הפרקים החדשים

axnholic

New member
הפרקים החדשים

סוף סוף ראיתי. היו אחלה פרקים. תקצירים: מלך השכונה 5/1/2005 סנטה קלסטרופוביה דאג נקלע למצב בלתי נסבל כאשר הוא נאלץ לעבוד לצד קרי, שהתקבלה כעובדת זמנית לחברה שבה הוא מועסק. במקביל, מתאמץ ארתור לשכנע את חבריו להצטלם לגלויית ברכה לחג המולד. כולם אוהבים את ריימונד 5/1/2005 ראמים ראמים אבל דברה עושה חיים עם פרנק וחבריו כאשר היא מתנדבת לעזור להם לארגן מסיבה, ולעגנותו של ריי על המעגל החברתי הגריאטרי של אישתו מתחלפת בקנאה כאשר אביו מבהיר לו שכל חבריו חושקים בה. אהבתי את הפרק של מלך השכונה במיוחד. הקטעים שארתור ניסה לצלם את כולם היו מצחיקים. זה רק אני או שליאה עלתה קצת במשקל? גם הפרק של כולם אוהבים את ריימונד היה מרענן. תגידו, זה שצורח כל הזמן: "רייייייייייייי" ו-"קארייייייי" זה לי או סטן?

Riot Boy

New member
זה מארווין../images/Emo168.gif

לי זאת אישתו של סטן. היה פרק טוב בריימונד! אבל ממש טוב. פרנק היה כזה מתחשב... חבורה של נימפו!!! מלך השכונה היה נחמד אבל הקטע של ארתור היה מיותר

axnholic

New member
זה באמת היה קצת לא קשור

אבל מצחיק. לי זאת אישתו של סטן? אתה בטוח?

Riot Boy

New member
100%../images/Emo168.gif

גם אני לא ידעתי מי אלה עד שהיה את הפרק שריי, דברה, פרנק, מארי, לי, וסטן היו ביחד בפרק שריי ודברה עושים על פרנק ומארי הצגה ופרנק ומארי עושים על ריי ודברה והם נפגעים

Riot Boy

New member
חדשות../images/Emo168.gif

סטאן (מהפרק אתמול בריימונד שישב גם כן בסאונה) משחק את מר קפלן במלך השכונה. חשדתי ככה אחרי שראיתי אותו בריימונד ובמלך השכונה והיום בדקתי

למעלה