחשבה שריימונד הולך לחטוף על הראש כשהוא יחזור, ושהוא אמר לאיימי "סידרתי לנו מושבים בשורה הראשונה"
את "כן מותק" ראיתי כבר, לא זוכרת מתי אבל גם פרק נחמד מאוד הבעל של כריסטין [שכחתי איך קוראים לו
] גם קורע מצחוק .. "תכנס איתי לאמבטיה ונשגע את הנשים שלנו" שניה אחרי שגרג רמז שיש לו טיפת שכל .. חח כניראה שלא
את "מלך השכונה" ראיתי רק את ההתחלה ..............

Riot Boy

New member
i like your earing../images/Emo168.gif

פרק טוב לאללה!!!!!!!!!! אבל בחיים לא יעשה דבר כזה לאשתי!!!!!

Riot Boy

New member
עוד לא ראיתי../images/Emo168.gif

החלטתי להתכתב בזמן הזה עם מישהי חשובה אז הקלטתי והיום בערב אני אראה....

למעלה