הפרקים שאהבתי בעונה שנייה

the pretty lady

New member
הפרקים שאהבתי בעונה שנייה../images/Emo58.gif

קודם כדאי שתדעו שראיתי עד 2X19....
המצעד: במקום הראשון:
פרק 13 - "Phase One" פרק מושלם, זה התחיל במטוס עם שיר מגניב שנקרא BACK IN BLACK (השם של השיר והמוזיקה שלו היו מושלמים לסצנה הזאת)ואז המשיך עם סצנת מכות מגניבה (זוכרים את היא בעטה פליק פלאק מסובב לבחור....
) והנשיקה
או...הנשיקה
ואחר כך ההמשך המתפתיע
כשגלינו שסלואן בעצם תתכן הכל עם שארק... וכשהרגו לנו את פרנסי
פשוט פרק מושלם. במקום השני: פרקים 8+9 - אני קוראת לו הטיול המשפחתי
קודם כל הוא היה מצולם בצורה מדהימה!!!! אהבתי איך בהתחלה הם שיחקו אותה משפחה רגילה וסידני היתה ילדה קטנה. והתלבושת ההודיות המדהימות.... אבל הכי אהבתי בפרק 9 כשאירינה אבדה עליהם שהיא בוגדת בהם ואחר כך התברר שהיא לא בוגדת בהם ולמרות הכל, אי אפשר היה לדעת אם היא בוגדת או לא....
. אוי וכמובן החיוך של ג'ק... כן כן ג'ק, הפוקר פייס הקשוח, חייך אחרי דאחקה משפחתית עם אירנה... אוף...איזה פרקים
במקום שלישי פרק 15 ותחילת 16- קודם כל הוא הגיע אחרי פרק נוראי (פרק 14 מן הסתם...) אהבתי את הסצנה בבנק כשסלואן היה עם התחפושת (שדרך אגב הייתה אדירה)
ואיך סידני כיוונה עליו אבל... לא יכלה לירות, ואחר כך איך הוא התעקש שהיא תסיע אותו...
הוא הראה לה מי הבוס... ועכשיו פרק שלא אהבתי, פרק 14 הוא היה הפרק הכי גרוע בסידרה, הוא היה לא קשור כלום,לא מובן, היו יותר מידי דמויות חדשות בשביל פרק אחד, עלילה מגעילה-יותר מידי דימיונית לטעמי פשוט פרק אכזבה
תגובתכם.... ומה אתם אהבתם?

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאני מאוד אהבתי את....

פרק 2X01!!! פרק ראשון מדהים לתחילת העונה מכל הבחינות!!! אני דווקא את פרק 15 פחות אהבתי ואת פרק 14 דווקא כן אהבתי
פרקים 8,9 מ-ד-ה-י-מ-ים!!! ופרק 18 גם כן סופני!!! בקיצור עונה מדהימה

../images/Emo58.gifאני אהבתי..

פרק 2X01 מעולה!!! *שמור טוב במחשב* פרק 2X13 אין אפילו על מה לדבר... *שמור טוב במחשב* פרק 2X12 נחמד... כל מה שסידני עושה בשביל ווהן החולה... הוא שמור טוב במחשב בזכות קטעי סידני ווהן.. פרק 2X15 אני ממש אוהבת את ההתחלה שסידני והן ביחד במיטה מדברים.. הם כל כך חמודים! שאר הפרק הוא בסדר... *כן... למיכל יש איזה אובססיה לסידני ו-ווהן- אז מה?!*

קרלוצה

New member
../images/Emo58.gifאני אותו דבר!!!

אובססיה חמורה לסיד ווהן
212 זה לא כשווהן חולה, פרק 207 וקצת 206 זה כשהוא חולה והיא מתחפשת למסג'יסטית היפנית חחחחח, 212 פרק גם כן טוב כשהם יוצאים ביחד למסעדה ואם sd6 המטומטמים האלה לא היו מפריעים להם הם היו ממשיכים גם מעבר לזה
אהבתי גם את פרק 210 "מבצע מארשל" אוי פרק קורע!!! ופרק 13 בכללללללל, פרק ענק!!!!

the pretty lady

New member
הזכרתם לי פרקים כאלה יפים../images/Emo58.gif

אני מתה על הפרק שהיא מסג'יסטית יפנית.... ועל "מבצע מארשל"
וגם...בפרק 19 שהיא משחקת אותה בלונדינית מטומטמת
..... אבל אין ספק שהכי הכי זה 13 ו-8+9

../images/Emo58.gif נכון... התבלבלתי בפרק..

