הפרקים השווים באמת-

LonelyCoyote

New member
הפרקים השווים באמת-

אלה הפרקים עם Kari Wuhrer!! והפרקים שאני אהבתי, מה שאני זוכר בתור ילד: 1. הפרק הראשון והשני, כשקווין גילה את השער, הגלישה הראשונה לעידן הקרח או משהו כזה וההתערבות במועד הגלישה שהתחיל את כל הסיפור. 2. הפרק שרמברנדט הצטרף אליהם שהוא נכנס עם הרכב לחור. 3. הפרק כשווייד לא יכלה לנשום בעולם שהגיעו אליו. 4. הפרק עם 'צמצום אוכלוסין' - שלוקחים מהכספומט כסף ואח"כ עולים בהגרלה.. 5. הפרק שהם כביכול הגיעו לעולם שלהם ופגשו את אמא של קווין ששמחה שהוא פתאום חזר הביתה, ואז אבא שלו נכנס (שנפטר) ואני זוכר איך הוא הפיל את הכוס שלו מהיד כשהוא ראה אותו... 6. הפרק שהיו מחתרות והרבה מחלות, ופרופ' ארטורו ייצר פניצילין מהעובש.. 7. הפרק שהיו בו מן צרעות ענקיות כאלה.. לא זוכר בדיוק 8. הפרק שגלשה איתם להבה מהשמש וקווין הצליח לדבר עם האש. 9. הפרק עם המשחק הזה, שאפשר היה למות בו, מסתובבים בעיר ויורים ויש מלכודות וצריכים להגיע לנקודת סיום. אני זוכר את הקטע שוייד שחקה קלאס וזה בדיוק מה שהפעיל מלכודת שברגע שהיא היתה יורדת מהקלאס היא היתה הופכת למסננת. וקווין בחוכמתו בנה מנוף מאולתר ולפי המשקל שלה הניח אבנים. ברגע שהיא ירדה הוא הניח את האבנים על המשבצת ואז הם נסו על נפשם אל מאחורי הפינה ושמעו איך המלכודת מופעלת. 10. הפרק הראשון עם Kari Wuhrer שקראו לה שם בקט משהו.. היא היתה חיילת. והם היו מזריקים איזה נוזל לגזע המוח. חחח 11. הפרק שהיה איזה ייצור כזה כמו לובסטר מגודל שהיה נמשך לחום והיה נכנס להם לתוך הפה ומשתלט עליהם. בטח יש עוד הרבה שלא זוכר אותם כרגע... מה הפרקים שאתם אהבתם בסדרה?

nick at noon

New member
לגבי 1, 2 ו5 ../images/Emo58.gif

זה אותו פרק כפול שבו מתחילה התוכנית. כשהם מגיעים לעולם הקרח רמברנט נשאב פנימה. לגבי 3 זו מגי שלא יכלה לנשום פעם. לגבי 8 - זו לא הייתה להבה מהשמש. בכל מקרה בעוד אני מסכים עם הרבה מהבחירות שלך הפרק הזה בכור לי כמפגר. לגבי 10 - לדמות קראו מגי בקט. לא רק בפרק הראשון שהיא הייתה בו, אלא תמיד. ולא הזריקו חומר לגזע המוח אלא שאבו חומר.

CoolBoy16

New member
../images/Emo58.gifהכי את הפרק האחרון

פרקים אחרים שאהבתי מאוד- הפרק עם המשכפל (היצור הזה בתוך מגי) הפרק עם המלון הרדוף רוחות הפרק עם הטרנקול שהזריקו לקולין ומגי הפרק עם דיילן הפרק שהם חשבו שהם הגיעו הביתה..עם הכפיל של הפרופסור גילויים! (סוף עונה 4) והפרק הלפני האחרון שהם מגיעים לעולם שהוא בעצם חלק מעולם שגייגר לקח והוא עומד לההרס ועוד כל מיני פרקים בעיקר עם מגי ומעונות 4-5

Lord VoIdemort

New member
נחסמת ל24 שעות.

אנא קרא את חוקי הפורום לפני שאתה מפרסם ספוילרים בלי סימון.

MetalSlider

New member
אני חושב שליד שעת השידור

צריך להוסיף באדום גדול שאין לשים ספויילרים.

Lord VoIdemort

New member
יכול להיות

אבל זה לא ממש משנה, כשמישהו מצטרף לפורום, הוא מחוייב לקרוא את חוקי הפורום.

rocket

New member
אני דווקא חושבת שאתה צודק, נבדוק מה

אפשר לעשות.

LonelyCoyote

New member
שלום..

מצטער שלא שמתי סימון, באמת לא ידעתי שצריך, כי באמת מי קורה את החוקים? רק אחרי שחוסמים מישהו הוא ניגש לקרוא מה באמת הוא עשה לא נכון. כתבתי את ההודעה מתוך כוונה טהורה לשתף את הגולשים ולראות איזה פרקים אהבו. מתוך ההנחה שהרי במילא כולם כבר ראו את הפרקים חרוש ושוב אז מה הספויל בזה שאני מזכיר בראשי פרקים את הפרק? אבל בכל זאת, להבא אני אזכור זאת. הצעה שלי בקשר לחוקי הפורום- כל גולש חדש שנכנס לפורום יהיה מוכרח לאשר את קריאתו את החוקים. לאחר האישור הגולש יצטרך לעבור מבחן אמריקאי קטן כדי לוודא שהוא אכן קרא והבין, ורק אח"כ יוכל להשתתף בפורום. מה דעתכם? נ.ב ל("אתם יודעים מי"), אם כבר חסמתי אותי, יכולת לחסום רק את האפשרות לכתוב בפורום הזה, ולא כמו שעשית- למנוע ממני גישה לתיבת המסרים שלי שכלל לא קשורה לפורום. מה שגרם לי לעיכובים ואי-נעימויות. לחסום בשיקול דעת. תודה ישראל

Lord VoIdemort

New member
אני מצטער שגם תיבת המסרים נחסמה

אבל ככה זה, אין ליא פשרות לחסום רק מהפורום, חסימה מביאה איתה גם נעילת מערכת המסרים+ אי אפשרות להחלפת ניקים.

LonelyCoyote

New member
אוקיי..

תבדוק אתזה.. כי בפורומים אחרים כן כתבתי. וזה לא הגיוני שגם תיבת המסרים תיחסם לי. ואגב, אתה יכול לשחרר את החסימה מתיבת המסרים? אני לא מצליח להיכנס עדיין.

Lord VoIdemort

New member
מוזר מאוד O:

הורדתי כבר תחסימה מהפורום, החסימה מהמסרים אמורה לרדת, אולי בכלל נחסמת כי שלחת להמון אנשים מסרים, תפנה להנהלה.

LonelyCoyote

New member
אתה יכול לבדוק את זה איכשהו?

כי זה ככה מאז ששמת לי חסימה אתמול. ואל שלחתי מסרים בכלל. שלחתי הודעה לתמיכה אבל עד שיענו לי ייקח זמן, ובינתיים יש לי שם מסרים דחופים.

MetalSlider

New member
נקה קבצי אינטרנט זמניים וקוקיז

אתה מוזמן לקפוץ אלינו לפורום 10

rocket

New member
ברוך הבא לפורום ,

אנא השתדל לעיין בחוקי הפורום , ויש לך כמה טעויות בהודעה , אבל כבר תיקנו אותך.

Burger4

New member
Murder Most Foul

לא יודע למה אבל אני די אוהב את הפרק הזה, עוד מישהו ?

rocket

New member
אני מניחה שכשנגיע לפרק הזה ,

נראה מי אהב אותו ומי לא

למעלה