הפרקים של סברינה.... קצרים מדי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
W Woogyman New member 14/10/02 #3 פיינלי, מישהו מסכים! ../images/Emo110.gif פרק ממוצע הוא פחות מחצי שעה. נו באמת... נכון שזאת סדרה שאמורה להיות כייפית, וקלילה, אבל תנו לנו לפחות חצי שעה מלאה. בעע.
פיינלי, מישהו מסכים! ../images/Emo110.gif פרק ממוצע הוא פחות מחצי שעה. נו באמת... נכון שזאת סדרה שאמורה להיות כייפית, וקלילה, אבל תנו לנו לפחות חצי שעה מלאה. בעע.
S SaberTooth New member 14/10/02 #4 נכון... וזה מעצבן לפעמים... לפעמים זה ממש מעצבן... כי הבעיה שבפרק מוצגת ואז כעבור חמש דקות היא נפתרת.... זה מעצבן
נכון... וזה מעצבן לפעמים... לפעמים זה ממש מעצבן... כי הבעיה שבפרק מוצגת ואז כעבור חמש דקות היא נפתרת.... זה מעצבן
P Phoebe again New member 14/10/02 #5 אני לא יודעת... ../images/Emo54.gif הפרקים באמת קצרים, אבל אף פעם לא נראה לי שמשהו חסר... אגב, איזו עונה של סברינה משודרת בימינו בערוץ שלוש?
אני לא יודעת... ../images/Emo54.gif הפרקים באמת קצרים, אבל אף פעם לא נראה לי שמשהו חסר... אגב, איזו עונה של סברינה משודרת בימינו בערוץ שלוש?
H HuGo Hell New member 14/10/02 #6 נכון.. זה מאוד מעצבן..../images/Emo1.gif אני בא.. רואה סברינה וזה כזה קצרררררררררר סידרת אנימה יותר ארוכה מסברינה. (מי שרואה פרק אנימה יודע שהוא רק 22 דק´)
נכון.. זה מאוד מעצבן..../images/Emo1.gif אני בא.. רואה סברינה וזה כזה קצרררררררררר סידרת אנימה יותר ארוכה מסברינה. (מי שרואה פרק אנימה יודע שהוא רק 22 דק´)
W Woogyman New member 14/10/02 #7 העונה הרביעית משודרת כרגע ../images/Emo110.gif מתוך שבע שקיימות (באמריקה הם כרגע באמצע השביעית, ובטח ימשיכו עוד אחר כך).
העונה הרביעית משודרת כרגע ../images/Emo110.gif מתוך שבע שקיימות (באמריקה הם כרגע באמצע השביעית, ובטח ימשיכו עוד אחר כך).
S Salem New member 15/10/02 #8 כנראה לא ימשיכו את הסדרה מליסה אמרה בעצמה שזוהי כנראה העונה האחרונה של הסדרה.
W Woogyman New member 15/10/02 #9 אני חושב שכן. ../images/Emo110.gif הסדרה עברה לWB בעונה הזאת, ואני לא חושב שהם היו עושים איתם חוזה רק לעונה אחת. מצד שני, לפי מה שנראה, הסדרה כנראה באמת מיצתה את כל הפוטנציאל שלה.
אני חושב שכן. ../images/Emo110.gif הסדרה עברה לWB בעונה הזאת, ואני לא חושב שהם היו עושים איתם חוזה רק לעונה אחת. מצד שני, לפי מה שנראה, הסדרה כנראה באמת מיצתה את כל הפוטנציאל שלה.