הפרק האחרון של העונה הראשונה.

gotio

New member
הפרק האחרון של העונה הראשונה.

אחחח.. איזה פרק טוב. זו הפעם השניה שאני רואה את הפרק, אולי השלישית. כל פעם זה מרגש מחדש. סיום העונה השניה לא עורר תחושה כזו אצלי. אני מצפה מעונה השלישית לעשות את זה שוב, ולהלהיב.

שלטון

New member
אני לא אהבתי ת'סיום של העונה השנייה

הסיום של העונה הראשונה היה מרגש ממש. הסיום של העונה השנייה יותר מדי טלנובלי, הוא לא סיום אמיתי.

gotio

New member
נכון. מרגישים גם איך שהעונה השלישית

מגיעה, שהפרק 301 הוא בעצם 225. זה בעצם לא היה סיום.

shiri li

New member
פעם 4 שאני רואה אותו בערך, ו...

אני תמיד יכולה לבכות מחדש. כשראיין מסתכל על מריסה מהאוטו בדיוק כמו בפרק הראשון, כשקירסטן בוכה על הסדינים, כשמריסה לוחשת לראיין "איי לאב יו" באוזן, כשסת' שבור, ובכלל, כשהכל נראה כזה... עצוב. אבל פרק הסיום של העונה ה-2 היה מדהים בעיני. הוא אמנם לא היה מרגש כל כך, אבל הוא באמת היה מרענן ומדבק למסך. קצת כמו סרט אימה...

gotio

New member
נצל"ש עונה שלישית. ../images/Emo58.gif

בטריילרים החדשים לפרק 302, מכריזים ששארלוט תהיה הBAD GIRL החדשה של האו.סי. בנוסך הם אומרים שהשחקנית, ג'רי ריאן, עושה הופעת אורח בתוכנית. ככה שאני מאמין שהדמות לא תאריך ימים, כמו החבר לשעבר של ג'ולי(שכחתי את השם שלו). וגם עם איך שאמר ג'וש שוורץ' לגבי העונה, הכל הולך להיות משפחתי יותר באו.סי. ככה שאני לא רואה פירוק משפחת כוהן. לגבי משפחת קופר.. מהטריילר אני מנחש וג'ימי יציע נישואין לג'ולי, בשביל שתהיה לו שליטה על הכסף, וככה יוכל להחזיר חובות לאדם ספציפי(לא יודע מי הוא).

invisiblegirl

New member
ג'רי ריאן תהיה שם ל7 פרקים

זה מספיק בשביל לעשות צרות עם הקצב שהדברים קורים באוסי

shiri li

New member
אמממ... בקשר למה שאמרת - ../images/Emo58.gif

מהחמש דקות הראשונות של הפרק הראשון של העונה ה-3 אפשר להבין שהם נכנסו חזק לקטע של המשפחתיות, מה שמעולה מאד. היו צריכים לעשות את זה מזמן, לדעתי, אבל לא חשוב. בכל מקרה, נראה לי שהיא כן לפחות תנסה לפרק את הכהנ'ס, גם כי ככה הספוילרים אומרים וגם כי זה בוודאי מה שיאחד אותם עוד יותר... שירילי.

Dreaming girl1

New member
לא ראיתי../images/Emo7.gif

לא הייתי בבית ב-11 ונרדמתי ולא ראיתי באחת..
מישהו בבקשה בבקשה יכול לסספר לי מה היה בפרק האחרון של העונה הראשונה? תודה ענקית

shiri li

New member
ככה:

