הפרקים שהיו היום..

הפרקים שהיו היום..

לא הייתי כל היום בבית ועכשיו חזרתי.. מישהו יכול לספר לי מה היה? או לעשות תקצירים במקומי?

eyalabodram

New member
יש לי yes אז ראיתי רק בערוץ 3

פשוט אין ערוץ 6 ב yes בפרק היום סברינה מקבלת ציון c בעבודה לשיעור חיבור ( שיעור אנגלית ) על ידי המורה הקשוח אבל החתיך שלה ומתחילה להתיאש משעורי חיבור אחרי שעבודה נוספת מקבלת c היא מספרת לזלדה שהיא מתיאשת מחיבור.סילם מחליט לפתוח חנות למוצרים מטופשים לחתולים דרך האינטרנט כשמנסים להסביר לו שלא הרבה חתולים גולשים באינטרנט (בגלל שחוץ מחתולים אף אחד לא יקנה את מוצריו) הוא טוען שכל חתול יודע להתעסק עם עכבר. הדודה זלדה מחליטה לדבר עם המורה על קשיחותו לתלמידיו ונדלקת עליו והוא כפליים עליה בעבודה השלישית סברינה מקבלת a אבל שותפיה לכיתה ולדירה חושבים שזה בגלל זלדה סברינה מדברת על זה עם המורה ומבקשת בחינה מחדש של עבודתה באותו ערב זלדה והמורה רבים כשהוא בא לביתה ורואה את המוצרי חתולים והיא מציגה זאת כרעיון שלה הוא אומר שזה בזבוז זמן והיא אומרת שזה זמן שלה והוא סתם ביקורתי וסברינה חוששת שהיא תקבל נכשל אבל בסוף היא קיבלה a+ .קסמים:נעילת דלתות כל פעם שהיא באה לדבר עם המורה בכדי שלא ילך ממנה

ailina

New member
לא ראיתי...

את פרק הראשון בערוץ 6 אבל את השני כן: סברינה וכיתתה יוצאים לדיסני ודודתיה מתנדבות להבוא כתור "הורה מלווה" ובדיוק אז הבוחן של סברינה אומר לה שעלייה לעשות שיקוי שיגרום לאנשים להפוך לחיות. כל היום סברינה מתרוצצת בשביל למצוא את המרכיבים לשיקוי וכל פעם קראפט תופס אותה והיא ממציאה לו תירוץ חדש. ליבי מחליטה לנצל את וולארי בשביל להיות קרובה להארווי והילדה מגלה את זה ומעלימה את הארווי להיות מדריך. ליבי וואלרי מסתובבות בדיסני וכאשר סברינה ווולארי נפגשות הן רבות כי וואלרי לא מבינה למה ליבי באמת מסתובבת איתה,ולוקחת בטעות את השיקוי שסברינה הכינה כי חשבה שזה תה קר,ליבי וולארי שותות את השיקוי והופכות לזברות. בינתיים זלדה מוצאת עצם פרה היסטורית והופכת אותה לאדם קדמון בשביל שיגיד לה מאיזה חיה העצם. בסוף סברינה מצליחה להחזיר את ליבי וולארי למצבן שבנות אדם וולארי מגלה את האמת למה ליבי הסתובבה איתה. ו...זהו.

למעלה