הפרק האחרון לעונה

yonco

New member
הפרק האחרון לעונה ../images/Emo44.gif

שם הפרק: "Life and Death, Part 2" (חיים ומוות, חלק שני).
מספר הפרק: 7.22 (פרק עשרים ושתיים בעונה השביעית); פרק 154 בסדרה.
תאריך שידור מקורי בארה"ב: יום שני, 19.05.2003.
תסריטאים: ברנדה המפטון (Brenda Hampton), ג'ף אולסן (Jeff Olsen) וכריס אולסן (Chris Olsen).
במאי: טוני מורדנטה (Tony Mordente).
מפיקים: כריס אולסן וג'ף אולסן.
כוכבי אורח: אלן פאדג' בתפקיד לו דלטון; דן לוריה בתפקיד אנדרו המפטון; אורסון בין בתפקיד אנדרו המפטון המזויף; לריין ניומן בתפקיד רוזינה גלאס; מרשה וולאס בתפקיד האחות בבית-החולים; היראם קסטן בתפקיד הרוקח; כריסטופר מייקל בתפקיד הבלש מייקלס; טרה ליפינסקי בתפקיד קריסטין; סקוטי ליבנוורת' בתפקיד פיטר פטרווסקי.
כוכבי אורח מיוחדים: ברי ווטסון (מאט קמדן) וג'סיקה ביל (מרי קמדן).
תקציר הפרק: אריק לא מצליח לשכנע את אביו של צ'נדלר לראות את בנו לפני מותו, אז הוא נאלץ לתחמן אותו. אנני מתקשרת לרוזינה ומזמינה אותה לביתה כדי לשמוע את הבשורות, ושתיהן יחד עם אריק מחכים למאט בבואו הביתה כדי לברך אותו – אבל מאט מספר להם ששרה לא בהיריון. מרי מספרת ללוסי סוד גדול, ובינתיים לוסי חוששת שהיא בהיריון ומרחיקה מעליה את קווין. היא קונה ערכה לבדיקת היריון. ססיליה כועסת על כך שסיימון לוקח את קריסטין לנשף, אבל כשקווין מגלה עליה מידע חשוב ומספר לסיימון, ה"דייט" מתבטל. סיימון מבקש מקריסטין שתישאר לגור אצלם כדי שיוכלו לעזור לה. לאחר שקנתה טמפונים עם פיטר, רותי מנסה להסתיר את העובדה שקיבלה מחזור מבני המשפחה, כי היא לא רוצה שיעשו על זה חגיגה. אנני מדברת עם רותי ואומרת לה שהיא יודעת על המחזור, והן מגיעות לפשרה – ארוחת ערב משפחתית בלי דיונים על הנשיות הטרייה של רותי. צ'נדלר עולה על מטוס לניו-יורק ומתמודד עם אביו. השניים מחליטים להתחיל דף חדש ומתחילים לדבר. אחר כך הוא מתקשר מבית-החולים כדי להודות לאריק על עזרתו. לוסי ואריק יוצאים אחרונים לארוחה, והבלש מייקלס מגיע לספר לאריק משהו.
עובדות מעניינות: טרה ליפינסקי בת ה-23 זכתה במדליית זהב באולימפיאדת 1998.
רייטינג: בהקרנתו הראשונה צפו בפרק 8.3 מיליון אנשים.
תמונות מהפרק בגלריית התמונות של ה-WB. צפייה מהנה!
 

yonco

New member
../images/Emo115.gif פרק מעולה!