תרזה מודיעה לכולם שהיא עוברת הפלה ועוזבת. סת' כמעט מוכר את הסירה, ומתכוון לתת את הכסף לתרזה. אלא שאז תרזה וקירסטן מדברות, ותרזה מחליטה לא לעשות הפלה. היא עוזבת, בכוונה לגדל את התינוק. כיילב נותן לג'ולי וילה עצומה, ומריסה עוברת לגור שם. ראיין מחליט לעזוב לצ'ינו כדי לעזור לתרזה. כולם עצובים, סת' לא מצליח למכור את הסירה והוא הכי מדוכא מכולם. כיילב וג'ולי מתחתנים. ראיין ומריסה נפרדים (כי הוא עוזב), והוא בא להיפרד מכולם. קירסטן מחבקת אותו כמו אמא, לעומת סת' השבור שמתנהג כאילו לא אכפת לו ליד ראיין. תרזה אוספת את ראיין, והוא עוזב כשהוא מנפנף לשלום למריסה בדיוק כמו בפרק הראשון. קירסטן בוכה על הסדינים שלו. סת' משאיר מכתבים לסאמר ולהורים שלו, ולוקח את הסירה שלו, ועוזב לשיט. מריסה גרה אצל כיילב וג'ולי. זהו אני חושבת... מקווה שזה הספיק...
שירילי.

Dreaming girl1

New member
תודה תודה תודה תודה תודה! ../images/Emo9.gif

הספיק לי מאוד עכשיו עצוב לי על ראיין. טוב נחכה ונראה בכל מקרה, תודה ענקית
ואת יודעת שמקרה אם יהיו שידורים חוזרים ביס ווקינד לעונה השנייה מההתחלה?

shiri li

New member
אין בעד מה! ../images/Emo140.gif תשובות:

בטוח שיהיו שידורים חוזרים, אחרי הכל אין להם הרבה יותר מדי סדרות ועוד עם הצלחה כזאת מסחררת... אבל העונה צריכה להיגמר קודם... העונה עומדת להיגמר עוד 4 או 5 פרקים ביס וויקנד, ואני כמעט בטוחה שיתחילו לשדר אותה מההתחלה מיד אחר כך.. בטח עוד שבועיים שלושה נדע בוודאות..
שירילי

../images/Emo45.gif

הפרק האחרון של העונה הראשונה היה פשוט מדהים. כל הפרק,שקירסטין נכנסת לחדר של ריאן ומתחילה לבכות,והמוזיקה של הללויה ברקע-כל הפרק פשוט בכיתי. בכיתי כאילו הדבר הכי גרוע בעולם קרה לי,לא יכולתי להפסיק. ואמא שלי גם ראתה את זה איתי[התמכרה ליP:]התחילה גם לבכות. כל הפרק חיבקתי את השמיכה ובכיתי]: פרק חזק כלכך. לעונה שניה.. המ,לדעתי הוא היה טוב מאוד אבל..לא יודעת.לא בכיתי בו ולא כלום. נקווה באמת שהסיום של עונה שלישית תיהיה טובה מאוד.למרות שאני בטוחה עם הצוות כותבים והאנשים שעובדים בסדרהP:

invisiblegirl

New member
מממ לא כזה סיום מהמם

את החצי הראשון של הפרק לא אהבתי בכלל. הדברים קרו מהר מדי ולא נראו מציאותיים. עוד לא הספקנו לעכל שתריסה בהריון וישר - רוצה לעשות הפלה - מחליטה לא לעשות הפלה - ריאן מחליט לעזוב... רצף מהיר מדי של אירועים. רק את הסוף ממש אהבתי. החל מהסצינה שקירסטן מחבקת את ריאן כשהוא עוזב ואז כל הקטעים עם השיר ההוא "הללויה" היו יפים נ.ב. וחשבתי שסת' אידיוט שהוא עוזב את סאמר רק בגלל שריאן עוזב. בסדר, הוא היה החבר הכי טוב שלו, אבל היא ה-חברה שלך. אהובתך מאז ומעולם. מה נסגר??

shiri li

New member
מסכימה... וגם נצל"ש:

נכון שהיה ממש נחמד לראות היום את האובססיות מוחלטת? שוב...
מישה כזאת חמודה...

למעלה