הפרק דמה לפרקי העונות הראשונות

YAELIKH

New member
הוא היה יחסית פשוט לא משתווה לפרקים

שהיו בעונות הקודמות

avice9

New member
פרק נחמד......

שמתם לב שאותו שחקן ששיחק את בוריאס ובילוק(ככה?) שיחק גם את זינן?

korinalir

New member
באמת!?

שמתי לב שמשהו מוזר מבחינת זוויות צילום בקטע שהם נלחמו זה היה לא אמין כאילו באמת זה ערוך במחשב (ששחקן נלחם מול עצמו קודם צלמו אחד אח"כ את השני וערכו) אבל הם נראו כ"כ שונים! לא חשבתי שהם אותו אחד
לדעתי היה פרק ממש טוב, בפרקים האחרונים אנחנו רואים הרבה קרבות יפים.
וההשלמה הזאת שבעונה האחרונה מביאים כל מיני דמויות מהעבר ורואים מה קורה\קרה\יקרה איתם זה מעניין. זינן שווה!
בקיצור אהבתי

ענבר1

New member
באמת הקרבות משתפרים מפרק לפרק

ובאמת זינן הזה......מאוד יפה מה השיגעון הזה של גבריאל להרוג את הבן של בוראיס??? (שכחתי איך קוראים לו) וזה רק אני או הבן של בוראיס בצעירותו היה נראה סיני? כמו הבן של לאו מה ואיך קראו לה מיכה או ניקה לא הבנתי? מעניין מה יהיה שבועהבא כי 2 בנות שלא נזכיר את שמן (דפי ושרון!!!) לא רוצות לגלות לי....

canimal

New member
הקרבות היום היו פנטסטיים!!!../images/Emo58.gif

זינה היתה.. מרהיבה! פנטסטית!! סוף סוף מראים מה זינה מסוגלת לעשות בקרב אחד בומבסטי. ואם תנועות המצלמה היו מוזרות בקרב של זינון זה בטח כי הוא קנטאור וקשה לעשות את זה. והקטע עם הלידה היה מיותר כי זה היה ממש מגעיל. היא לא יכלה ללדת כמו בנאדם נורמאלי? אה.. וואלה. היא ילדה חצי סוס.. שכחתי מזה. ואולי יום אחד יהיה סרטון חינוכי של 10 דקות שיסביר אחת ולתמיד איך נשים וקנטאורים עושים תינוקות. מצד שני אם היה סטאר וורלד בטח לא היה משדר את זה..

korinalir

New member
הן עשו לה ניתוח קיסרי...

אחרת איך יוציאו את החצי סוס ממנה?
חחחח...באמת צריך להסביר פעם או אולי פשוט עדיף שתשתמשו בדמיון שלכם...

Caeser

New member
זה לא נכון...

מרתון כזוקס שמשחק את בוריאס שיחק גם את לורק בלאק אבל זה לא נכון שהוא שיחק גם את זינן. לשחקן שמשחק את זינן קוראים בכלל המיש הקטור-טיילור... (המידע מ"ווש") וזה רק אני או שהדמות של אפיני היום היתה מבוזבזת? כלומר, עד שהביאו את דניאל קורמק לעוד פרק אחד בסדרה (למרות שהיא בכלל לא היתה אמורה לחזור ובסוף היא הסכימה) היא שיחקה את אפיני שזה באמת היה נהדר אבל היא לא עשתה הרבה הרי היא רק יכלה לדבר עם גבריאל (ופעם אחת עם זינן) אבל לא היתה לה בכלל השפעה היא סתם עמדה בצד..

hilabg

New member
נכון, באמת אפיני הייתה מיותרת בפרק

ודרך אגב, את השל שלו מבטאים: מרטין סוקאס.

שלומית1

New member
פרק נחמד...

אהבתי לראות את זינה נלחמת.. הקרבות היו ממש מגניבים... אפיני אומנם לא הייתה כל כך מרכזית אבל טוב שהיא הופיעה.. כי אם היא לא הייתה שם היא הייתה חסרה.. לא יודעת למה... בכל אופן, ראיתם איך זינן גדל?? פעם אחרונה שראינו אותו הוא היה כזה קטן..אהבתי לראות אותו שוב... בקיצור פרק נחמד.. לא משו יוצא דופן אבל נהנתי...

הפרק היה די טוב

ושמחתי לראות שוב את אפיני, בוריאס וזינה של העבר. הדבר היחידי שממש הפריע לי זה שהסוף היה קיצוני מדי. טיפה שכתוב היה גורם לו להראות הגיוני, אבל איך שהוא צולם זה נראה כאילו בלוק סכיזופרן וזה היה קיטשי מדי. בקשר לזינן, בחירה טובה של ליהוק. הוא נראה כמו שהייתי מדמיינת שהוא יראה בבגרותו.

ErikaG

New member
מסכימה איתך..

בקשר לסוף... גם לדעתי הוא היה קיטשי מידי.. זה נראה לי לא כל כך בסגנון של זינה.
כאילו הבל נפתר בצורה מושלמת מידי.

canimal

New member
ממתי סופים פתורים בשלמות זה לא זינה

זה זינה, לא תיקים באפלה.

Dafi the Mighty

New member
משהו משעשע בפרק...

מישהו שם לב לכך שכשגבריאל מחליפה בגדים, איזו מוכרת מציעה לזינה לעשן בנרגילה, וזינה מנסה ואחרי זה משתעלת? חמודה...

Dafi the Mighty

New member
ז"א...

לא כשגבריאל מחליפה בגדים, גבריאל לא מחליפה בגדים... כשהיא הולכת למדוד את הבגד הזה בשוק בתחילת הפרק. רואים את זינה מאחורה.

ErikaG

New member
זה כן... אבל...

זה נפתר בצודה מושלמת מידי.. סופים של זינה כן פתורים בשלמות, אבל הסוף של הפרק הזה נפתר מהר מידי. בד"כ לוקח זמן עד שהדברים יפתרו.. זאת היתה כוונתי.

למעלה