הפרק האחרון של עונה 8
+ עידכונים

עומרי TV

New member
הפרק האחרון של עונה 8../images/Emo23.gif + עידכונים../images/Emo70.gif

פרק קשה מאוד מאוד אבל יפה הסוף באמת התחתנו בסוף
ויום ראשון יש פרק נוסף של כל המשתתפים ביום שני מתחילה עונה הלא יודע חפשתי באתר לא מצאתי איזה עונה..

punky brewster

New member
הם באמת התחתנו

אם תפשפשי מעט ביו טיוב תראי קטעים מהחתונה, למיטב זכרוני הרשת שידרה אותה. וביום א יש פרק שכולם משתתפים וביום שני יש פרס בונוס (עוד מיליון) שנותנים למשתתף הכי אהוב. שלישי מתחילה העונה ה9

BRANGELINA

New member
../images/Emo12.gif

כמה חיפשתי לראות את החתונה לא מצאתי ועכשיו סופסוף אחרי שנתיים של חיפושים אני רואה...

Fairywitch

New member
לא צריך לפשפש ביוטיוב- יש כאן בפורום.

נכנסים בשורה הכחולה למעלה ל"קישורים", ואז לסרטוני וידאו.

TA2020

New member
הפרק האחרון!!!

אז ככה, הפרק האחרון די אכזב אותי (למרות שידעתי מי יזכה כי קראתי בויקיפדיה...) אבל התאכזבתי יותר מזה שלא שינו את המתמודדים לטובה. הפכו אותם ליותר מכוערים. רק את ג'נה שינו לטובה. אם אתם זוכרים אז אמרתי פה לפני כמה ימים שבפרק האחרון בהשרדות עונה 11 שינו את סטפני ודני והפכו אותן לממש יפות יותר ממה שהן באמת. בפרק של היום, זה לא קרה ולא זיהיתי אפילו שזה בוסטון רוב. הוא נראה ממש מכוער (או שפשוט התרגלתי לראות אותו עם זקן ושפם...). בקיצור, גם אם לא הייתי קורא את בויקיפדיה זה היה ממש ברור שאמבר תנצח ולא רוב. הקטעים הכי מצחיקים היו שבקהל צעקו בוזזזזז לרוב
מגיע לו!!! בסוף, באמת רוב ואמבר התחתנו וזה לא כל כך משנה למי היה הולך הכסף כי הוא היה נשאר באותה המשפחה... קראתי איפשהו שרופרט גם זכה במיליון דולר בגלל שהוא היה חביב הקהל או משהו כזה. מישהו יודע אם זה נכון? לפי מה שכתוב בהוט אז ביום שלישי תתחיל הישרדות 9

punky brewster

New member
אתה צודק

אני חושבת שפשוט התרגלת לראות אותו עם זקן וכובע, אמבר יותר יפה טבעי לדעתי אבל מה זה משנה כן בסוף רופרט נבחר. לא הפכו אותם למכוערים, אלישיה וביג טום באמת היו כמו שהם-דוחים אבל הם רק יכולים לאכול את הלב בסוף אמבר ורוב לקחו 2 מכוניות, 1.1 מיליון דולר (הוספתי עוד 100 אלף שמקבל מקום 2) ומעל הכל בעל\אשה.

TA2020

New member
אתם בטוחים שבוסטון רוב שהיה באי זה אותו אחד

שהיה בפרק סיום? הם ממש אבל ממש לא דומים!!! זה מעצבן אותי
אולי זה כפיל ממש לא מוצלח?! אבל זה לא יכול להיות אותו אחד!

n o g a m o o n

New member
העניין בשוני הוא בגלל ....

שכשהם מגיעים הביתה אחרי רעב גדול הם אוכלים הרבה ומשמינים. שמתי לב לזה רק כשראיתי אייך קולבי פתאום נהיה עגלגל וגם טינה אחרי ששניהם נראו רזים כמו גפרורים פרק לפני. גם רוב נהיה עגלגל ולכן נראה שונה.

למעלה