הפרק האהוב ביותר עליי=]

Cant deny

New member
הפרק האהוב ביותר עליי=]

היום היה את הפרק שאני הכי אוהבת, ולצערי התחלתי אותו ברבע שעה איחור.. הוא מדהים, מרגש, יפה, מיוחד..=] בקיצור- אחלה פרק

גלבטרון

New member
את מדברת על "כללי המשחק"?

הפרק הזה הוא פשוט עולם משחקי וידאו! ווייד כתובה נורא! כמו ילדה מטומטמת, בכלל לא כמו שהיא צריכה להיות. באמת נראה לך שווייד הייתה משחקת קלאס בזמן שהיא בעולם בו המטרה היא להרוג אותה?! - לא ניראה לי בכלל. + שלא לדבר הטעויות והתוספות הלא נחוצות: בעונה הראשונה רמי אומר כי הוא מפחד פחד מוות מעכבישים וכאן הוא בכלל לא נכנס לפניקה. פתאום רמי נזכר שהוא היה בצי הימי של צבא ארה"ב (הדבר נעשה כדי לנסות לתת תדמית חדשה לרמי אבל כפי שנראה בהמשך הדבר לא יוזכר הרבה אם בכלל). גם הפרוספור פתאום שירת בצבא, מוזר שהוא לא השתמש בניסיון הזה בעולם בו הרוסים שולטים באמריקה, או כאשר המאפיה הייתה בעיקבותיהם וכו'... (כמובן שיש המסברים זאת בכך שזהו למעשה ארטורו הכפיל ולא האמיתי אך כמובן מכיוון שמעולם לא ניתנה תשובה, הכל השערות והנחות). וזה שההאנגר בו נמצא הסימולטור הוא ענק אבל כאשר הגולשים יוצאים מימנו אנו רואים למעשה בית קטן בפרברים. + כל משחקי הספורט יצאו מחוץ לחוק אבל משחק בו הורגים את המשתתפים הוא יותר טוב?! הפרק עצמו היה נחמד. הפגנת הרגשות והתחושות שחווה ארטורו היו טובות מאוד (אבל נעימת הפתיחה החדשה בכלל לא). כמובן זה בכלל אמור היה להיות הפרק השני שישודר ולא הראשון אבל שוב עקב העליונות של פוקס על זה של יוצר הסידרה הם שידרו את הפרק הזה כי הוא יותר "אקשני". בטיוטה הראשונה של הפרק הגולשים היו צריכים למצוא עצמם בתוך "עולם משחק קרבות וירטואלי", אשר ממומן ע"י אנשים עשירים מאוד כאשר על השחקנים לעבור מס' שלבים כאשר בסופם יש פרס למגיעים ראשונים. גם יוצר הסידרה, טרייסי טרומה, אמר בראיון כי הפרק מייצג את העונה כולה (כפי שרצתה פוקס) - חטיף! משהו קטן שכיף לך בזמן שאתה רואה אותו אבל אחרי שסיימת כבר שכחת מה ראית.

CoolBoy16

New member
לא מסכים בקשר לפתיחה החדשה...

זה מה שנקרא פתיחה לגולשים בזמן!

Fairywitch

New member
מסכימה לגבי כל הטעויות../images/Emo45.gif

בעיקר לגבי ווייד- זה שיגע אותי
אבל בגדול פרק נחמד, למרות שהוא חסר כל הגיון.

CoolBoy16

New member
../images/Emo45.gifפרק מעולה

בפעם הראשונה שראיתי אותו הייתי מרותק למסך כל הפרק חח

Cant deny

New member
אישית

אני עדיין חושבת שזה אחד הפרקים הטובים ביותר. רגע, עברנו עונה!??!?!

GrandPrix2006

New member
וואו! וואו! וואו! וואו! וואו!

איזה כיף! איזה פרק ענק! אני חושב שזה הפרק הטוב ביותר בעונה השלישית, או יותר נכון הפרק היחיד הטוב בעונה הזאת. לפי הטקסטים של הדמויות שמזכירות בעיקר את העבר ואיך התחילה כל הגלישה הזאת - נראה שזה פרק פתיחת עונה לכל דבר, הרבה יותר מזה שיהיה מחר. לא יודע מה המעריצים הכבדים חושבים וזה גם לא מעניין, מבחינתי זה פרק פתיחת העונה והטקסט מוכיח את זה. הקטעים עם הפרופסור היו מאוד מרגשים, כולל רמברנט שפשוט התעלה על עצמו בפרק הזה. פרק מוצלח מכל בחינה אפשרית מלבד העובדה שמדובר בליגה לאומית לאנשים סופר-מקצוענים שכולם נכשלו ולא הצליחו להגיע לקו הסיום, ורק הגולשים שנקלעים לעניין הזה בפעם הראשונה ולגמרי במקרה הם היחידים שמצליחים. היה מצחיק גם לראות את כל היריות שהורגות את כולם ואפילו לא שורטות את החבורה. עדיין פרק מופתי ושוב, קשה להאמין שעברו 10 שנים מאז! זו בהחלט הייתה סדרה פורצת דרך, שמשלבת בצורה יוצאת דופן אקשן, דרמה, מד"ב וסאטירה במיטבה. זה כמובן עד שהיא נהרסה...

nick at noon

New member
נקודה לזכותם של הגולשים

אומנם אין להם ניסיון במשחקים כאלו ממש אבל יש להם ניסיון עשיר בהתחמקות מצרות (ויריות) מעולמות רבים שבהם הם היו בגלישות. אבל כמובן שיש כאן את ההיגיון של הגיבורים - שהם יכולים להתהלך בשדה מוקשים ולצאת עם שריטה מעל הגבה. את הפרק עצמו לא ראיתי היום ואני בקושי זוכר פרטים. אני מקווה שאני אוכל לראות מחר.

כן, רק קצת תמוה, שכולם מתים חוץ

מה-4 גולשים, שהפרופסור העיוור פגע בעכבישים, ושהראייה של הפרופסור חוזרת בדיוק כמה שניות לפני הגלישה... סוף טוב הכל טוב - שונא את זה... ותגידו, מתי קווין מצא זמן להסתפר?

מסכים, הגזימו, לא נפגעו כלל מלבד

הפרופסור שהתעוור וראייתו חזרה בנס מושלם שידהים בוודאי כל רופא עיניים ולא לשכוח שזה קרה 2 שניות לפני שנכנס למערבולת, פשוט נסים ונפלאות, טוב - שכחתי שזה מדע בדיוני, הבעיה היא שלמרות שזה מדע בדיוני, היא עדיין סוג של תוכנית ריאלית מאחר ויש כמה פרקי מדע ומשתמשים שם הרבה בתיאוריות מדעיות ובחוקים פיזיקליים שנכונים במציאות.

למעלה