הפרקים הכי טובים

Mnementh

New member
הפרקים הכי טובים

מה לדעתכם הפרקים הכי טובים בסדרות? TOS - לדעתי הפרק עם ה-CLONE של קירק, לפחות שאני הכי זוכר לטובה. TNG - או CHAIN OF COMMAND (פיקארד בשבי הקרדסים) או BEST OF BOTH WORLDS (לוקוטוס) או הפרק שוורף מגיע למושבה המשולבת קלינגונים ורומולונים 9 DS - ? אולי LITTLE GREEN MEN ? או פרקים של קלינגונים, כמה פרקים של המלחמה VOYAGER - ללא ספק SCORPION ENTERPRISE - הפיילוט. כל שאר הפרקים גרועים לגמרי לפי דעתי.

itstzar

New member
איך שכחת בTNG את

פרק הסיום הכפול והמדהים "all good things"

The Traveller

New member
הפרקים שאני אהבתי הם...

TOS- Mirror Mirror הפרק שמתחיל את סגאת העולם המקביל הרע, שנלעס יותר מידי ב- DS9. היה שווה ולו רק בגלל הזקן של ספוק. TNG- Parallels הפרק בו וורף עובר בין יקומים מקבילים, מתחיל במקום הראשון בתחרות הבטלאת´ וגומר במקום האחרון, אך בין זרועותיה של דיאנה. והכל בגלל הווייזור של ג´ורדי. DS9 - Call to Arms הקרדסים והדומיניון כובשים את DS9, זיאל המעצבנת גומרת את החוזה עם ההפקה וכדור הבייסבול של סיסקו מגיע לדוקט להנחתה. VOY- Endgame הסיום המרתק (פעמיים ג´ינווי בבקשה!), מפאת צנזורת הספויילר לא אפרט. ENT - Fallen Hero הפרק בו למדנו שוולקנים יכולים להיות מגניבים (לא הגיוני?!)

Bajoran Preist

New member
הפ הפ הפ

בלי קשר לדיון על הפרקים, רק הערה קטנה וקטנונית- זיאל לא "גמרה את החוזה עם ההפקה" ב-Call to Arms אלא ב-Sacrifice of the Angels שבע פרקים מאוחר יותר.

The Traveller

New member
אופס.. ../images/Emo9.gif ... צודק

התבלבלתי, זיאל גומרת בפרק הכיבוש מחדש של DS9 על ידי הפדרציה ולא בפרק שציינתי. לדעתי היא נשארה שבעה פרקים יותר מידי ולכן כנראה הבילבול.

Esmena

New member
Call To Arms ../images/Emo45.gifכנראה גם שלי.

נו, אני לא אתחיל לפרט את השטויות חסרות הערך שיש לי לפלוט בנושא זיאל עכשיו- וכן אפלוט את השטות חסרת הערך ,שנחמד לשמוע שהיא מעצבנת, מאחר שנאמר לי שאני דומה לה. 8ולטרוי. מיצאו את ההבדלים(הדומה הוא שבוודאי נירדמתם). -{ וגם שהפרק הטוב ביותר של וויאג´ר הוא בעיניי הוא Living Witness , יצירת מופת ממש, חוץ מעצבים קלים בסצינה אחת:)

Bajoran Preist

New member
ומה עם Year of Hell?

חשבתי שזה הפרק האהוב עליך בוויאג´ר. (לי אגב אין עדיין פרק הכי אהוב בוויאג´ר, כי לא הקשתי לכך מחשבה מספקת). anyway מאיזה עונה הפרק הזה, Living Witness?

Bajoran Preist

New member
../images/Emo9.gifאיזה אידיוט אני!

השבוע ראיתי את הפרק ואני שואל מאיזה עונה זה!? בכל מקרה, באמת פרק מצויין. אפילו התייחסתי אליו כבר בפורום...

Esmena

New member
כן, גם אני חשבתי.../images/Emo13.gif

יש לי פשוט נטייה לשכוח את ליוינג ויטנס, ותמיד לציין בלהט את ייר אוף הל, שמה לעשות קשה לראות אותו אחרי הפעם הראשונה. האמת, שאת ליוינג ויטנס ראיתי בעצם רק פעם אחת, כך ש.. ש. טוב ,אבל בעצם,(אם כבר, למה לפתוח לזה הודעה חדשה) לא ניראה לי שאני אשוב ואראה מי מהם בקרוב. אממ, אנשים ,חברי פורום יקרים ונכבדים, יש לי משהו לספר לכם. חשבתי על זה הרבה זמן( חמש דקות בערך) ובסופו של דבר נאלצתי להסיק את המסקנה ש(נשימה ארוכה) אני מעדיפה בבילון. (מיתכוננת להיזרק מתא הלחץ הקרוב תוך שטאשה צווחת אופרה קלינגונית). פרק שממש סובל מהבעיה הזו הוא ויספרס מ(עונה שנייהDS9, אחד מהטובים ביותר(אני מקווה שניב כבר ראתה את זה
), אבל פשוט אין שום טעם לראות אותו בפעם שנייה.

Esmena

New member
התכוונתי, כמובן,

לוודק היקר שלנו. אני צריכה לשים לב מי כותב את ההודעות,דאמיט.

Mnementh

New member
כן חשבתי לכתוב אותו....

אבל יותר קרדיט פה צריך ללכת ל-TOS כנראה... מסכים ש-CAUSE AND EFFECT מדהים! ABANDON SHIP!!!!

reformy

New member
התחלתי במבצע חדש

אחותי ואני קנינו צורב חדש, אז החלטתי לפתוח במבצע הורדות מטורף - כל הפרקים הטובים (לדעתי) של TNG (בינתיים רק שלה) לדיסקים בפורמט VCD כדי שאוכל לראות אותם בDVD מתי שבא לי (רק נשאר למצוא מישהו עם DVD...). אז הפרק הראשון כמובן, יהיה cause and effect, שפשוט, אני יכול לראותו ברציפות 10 פעמים (שזה בעצם 50 פעם, כשחושבים על זה...).

Mnementh

New member
איפה אץה מוריד אותם?

סתם אני יודע שאסור להגיד כאן בפורום.... תצרבו פעמיים ותקבלו סיבוב על ה-DVD שלי.

reformy

New member
בשמחה

תן דיסק ריק וקבל VCD כרצונך, ואת הזכות לארח אותי.

Iris Carmon

New member
בקשר לVCD

יש לך תוכנה מיוחדת שהופכת את הקובץ למשהו שאפשר לראות בדי וי די או שאתה ישר מוריד אותו ככה? אולי אני לא זוכרת כמו שצריך אבל VCD זה לא פשוט מה ששעושה שיהיה אפשר לראות על המחשב? חוץ מזה-אם אני לא טועה בשביל לראות על די וי די אתה תצטרך לקנות דיסק מיוחד משהו עם R לא זוכרת ממש

reformy

New member
עשיתי את זה עם אנטרפרייז

וזה עבד בסדר, CD רגיל, תוכנת Nero. הדבר היחיד הוא אולי שה-DVD player צריך להיות מתאים, אבל נראה לי שגם זו לא בדיוק בעיה.

למעלה