הפרקים של 25,26,28 בדצמבר

darklighter

New member
הפרקים של 25,26,28 בדצמבר../images/Emo58.gif

ראיתי כבר קודם ולא הגבתי כי תפוז בקושי הגיב לי אז...אז אני כותבת עכשיו בזמן קטעי הבריאן דיאנה שמשודרים עכשיו שמשעממים לי את התחת
הפרק של ה-25- פרק אדיר
איזה צחוקים היו עם טאבי נורמה ועדנה
בקטע שטאבית'ה הזכירה את טימי והראו את הקטעים שלהם מפעם אני אשכרה כמעט בכיתי
חוץ מזה היה פרק מצחיק וטוב ואפילו את קטעי לנסי לא הרצתי מסכנה פנסי היא גם בטראומה מהאונס וגם הוואקו אורבת לה
אבל למי איכפת העיקר שטאבי בסדר...
הפרק של ה-26- עוד יותר שולט
איזה צפוי היה שעדנורמה רצו להרוג את טאבי והם העמידו פנים שהן נחמדות כדי שלא תחשוד וכדי לקבל ארוחת חג ומרטימי חינם... אהבתי איך שאנדורה נפטרה מהן
כרגיל אפקטים גרועיםXDDD יווווווווווווווו והכי נקרעתי שג'ובי נכנסו למסיבת חתונה של צ'אדני עירומים עם השמיכות עליהם כאילו גם אם היה שם מישהו אחד אז פאדיחה אז עוד כל הרמוי שםXDDD ואהבתי את התגובה של רבקה כפרעליה
ואיך שאמרו את השמות שהם קראו אחד לשניה ואייבי בעטה לו בביצים חחח הזכיר לי את ג'וליאן השוטה השתוי והמוכה של הפרקים של הארץ
יו ואיך נקרעתי שלא נחתכה העוגה של וויטני הייתי בטוחה גרייס בישלה אותהXDDD ושנפלה הגופה בכלל נקרעתי... אבל שקלטתי שזה היה ג'ייטי זה היה עצוב
אוףףף דווקא אותו לא רציתי שיהרגו
הפרק של ה-28- חלש יחסית לקודמים...אין ג'ייטי ורבקה, אין טאבי... בעיקר דיבורים. ואני לא בטוחה שמה שדורין אמרה שג'ארד היה הרוצח נכון...היו עוד איזה מיליון אנשים שג'ייטי סחט וגם תרזה וויטני אמרו שג'ארד/צ'אד יכולים להיות חשודים וזה יהיה צפוי מדי אפילו לתשוקות... לי נראה שזו הייתה רבקה...וגם כריס יכול להיות לכו תדעו... אם אתם רוצים תמונות של משהו מהפרק תבקשו ואני אשים

למעלה