הפרקים שאהבנו

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
הפרקים שאהבנו

אם אתם צריכים להרכיב קלטת וידאו של 3 שעות רובוטריקים, מה תכניסו פנימה? (נכון, מי משתמש בקלטות וידאו בימינו, אבל הDVD של 240 דקות עדיין יקר מדי. . . ) אני הייתי מכניס: מעונה ראשונה, את HEAVY METAL WARS מעונה שנייה: DESERTION OF THE DINOBOTS PART 1&2 THE KEY TO VECTOR SIGMA 1&2 WAR DAWN STARSCREAM'S BRIGADE מעונה שלישית: WEBWORLD

אתה צוחק .. לי יש עדיין בבויידם כמעט את כל הסדרה שהייתה בשנות התשעים על "הברק" על VHS חסרים לי רק שלושה פרקים ששניים מהם זה בעצם הסרט השני שסוגר את הסדרה וששודר גם בפורמט של סרט וגם בתור פרק של שני חלקים אבל בקשר לרובוטריקים הייתי קונה קמה קלטות פשוטות בגרושים ומעביר את כל הסדרה במהירות הקלטה כפולה ומכניס יותר פרקים לכל קסטה

נחשו מה...

חבר טוב שלי עכשיו מטייל בארה"ב והוא מצא שם מלא פרקים בדויד (DVD) בקיצור הוא סיפר לי עכשיו במסנג'ר (דרך הסלקום שלו) שהוא עשה שם רכישה רצינית.. שנים לא ראיתי רובטריקים...

DDN

New member
לא הבנתם את הדיון!

הדיון הוא, משהו בסגנון של "איזה פרקים של רובוטריקים הייתם לוקחים איתכם לאי בודד"

webrain

New member
ככה:

Triple Take-Over The Key to Vector Sigma Starscream's Brigade Revenge of Bruticus Traitor Kremzeek! A Decepticon Raider in King Arthur's Court The Immobilizer גם הפרקים של הכפולים של הדינובוטס שווים הפרק הכי אהוב עליי Auto-Bop (אני חולה פשוט על בלאסטר ואין ספק שהשתקקנו לקרב בינו לבין סאונד וויו) מעונה 3: Starscream's Ghost Ghost in the Machine לא כל כך זוכר תאחרים האמת מעונה 3

א ו ח נ ה

New member
שלי../images/Emo27.gif

Desertion Of The Dinobots 1&2 Dinobots Island 1&2 A Plage Of Insecticons The Golden Lagoon (יש לי זכרונות ממש יפים מהפרק הזה) Atlantis Arise ואת הפרק עם הרובוטריקיותו ועליתא 1 ששכחתי איך קוראים לו

robotrik1

New member
הפרקים שאני אהבתי :

Webworld הכי הכי עושה את זה ! כי פשוט אין על Galvatron במיטבו ... , כשה-Evil Mr. Spock כלומר CYCLONUS עושים בלגן בכוכב הקופים ... ! אחרי זה יש ים שאני גם מאד אוהב ... , כגון : The killing Jar where I started to love Cyclonus ... The search for Alpha Trion Chromia ... Desertion of the Dinobots ep. 2 סייברטרון ... , המון סייברטרון ... וגם המון SWOOP ! The God Gambit המשפט הבא אומר הכל : These fools worship Transformers ... Dark Awakening uuuuu , Evil Optimus Prime .... scaaaarrrryyyyy Ghost in the Machine I Scream , you Scream , we all Scream for Starscream !!! The Secret of Omega Supreme אחחחח הדרמה ... Auto Beserk פשוט כיף לראות רובוטריק מטורף ! A Raider in King Arthur's Court כאילו ... זה שר הטבעות או מה זה זה ?!? The Insecticon Syndrome סתם כיף של פרק ... The Golden Lagoon מרוב הקרבות לא רואם את איכות הסביבה -- רק בסוף ... War Dawn אין כמו היסטוריה ... Forever is a long time comeing כנ"ל ... The Girl who lover Powerglide כן ... , אני אוהב גם את זה .... ותמיד יש עוד ... -גבי

Y. Welis

New member
הפרק עם SkyFire, המטוס הענקי

והטראגי. אולי הפרק הטראגי ביותר בסידרה המצויינת הזו (ימי חמישי, סוף שנות השמונים). וכן גם קטעים עם OmegaSupream הטיל, והמסקנה שלו: Situation: critical...

למעלה