התכוונתי 207 וגם 212 נחמד (בעיקר קטעי סידני ווהן..)

הרמוני

New member
פשוט עונה מעולה../images/Emo58.gif

אני מתגעגעת.... חסר לי סיד & ווהן ולפי דעתי נראה את זה שוב רק בעונה הבאה... אבל הלוואי שאני טועה. אני הכי אהבתי את PHASE ONE (ככה כותבים?) ואת פרק 8!

../images/Emo58.gif לסוף עונה 3 ../images/Emo58.gif

הרי בסוף העונה ווהן אמור להפצע ולא ברור מה יקרה לו.. לדעתי הם לא יחזור בעונה הזאת אלא עונה הבאה אחרי שהוא נפצע הם יזכרו כמה הם אוהבים אחד את השני ויחזרו... (או ש JJ ימצא דרך הרבה יותר מעניינת ולא קיצ'ית כל כך...)

rifkin1

New member
סיד/ווהן עונה4 (לא ספויילר)

אני רק מקווה שג'יי ג'יי לא יעשה כזה דבר: יחזיר את סידני ווהן בסוף העונה הזו ואז בעונה הבאה הם יהיו ביחד לכמה פרקים ואז שוב יקרה משהו, הם ייפרדו, סידני תכיר מישהו אחר ווהן יעזוב...או משהו כזה.זה יהיה כמו בוורלי הילס/טופז. חוץ זה אני עדיין לא יודעת עם מייקל כן חוזר או לא... או אם הוא יהיה ראשי בעונה הרביעית.... אני מקווה שכן המון מעריצים יתאכזבו אם לא. פרק אהוב בעונה השנייה: הממממ...יש כל כך הרבה נכון ג'ואיס פיצה? מאוד אהבתי את פרק 15 עם אית'ן הוק, פרק ממש טוב. כמובן שאהבתי את פרק 13.

Wiccan Scorned

New member
ראסמי!!!!!!!../images/Emo58.gif

פרק 2X13 הוא בכלל הפרק האהוב עליי!!! ואכן ה"טיול המשפחתי" ענק!! וגם פרק הסיום הכפול!!! והקטע של פרק 14 (חוץ מהצנה בברליון שההיא מתפוצצת...ואם אני טועה אז סורי.. הרבה זמן לא ראיתי עונה שניה.. הגיע הזמן לעשות מרתון
..) דיי כל המטרה שלו זה להסביר איך זה אפשרי מה שעשו עם פראנסי... בכלל עונה שניה מצויינת (רק חבל שהיה לה עלילה שמשנה תסדרה לעד.. עלילות מסוג זה טובות רק בעונה אחרונה של סידרה...)

Wiccan Scorned

New member
גם חובה לציין...

שסצנת המטוס ב"שלב ראשון" היא סצנת המטוס הכי טובה שראיתי איי פעם!!!! (אחרי כל הקטע במטוס בג'יימס בונד ה*חדש* "למות ביום אחר"...שם זה הכי טוב... נו אין מה להשוות תקציב טלוויזיה לתקציב סרט)

the pretty lady

New member
ואם נלך קצת יותר רחוק....

אז אהבתי בעונה ראשונה את פרק 21 כשוויל גילה הכל, אהבתי איך הוא היה בשוק
וגם אהבתי את הסיום של העונה הראשונה כשראו את אמא של סידני וכמובן גם את ההמשך בפרק 2X1

inbal145

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאיזה צעקה...

כשהוא ראה את סיד והוא שיחרר כזאת צעקה
זה קורע אותי כל פעם מחדש

קרלוצה

New member
אוי אחד הפרקים האהובים עליי זה....

פרק 121!!!! הקטע שויל רואה את סיד נלחמת עוד יותר מצויין חחחחחחחח

למעלה