בדיוק כמו הפרק של אתמול. ממש נהניתי משניהם. אהבתי את זה שיש עלילה טובה לכל דמות, זה עושה את הפרק מאוד מעניין.
איזה יופי שצ'נדלר החליט להיות אמיץ וללכת לבקר את אבא שלו לפני מותו. היה מאוד מרגש כשהם התחילו לדבר והסכימו לפתוח דף חדש - מסר ממש חשוב. אהבתי את זה שהוא התקשר להודות לאריק ושאריק הודה לו בחזרה.
רותי חמודה, ואני מבין שהיא בוגרת, אבל למה מפריע לה שיחגגו קצת? בכל זאת, זה שלב משמעותי בחיים שלה. מסכנה אנני שהיא נהייתה עצובה בגלל זה.
חבל שלא הסתדר לסיימון עניין הנשף. אני לא מבין למה ססיליה כל כך עקשנית, זאת חוויה ממש מיוחדת והוא הציע לשלם עליה! אהבתי את הסצנה שלו ושל קריסטין בסוף, שהם התחבקו. גם מאחורי הסיפור הזה יש, לדעתי, מסר יפה מאוד - נותנים לאנשים הזדמנות נוספת, להוכיח שהם יכולים להשתפר - בלי שום קשר לעבר שלהם.
קריסטין חמודה. שמחתי שהיא חזרה בסוף ולקחה את עצמה בידיים. לא צריך לפסול בנאדם בגלל טעות שהוא עשה בעבר, ואסור לשפוט אותו.
קצת הגזימו עם הסיפור של לוסי וההיריון, נראה לי די מיותר, ועוד יותר טיפשי זה שהיא דוחה את קווין כל הזמן. אז מה, אם את בהיריון הוא לא יכול להתקרב אלייך יותר?
טוב לראות שוב את מאט כחלק מהמשפחה. נראה שאף אחד לא התרגש ממש מחזרתו, וזה היה מעצבן. במיוחד לגבי רותי, שממש התקשתה להיפרד ממנו בפרק האחרון של העונה השישית.
כיף שמרי חזרה, אבל חבל שנותנים לדמות שלה סיפור כזה עלוב. היא חזרה לשני פרקים בסוף העונה (לא כולל החתונה של לוסי), תנו לה איזה סיפור הגון! אחרי שהיא השתקמה בעונה השישית, שוב הופכים אותה לאחות הרעה שכל הזמן עושה טעויות.
סופסוף יש מתח בסוף העונה! זה גורם לי לצַפות עוד יותר לעונה הבאה.
אנני, מרי, לוסי ורוקסן - כולן היו מהממות בשני הפרקים האחרונים! וגם רותי.
 

archer girl

New member
וווואווו אחלה פרק!!!!!!

אבל באלי לבכות.... כי זה הפרק האחרון בעונה.... חחחח... איזה חמודה רותייי!!!!! אבל למה כולם כאלה רגשנים על זה שהיא קיבלה.... ומסכן קווין.... לוסי לא מתייחסת אליו..... ומאטטטטטטט!!! איזה קטעים עם ה"הריון" של שרה... איזה חמוד
 
פששש.... איזה סיכום!!

ממש סיכמת יפה, אמרת נכון!!! צודק צודק צודק... למרות שבאיזשהו מקום אני מבינה את רות'י... נו מילא... זמן מסך למרי!!! מה זה הסיפור הקטנטנן הזה... נו באמת, אפשר לתת לה משהו יותר טוב- מסכימה איתך!! לוסי- אני במקומה לא הייתי דוחה את קווין... פשוט כי זה קווין! כך שאם היא לא רוצה אותו, אני אקח אותו
באופן כללי פרק יפה!!! אני אתגעגע לרקיע!!!
 
ושכחתי...

מאט- אפשר לחשוב הם רואים אותו כל חמש דקות... קצת יותר שמחה לא תזיק!! יש משהו יותר חביב מסתם איזה חיבוקקקקקק באמת... זה מאט!!!!
צ'נדלר- אוייייי הוא חמוד!!! הוא ורוקסןןן מתוקים!!!!! זהווו אמרתי הכל?? אני חושבת שכן!
 

archer girl

New member
נצל"ש

מכיוון שזהו הפרק האחרון בעונה... והעונה השמינית כנראה לא תגיע בקרוב.. מי נשאר פה ומי פורש? מי מנסה לעזור עם קבלת הזכויות? מי יעשה הכל כדי ש"הרקיע השביעי", תשודר בארץ?
 

sunyday1

New member
אנ'לא מאמינההה...

פיספסתי... היתי במשהו לבית-הספר שלי ופיספסתייי...
 
למעלה