הפרקים הכי טובים - שרשור

scoutlavie

New member
הפרקים הכי טובים - שרשור

טוב , אז בגלל שהסדרה נגמרת , וגם כי היום סידרתי את הקלטות שלי וגיליתי שיש לי ממש הרבה , החלטתי לבחור את 10 הפרקים האהובים עליי. זה ממוספר, אבל הסדר נתון לשינוי . בכ"א כל אחד מהם ראיתי לפחות איזה 5 פעם , וחלק יותר , אז כנראה שיש בזה משהו,או שאני סתם מכורה , כמו שההורים שלי טוענים:). תרגישו חופשי להמשיך... 1. זכור כי תמות 2. תבטח באף אחד 3. רידוקס-1+2 4. כל הדברים 5. מגע יד 6. הפיילוט 7. מעבר לים 8. קשר דם 9 . גת שמן 10.סגירה

את תהיי חייבת לפרט

השמות של הפרקים מוכרים לי אבל אני לא מצליח לקשר שמות של פרקים לתוכן שלהם. אנא תני פירוט על תוכן הפרקים שציינת.

scoutlavie

New member
ואני חשבתי שיש פה מעריצים שרופים

אבל לבקשתך(ודרך אגב ירעם , זה לא כולל את הפרקים האחרונים ל העונה ה-9 , ולא נראה לי שהם ישנו. 1. זכור כי תמות זה הפרק שבו סקאלי גילתה למולדר שהיא חולה בסרטן, והוא נישק אותה על המצח , והיא כתבה לו יומן יפהפה..נורא שיפי וגם מיתולוגי. 2. תבטח באף אחד זה הפרק שהיה לפני כמה שבועות בערוץ 2 - זההפרק שהיא שולחת אימילים רומנטים למולדר והוא גם , והיא כמעט פוגשת אןתו, ונמודים שמולדר האבא של ויליאם. 3. רידוקס זה הפרק שבו התברר שמולדר לא מת , ושסקאלי הבריאה בסופו מסרטן, אחרי הרבה דמעות ואחרי שמולדר הודה שהיא הכי חשובה לו. 4. מגע יד זההפרק של העונה ה-8 שבו מולדר חזר בפלשבקים ודיברו על איך היא ביקשה ממנו שיהיה האבא של התינוק שלה, והוא אמר לה לא להתיאש מנס... 5. כל הדברים זה הפרק שגיליאן כתבה ובימה , על זה שהיא הרהרה על בחירות שלהובסוף הבינה שלהיות עם מולדר זה הכי טוב. 6. פילוט - כי זה קלאסי.. 7. מעבר לים - זזה הפרק שאבא של סקאלי מת , משחק מעולה של גיליאן . סוף סוף מבינים שהיא לא דמות משנה. 8. קשר דם - הפרק עם הערפדים ...קורע מצחוק 9. גת שמן - הפרק שבסופו מולדר לכאורה מת ...וסקאלי אומרת לו שבגללו היא חולה. וזה גם הפרק הראשון שראיתי של תיקים , אז יש לו פינה חמה בלב אצלי. 10. סגירה - הפרק שהוא מצא את אחותו, או יותר נכון גילה שהיא מתה. בכל מקרה הוא אמר שהוא חופשי. טוב , שאני אהיה בריאה כמה כתבתי..ועוד יש לי מחר מבחן ...אז ערב טוב.

o c e a n

New member
לדעתי

עשית בחירה מעולה אני חושבת שאי אפשר לבחור פרקים יותר טובים מאלו כמובן שאי אפשר לשחזר במוחנו את כל הפרקים אבל עד כמה שזכרוני נותן לי אלה באמת הפרקים המוצלחים ביותר

hrgo

New member
סקר כזה ניתן לעשות רק לאחר שנראה

את כל הפרקים. את כבר ראית את כולם. אנחנו - טרם. בעוד 12 פרקים, כשישודר הפרק האחרון בערוץ 2, יהיה על מה לדבר.

הפרקים שלי

אני בהחלט לא מעריץ שרוף כמוך וגם מעטים הפרקים שראיתי יותר מפעם אחת (המקסימום זה ארבע פעמים). ולכן אני לא זוכר ממש איזה פרקים היו הכי טובים אבל אני אכתוב פה את הפרקים שנחקקו בזכרוני והם היו בהחלט מצויינים. 1. הפרק עם הבובה שגורמת לאנשים להתאבד (עם ההוקי פוקי). 2. הפרק עם הבינה מלאכותית. 3. יום שני - הפרק עם היום שחוזר על עצמו שבכל פעם מאלדר וסקאלי מתים בהתפוצצות בבנק מחדש עד הפעם האחרונה. 4. הפרק שבו הראו איך שלושת האקדוחנים התחילו עם כל העסק הזה שלהם (זה הפרק שמתרחש ב1989 אם אני זוכר נכון). יש עוד מלללא פרקים שאהבתי אבל אני לא זוכר את כולם עכשיו. אם אני אזכר אני אוסיף לרשימה.

scoutlavie

New member
השמות שלהם

ה שם של הראשון זה צינגה , ונכתב ע"י סטפן קינג וכריס..אז אני מבינה למה אתה אוהב אותו. לשני קוראים מתג קטלני וזה נכתב ע"י 2 כותבי מד"ב ששכחתי את שמם. לשלישי פשוט קוראים יום שני . בדיוק נזכרתי בו לאחרונה כשהייתי באמצע שיעור משעמם וידיד שלי שישב לידי אמר שזה מזכיר לו את הפרק בתיקים. שאלתי אותו איזה ,אז הוא אמר לי שזה זה עם היום שחזר על עצמו, אז התחלתי להגיד , אה בטח , יום שני , זה מהעונה ה-6..נראה לי שהוא קצת נבהל...אבל נורא שמחתי לגלות שהוא מעריץ.למרות שהוא ראה רק עד סוף עונה 7 אז הוא היה די בהלם כשסיפרתי לו על ויליאם.. לאחרון קוראים חשודים לא מידים.

yoooni

New member
אני זוכר לטובה את הפרק

שסקאלי מגיעה לחקור איזו עיירה מוזרה ונידחת ובסוף איזה כת מגעילה מכניסה לה איזה יצור לגב או משהו כזה... ראיתי את זה ממש מזמן. אבל אני לא ישכח אותו זה פרק עם דוגט - שהוא בא להציל אותה.

למעלה