הפרק האהוב עלי

מיצי007

New member
הפרק האהוב עלי

לטעמי האישי בלבד(אולי אחרים חושבים אותו הדבר) אני חושבת שהפרק הכי טוב שהיה בסדרה הזאת היה הפרק בו הופיע דיינה קארווי בהופעת אורח כמעצב האופנה המטורף אוסקר מילוש. מה איתכם? פשוט כשאני רואה את דיינה קארווי כל השאר מתגמדים- הוא כזה מצחיק,מוכשר וחמוד... הרי הוא ודיוויד ספייד די ידידים.

longshut1

New member
כשג´ק מחשמל את אליוט!!

מישהו ראה את זה?? חחחחחחחח קטעים רצים שם בקצב הזוי! אליוט מנסה לתקן את היחסים עם חברה שלו,שהיא דוגמנית,וג´ק כל הזמן מחשמל אותו,מעוור אותו,משתק אותו,ואז אליוט נראה כמו איזה אימבציל,עושה עוויתות מוזרות בפנים,מדבר כמו חולה תסמונת דאון....חחחחחחחח אני רק נזכר בזה אני נשפך כאן!!

זה בהחלט פרק טוב

נשפכת מצחוק

longshut1

New member
חחחחחחחחחחחחחח יש עוד אחד

זוכרת את הפרק עם העוזרת בית המטורפת של ג´ק?היא הייתה איזו חולת עצבים,וג´ק פחד לפטר אותה-אז כל פעם שהיא הייתה צריכה לשמור על התינוקת הוא שלח את פינץ´,והם היו צריכים לסדר את זה ככה שהיא לא תרגיש שבעצם פינץ´ שומר עליה!אז בפרק הוא כאילו בא,שואל מה העניינים,היא מתחילה בהתקפת היסטריה קורעת,ומפה לשם,פינץ´ בוגד בך:) אחרי זה מגיעה כל הפואנטה-ג´ק השפוך הזה היה מקליט כל מה שקורה בבית!,ואז הייתה לו הקלטה של פינץ´ והשמרטפית עושים את זה ומכאן כבר יש צחוקים היסטריים עד סוף הפרק...בין היתר,פינץ´ מפרק את הבית של ג´ק עד היסוד...יש שם איזה מיליון בובות כאלו הזויות כמו בבית משוגעים,והוא פותח כל בובה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחוג´ נכנס...טוב נו,אני לא הולך לכתוב פה את כל הפרק:) אבל זה באמת היה אחד הגדולים עד עכשיו:)

Superunknown1

New member
הפרק הטוב ביותר....

שאלה מסובכת. אני אלך על הפרק שבו מגיע איזה בחור חדש לעבודה שכל הזמן רוצה להרביץ ל-פינץ´

למעלה