הפרק האחרון של ספרטקוסססססססס

Shiri from the block

Active member
הפרק האחרון של ספרטקוסססססססס טוב מין הסתם שאני לא יכולה לכתוב פה ספוילרים, אחרת אף אחד לא יקרא את ההודעה חח

אני רק אגיד שיש לפחות 3 אנשים ממי שכתבתי למטה שהולך למות.. אז צדקתי חח

ו.. טוב, אני לא יכולה ממש להרחיב כי כל דבר זה יהיה ספוילר, אבל כל מי שראה את הפרק האחרון שיגיד לי!!!!
אני חייבת לדבר על זה |:

spukipuki

New member
זה סיים להוריד לי סופסוף!
אני אראה ואני אדבר איתך חחח

niv_204

New member
סוף מעולה! (ספוילר לפרק אחרון של ספרטקוס) היה מצוין!
קודם כל הסצנה של לוקרשיה זורקת את הפאה.. כמה לוסי יפה שם (נדיר בסדרה הזאת)
אהבתי את הסוף של אשר! לשם שינוי לא סובבתי את הראש כשהורידו למישהו את הראש ואת הב***ם. ממש נהניתי לראות את זה (השפרצות הדם מוגזמות - כבר אמרנו?)
הגיע לו! סוף כל סוף!
וגלבר החמוד - טוב, זה די היה צפוי..
איליתיה קיבלה סוף שדי הגיע לה למען האמת.. לוקרשיה - לא ציפיתי לזה כ"כ אבל זה התאים. שמחתי שהיא לא פריירית כמו שהצטיירה בעונה הזאת ושהיא שמרה על הנקמה שלה על אש נמוכה לכל אורך הדרך.. הסוף - משום מה חשבתי על לוסי שכ"כ אוהבת ילדים - איך היא הצליחה להצטלם לסצינה קשה כזאת.. כל הכבוד לה. וסוף פיירי (?) ללוקרשיה שהשתגעה.. אבל מי לא?

Shiri from the block

Active member
למה הסוף הזה הגיע לאיליתיה??

לוסי אמרה שהיא ידעה מההתחלה שלוקרישיה תמות בעונה הזאת, ולכן היא שיחקה את הדמות שלה בצורה הזאת גם, אדישה לכל מה שאשר עשה לה, שכאילו היא מוכנה לסבול הכל רק בשביל להגיע לסוף שהיא חיכתה להגיע אליו.
גם קראתי כתבה של המפיק שאמר שהיא הייתה אמורה בכלל למות בעונה הראשונה, וכולם הסכימו על זה, עד שלמפיק עלה רעיון מה לעשות עם לוקרישיה לעונה השנייה, נביאית מטורפת כזאת, ובגלל זה הוחלט להחזיר אותה.
אותי הפתיע הנאמנות של לוקרישיה לבעלה!! ואו, מסתבר שהיא באמת ממש אהבה אותו, למרות שכן היה נראה בזמנו שהיה לה משהו לקריסוס מעבר לרק לעשות יורש..

Shiri from the block

Active member
כן גם זה מה שאני חשבתי שאין לי למה לצפות בעונה השלישית..
בלי לוקרישיה, בלי איליתיה המהממת שלי..
אם אנדי היה עדיין ספרטקוס אז הייתי ממשיכה בכיף,
אבל עכשיו ליאם הזה עדיין לא עושה לי רושם של ספרטקוס והוא כזה משעמם אותי

יכול להיות שאני עדיין אצפה בזה, אני לא שוללת.. אבל לא מחכה לזה בתדירות שחיכיתי לעונה הזאת..

spukipuki

New member
גם אני לא מתחברת לספרטקוס הישן.. זה פשוט לא זה חח.אבל כן נהניתי לראות בעונה הזאת (וגם בקודמת) 3 שחקנים שאני מכירה מ"בנות מקלאוד"
.. אני אשים תמונות להשוואה

רק שאת גאניקוס אהבתי הרבה יותר מהדמות השנייה שלו, וממש שנאתי את אגרון, היה קשה לי להתרגל בגלל השחקן, הוא שיחק בבנות מקלאוד מישהו ממש אבל ממש מנייאק... וואריניוס סתם חתיך.. גם פה גם שם חח.

Shiri from the block

Active member
וורניוס מכוער!!! גאניקוס נראה טוב רק באלוהי הזירה,
ואגרון נראה טוב במציאות!

aduvdav

New member
תהיה עוד עונה לספרטקוס? גם אני די ראיתי את הסדרה בגלל לוסי.. ואח"כ גם נמשכתי לעלילה ולחתיכוס, אבל הסוף די ביאס אותי! איך תהיה עוד עונה??

Shiri from the block

Active member
כן הם עובדים כבר עכשיו על עונה שלישית ומה הכוונה איך תיהיה עוד עונה?
זה הסיפור של ספרטקוס, לא של לוקרישיה,
וזה ממשיך לספר את המרד של העבדים בראשות ספרטקוס נגד הרומאים

למעלה