הפרק האדיר של היום

הפרק האדיר של היום

היה היום פרק איכותי מאוד!! האבוטים והניומנים
ניקי שנראתה די טוב הפרק עם הלבוש והתסרוקת
בראד ג'ק ומייקל זה היה רגע טוב....
ניל הכלבלב של ויקטור
ובלי אוליביה בכלל!!!
*אבל ניקי קצת מעצבנת שתוריד פרופיל

ים כחול

New member
היום כולם עייפים ??../images/Emo13.gif

מבינה מאד גמני קצת עייפה מלסכם ... רק אגיד ש"ניל ממש מרשים אותי" הבחור הפך להיות פסיכולוג ומנתח מבטים ומצבי רוח .... הוא התחיל לנתח את ויקטור מול עיננו הנדהמות ... היתה חסרה ספה כדי שויקטור ישב ויגולל את סיפור חייו ואהבותיו בפני הבחור הרגיש... בקרוב לקקניל יזמין את ויקטור לבירה באיזה פאב ..... וויקטור יחשוף הכל וניל ירגיע אותו מכאביו ... ....

soapsfan

New member
הפרק

הסצינה של ניל[שנדחף לכל מיני דברים של ויקטור שבכלל לא אמורים לעניין אותו] וויקטור היתה משעממ פול וכריסטין..משעממים טינס די משעממים עכשיו ניקי.כל הסצינה שהיא הגיעה לאשלי,התנשאה בזה שהיא מבקרת בבניין עכשיו שחצי ממנו שלה ואז התחילה לחקור את אשלי הייתה מעצבנת.מי היא חושבת שהיא?מה אכפת לה מכל מה שקורה בחיים של אשלי[כמו סצינת החיבוק של אשלי ובראד].אגב,כשאשלי צרחה עליה לשתוק זה העלה זכרונות של אליין ככריסטן..מחכה להמשך העימות בינהם.רק מה בדיוק קרה לשיער של איליין?הארוך היה לה יפה,הקצר נראה כזה מוזר,כמו פאה או משהו

Dawn12

New member
קצת הפתיע אותי

איך שויקטור חשף את הרגשות שלו בפני ניל. הוא כנראה האדם היחיד בעולם שיכול לגרום לויקטור לעשות את זה בימים אלה. הלקקנות משתלמת כנראה. או שלא.
הסצינה של ניקי ואשלי היתה מצויינת. אני דווקא לא מסכים בקשר להתנהגות של ניקי. החיבוק של אשלי עם בראד בהחלט לא היה עניינה, אבל כשויקטור מעורב, לא משנה כמה היא תכחיש את זה - זה תמיד יהיה עניינה. שמתם לב שיש למלודי קצת נטייה לאובר-דרמטיות? איילין שיחקה היום נהדר (כמו תמיד) גם עם ויקטור, ובקשר למה שכתבת על שיער שלה - כמו שאומרים: You ain't seen nothing yet.
אני לא יודע אם זה נחשב ספויילר, אבל האישה הזאת עומדת להחליף כל כך הרבה תסרוקות בשנים הקרובות שאנחנו כבר לא נזכור באיזה צבע השורשים הטבעיים שלה.
ודרך אגב, רק אותי מילי מפחידה?

soapsfan

New member
לא,גם אותי

איליין תחליף עוד תסרוקות? נורא.הכי יפה לה היה השיער הארוך.ואז פתאום הוא התקצר.והתקצר.ועכשיו הוא לא מובן ואגב,שרון וניק חייבים להפסיק את שיחות ה"האם נוכל לבטוח בכריס,עכשיו שהיא עובדת עם מייקל/אין לנו נושאים לשיחה אז כריס היא מרכז חיינו" שלהם.ופול וכריסטין חייבים לצאת מהפרקים.כל פרק דוחפים עוד סצינה לא מובנת של השניים

ים כחול

New member
יו רק עכשיו אני רואה .....

בדיוק בזמן
שחר , מוכן להדביק את השרשורים בדבק המיוחד?
אוף שכחתי להוסיף שמייקל היה חזק היום !!! אהבתי מה שהוא עשה במיפגש

הפרק היומי ../images/Emo55.gif

בדיוק בשביל רגעים כאלה של קאט פייט נוסח אֲשלי-נִיקִי שווה לסבול את סיפורי אוליביה ודודה אליס. זה מה שנקרא התגמול לצופה הנאמן
ניקי היא חתיכת תכשיט
עדיין מחשיבה את ויקטור כ"רכוש" הבלעדי שלה. אמנם אני מעדיף את אשלי וויקטור ביחד מאשר ניקי והזקן, אך בקאט פייט הזה אין לי פייבוריטית. רק שיהיה אקשן, סה"כ שתי הדמויות מעולות. גם היציאה של ניקי לג'ון ש"תסרוק את ז'בו" היתה אדירה. בכלל אם אני מסתכל על השנה האחרונה ניקי היא הדמות שהכי התקדמה משמעותית. היא נהיתה הרבה יותר חריפה, הרבה יותר נועזת ובסך הכל דמות הרבה יותר מעניינת וכיפית לצפייה. לא אגזים אפילו אם אגדיל ואומר שהיא הפכה למעין ג'יל2! אם רק היו מוסיפים לפרק קאט פייט של מקנזי-בריטני זה היה ממש מושלם.

למעלה