הפרקים של יום שני

Riot Boy

New member
הפרקים של יום שני../images/Emo168.gif

(אין לי כח לכתוב תקצירים) הפרק של הכל יחסים היה ממש מעולה!!! הזה שהיה צריך לבחור שחקן - היה ממש מעולה. איך שאודרי סיפרה על אשטון ובובי לא הצליח לבחור. אני אוהב את הקשר שיש בין אודרי לסיימון (מה שהיה בתחילת הפרק), איך שהם מסתדרים... לא שאני קטנוני אבל הבעיה היחידה הייתה שכשפיליפ פספס את סרט השנה הוא יכל לראות את הקאסט... אגב, זה היה אוסקר 2004! כן מותק אין לי זמן לכתוב אבל אני אכתוב בצהריים גם תקצירים

Riot Boy

New member
תקצירים../images/Emo168.gif

הכל יחסים: ערב באוסקר 2004 מתנגש במשחק פוטבול, ובובי ומייס צופים בו בטלוויזיה של סיימון ופיליפ. פיליפ שובר את השלט וגורם לנמלים על המסך ונדבק בסופו של דבר עם דבק מגע לידו של מייס. במקביל, אודרי בוחרת את השחקן שאיתו היא "תבגוד" במייס (אני לא זוכר איך הם קראו לזה שם) ובובי לא מצליח להחליט. אודרי מספרת בדיחות על אנשי האוסקר וסיימון מנסה, אך ללא הצלחה. כן, מותק: גרג מקבל זוג כרטיסים לפיינל פור שבניו אורלינס ומחליט לקחת את ג'ימי. תאריך המשחק מתנגד עם יום הולדתה ה-80 של סבתא של קים וכריסטין. קים גורמת לגרג להשאר על ידי רגשות אשמה ובסוך גרג מפסיד בגללה את כל מה שהוא נשאר בשבילו. כריסטין כועסת על ג'ימי שהוא לא בא ליומולדת וג'ימי חושב שהכי טוב יהיה אם הוא יספר לכריסטין שהיה גרוע. קים מרגישה אשמה בזה שגרג נשאר ליומולדת ונהיית ה"משרתת" שלו. ברגע שג'ימי חוזר הוא אומר לכריסטין שהיה גרוע בשביל שהיא תסלח לו וקים מנצלת את זה שהיה גרוע בשביל "להחליף תפקידים" עם בעלה.

axnholic

New member
פרקים יפים

הכל יחסים- הכרטיס החופשי הוא אשטון קוצ'ר
. נמלים על המסך?
הפתיע אותי הקטע שזה היה האוסקר 2004... ממש חדש. כן, מותק- "פעם הייתי גבוהה כמוך, אולי אפילו קצת יותר"
האישה הזאת נראתה בודדה, אז לקחנו אותה איתנו

Riot Boy

New member
נכון, קוראים לזה כרטיס חופשי../images/Emo168.gif

זה היה מצחיק עם הבודדה הזאת ש"נראית חצי מתה אבל גמרה לצהריים עוף שלם"

axnholic

New member
הוא הוציא לי את המילים מהפה

הבאגים של האפשרות החדשה ("הוספת תגובה מקוצרת") קצת מציקים, אבל אני מאמין שהם יתוקנו בהקדם.

למעלה