הפרקים הראשונים של עונה 1-איפה ניתן

Fame18

New member
הפרקים הראשונים של עונה 1-איפה ניתן

להשיג אותם? כי פספסתי את ההתחלה,הכרתי את התוכנית רק באמצע העונה לצערי..:/

אמממממממ

אשפר בקאזה זה באיכות ממש טובה שם.... למרות שאסור לרשום את זה פה...

Fame18

New member
יש לי שאלה לגבי הורדת פרק-כמה זמן

זה לוקח בערך? ההורדה כלומר . ומה המילת חיפוש לפרק למשל הראשון? (אני חדשה בעסק הורדת סרטים/פרקים). ואגב,שירן ,תודה רבה על הרצון הטוב,אבל אין לי מסנגר,אז אני אנסה בקאזה:)

אממממממ

תרשומ/י בהתחלה the o.c ואז זה יביא לך הרבה דבר בקזאה....בקיצר רשום שזה כזה נגיד סתם לדוגמה the o.c 101 זה אומר עונה ראשונה פרק 1 וקח אלה והמהירות זה בין 40 ל60 אצלי אישית ....כל אחד והמהירות של המחשב שלו כאילו לי זה יורד בתוך שעה פרק שלם... אההה חשוב לציין שאת מחפש בקזאה תסמני את התחום הורדה שלך כמו: הודיאו וידיאו(שזה מה שצאיך לבחור) תמונות תכונות וכו'..... כי אז זה סתם ימצא דברים לא קשורים אמממ אם יש עוד שאלות אני פה...

אין בעד מה

אם יש לך אייסי אני גם יכולה לשלוח לך... ואממ למשל אני מורידה עכשיו את פרק 19 של העונה הראשונה לוקח לי כבר יותר מלילה וזה עשה רק חצי אז זה לאט... אבל יש ויש למשל יש פרקים שהורדתי תוך שעתיים 3...

plncos

New member
ממש פשוט

בשביל להוריד את\ה פשוט מחפשת the o.c ואז כתוב ליד כל פרק או 1x12 מה שאומר עונה ראשונה בגלל האחד ופרק 12 בגלל ה12 ..חח גם יכול להיות כתוב s1 e12 שזה אומר את אותו הדבר פשוט האות אס מסמלת עונה והאות אי מסמלת פרק ועוד צורה שזה יכול להופיע בא זה 112 פשוט המאות מסמל את העונה והעשרות והאחדות את הפרק ..... אני מקווה שלזה התכוונת שכתבת איך.......ומקווה שעזרתי.. אפשר גם למצוא את הסידרה לא רק בקאזה גם באימיול ובאימש...וכל השאר .. אם יש לך עוד שאלות שאלי ... אני הורדתי את כל העונה הראשונה דרך אימש ועכשיו את השניה..

למעלה