הפרק האחרון?

הפרק האחרון?

האם נראה אותו שידור ישיר? האם ידוע היכן הוא יתקיים? באיזו מדינה?

JAMES DEAN

New member
הוא עדיין לא צולם

הוא בטוח ייתקיים (עתיד) בישראל. חצי שידור חי חצי מוקלט כדי לראות מה עבר על השלישייה האחרונה ביום האחרון.

אבל זה מעאפן!!!

לפי מה שאני יודע,בעונות האמריקאיות מצלמים את כל התוכנית כולל הגמר מראש,כלומר השלישיה האחרונה ממשיכה עוד יום לגמר ומי שמגיע ראשון מנצח... בשביל מה לעשות חצי מוקלט וחצי חי? שפשוט יעשו את הכל מוקלט ואח"כ יעשו איזו תוכנית רק עם הזוכים או משהו כזה...

גםצופה

Member
מנהל
כי אנחנו חיים במדינה קטנה...

אם הגמר היה כבר מצולם כולם כבר היו יודעים מי זכה בו ומי לא... ואז המתח של הסדרה יורד - (ע"ע 2 העונות של 'סוף הדרך') ולדעתי בהפקה חששו שהרייטינג לא יהיה גבוה.. וגם זה כבר פחות מעניין כשיודעים מי זוכה (למרות שלי אישית לא הפריע כשידעתי כבר את הספוילרים מראש..) - ארצות הברית זאת מדינה ענקית ולכן לטעמי יש פחות ספויילרים.. ולכן לא מפריע להם לצלם את כל העונה מראש. ממה שאני מבינה הגמר לא יצולם וישודר ממש בשידור חי - אלא קרוב למועד השידור (באותו יום רק בשעות הצהרים או משהו דומה...) אני רק מקווה שהגמר שיצולם בהתאם למתכונת ההפקה האמריקאית... כי הגמר של רצים לדירה היה דפוק לגמרי...

אוי גוועלד.

זה אומר שהם הולכים להתחיל מאפס, בלי ג'ט-לג, בלי רעב, בלי חוסר התמצאות? וואט דה פאק? או גרוע מזה, שחס וחלילה יקבעי באמצעות SMSים מי יזכה? (אני אלך למשרדי ההפקה על להביור אם זה מה שיקרה
)

JAMES DEAN

New member
אודי, יונתן אל תתפסו אותי במילה

אבל זה מה שקורה עם הפקות כאן בארץ.

שלושה

תמיד יש שלושה בגמר, בכל 13 העונות של "המריוץ" האמריק'אי ונראה שגם ב"המריוץ" היפני.

למעלה