הפרקליטות השמאלנית החליטה לסגור את התיק נגד ראש לשכת עורכי הדין לשעבר אבי חימי

ביטניקט

Well-known member
כזכור, חימי הטריד מינית שופטת שהוא היה אמור למנות ואף שודר סרטון שלו מטריד אותה מינית לפני שנתיים ע"י איילה חסון בערוץ 12. אך משום מה שנתיים לא נפתחה שום חקירה נגדו ע"י היועמ"שית השמאלנית עם האכיפה הבררנית הגובלת בפשע, והשבוע דווח שהפרקליטות השמאלנית החליטה לסגור את תיקיו של אבי חימי שנחשד בהטרדה ותקיפה מינית ובנוסף במרמה והפרת אמונים וכל חקירה אחרת שהתנהלה, אם בכלל התנהלה נגדו. כמה לא מפתיע.

נסגר התיק נגד ראש הלשכה לשעבר אבי חימי, שהיה חשוד בהטרדה מינית​

ראש לשכת עורכי הדין לשעבר התפטר לפני כשנתיים לאחר שפורסם כי ביצע בעצמו אקט מיני, כששוחח בזום עם עו"ד שביקשה את עזרתו להתמנות לשופטת. הוא נחקר גם בחשד למרמה והפרת אמונים - וכעת הפרקליטות סגרה את התיק​

Harrington

Well-known member
מנהל
כזכור, חימי הטריד מינית שופטת שהוא היה אמור למנות ואף שודר סרטון שלו מטריד אותה מינית לפני שנתיים ע"י איילה חסון בערוץ 12. אך משום מה שנתיים לא נפתחה שום חקירה נגדו ע"י היועמ"שית השמאלנית עם האכיפה הבררנית הגובלת בפשע, והשבוע דווח שהפרקליטות השמאלנית החליטה לסגור את תיקיו של אבי חימי שנחשד בהטרדה ותקיפה מינית ובנוסף במרמה והפרת אמונים וכל חקירה אחרת שהתנהלה, אם בכלל התנהלה נגדו. כמה לא מפתיע.

ראש לשכת עורכי הדין לשעבר התפטר לפני כשנתיים לאחר שפורסם כי ביצע בעצמו אקט מיני, כששוחח בזום עם עו"ד שביקשה את עזרתו להתמנות לשופטת. הוא נחקר גם בחשד למרמה והפרת אמונים - וכעת הפרקליטות סגרה את התיק​

תיק שלא היה צריך לבוא לעולם בכלל. כבר אז אמרתי שזה יסתיים בלי שום דבר. כמובן הותקפתי כאן על-ידי 'ידענים' בעיני עצמם שטענו לכל מיני עבירות מפוצצות שפעם קראו עליהן בעיתון ובהן יחסי מרות שהמציאו ועוד.

מי שיעשה עבודה ויחזור לשרשורים של זמן אמת בנושא, אולי יוכל לסייע לאותם 'ידענים' ללמוד פעם משהו (בעיקר שהם לא כאלה ידענים גדולים ;-)) :cool:.

ביטניקט

Well-known member
תיק שלא היה צריך לבוא לעולם בכלל. כבר אז אמרתי שזה יסתיים בלי שום דבר. כמובן הותקפתי כאן על-ידי 'ידענים' בעיני עצמם שטענו לכל מיני עבירות מפוצצות שפעם קראו עליהן בעיתון ובהן יחסי מרות שהמציאו ועוד.

מי שיעשה עבודה ויחזור לשרשורים של זמן אמת בנושא, אולי יוכל לסייע לאותם 'ידענים' ללמוד פעם משהו (בעיקר שהם לא כאלה ידענים גדולים ;-)) :cool:.
"חוסר ראיות" אני בוכה מהפיגור שלהם.

זה כמו שאני אגיש תלונה במשטרה על אדם שהרים עלי יד, אצרף להם סרטון מהמצלמת אבטחה בבית שלי ואז הפרקליטות השמאלנית המושחתת תסגור את התיק כי אין ראיות.

Harrington

Well-known member
מנהל
"חוסר ראיות" אני בוכה מהפיגור שלהם.

זה כמו שאני אגיש תלונה במשטרה על אדם שהרים עלי יד, אצרף להם סרטון מהמצלמת אבטחה בבית שלי ואז הפרקליטות השמאלנית המושחתת תסגור את התיק כי אין ראיות.
ראשית סגירת תיק מחוסר ראיות, זו אחת הדרכים של הפרקליטות/משטרה להביע תסכול מכך שלא הצליחו להוביל את התיק למצב של 'ודאות קרובה להרשעה'. זה קורה גם כאשר לא אוהבים את החשוד ולא רוצים לשחרר אותו 'מחוסר אשמה', גם אם פעמים רבות זאת ההגדרה הנכונה והמתאימה יותר למצב.

שנית צריך להבין את ההליך הפלילי כדי להבין שבכל זאת יתכן מצב של חוסר ראיות, גם אם יש סרטון שמראה את העובדות הפיזיות של העבירה. זה נובע מכך שמעבר לעובדות הפיזיות יש צורך גם במחשבה פלילית, כוונה לבצע את העבירה. אם לא ניתן להוכיח את זה (ובמקרה כמו זה, ברי לכל בר דעת שלא ניתן להוכיח זאת אם החשוד לא מודה בכך בעצמו), יהיה נכון מקצועית-משפטית לדבר על חוסר ראיות גם אם אין כל מחלוקת שהצעדים הפיזיים-טכניים שמקיימים את העבירה אכן בוצעו.

certified.woke

Well-known member

שטותניק, נראה כי הענין דווקא נחקר והפרקליטות החליטה לסגור.
מהי אותה "מרמה והפרת אמונים"?

למעלה