אוקי הנה הפרק האחרון שלי
אז ככה , הפרק שלי הוא קצת טראגי אבל יהיה טוב: דרובס נמצאים על סף פשיטת רגל. וסטיבי וג'ודי מגיעות למסקנה שהן חייבות למכור את החווה כדי להציל את עצמן. והן מחליטות לסיים את הכל בענק! הן מארגנות מסיבת פרידה לחווה, וכולם!! מגיעים! טס וניק באים מארגנטינה, יש להם בן קטן ומקסים. (בטח השם השני שלו זה הארי או משהו כזה..) במהלך הזמן שהם שם טס מגלה שהיא שוב בהריון . בקי וג'ייק באים גם להפרד מכולם, יש להם 4 ילדים בדיוק כמו שבקי רצתה והם חיים באושר באיזה חווה . רוז מגיעה בהפתעה למסיבה ואומרת לסטיבי שהיא סולחת לה על הכל ושהיא רוצה לחיות איתה.עכשיו בגלל שלסטיבי ולאלכס יש ילדה משותפת (קוראים לה קלייר) אז סטיבי נשארת באזור. והיא רוז ואלכס יגורו בקילארני. קייט מאוד מאוכזבת מעצמה, היא מסתכלת על תוכנית החומש שלה ומגלה שהיא הספיקה כמעטהכל חוץ מהנושא של בעל/חבר/משהו. והיא מאוד מדוכאת. ולא מוכנה לדבר עם אף אחד על זה. פטריק מנסה לדבר איתה אבל היא לא מכנה להקשיב לו. . הוא לא מבין למה היא מתייחסת אליו ככה עד שהוא נכנס לחדר שלה ורואה את הפלקט של תוכנית החומש ורואה מה היא לא מימשה. ואז שעה בערך לפני המסיבה הגדולה בדרובס הוא חוטף את קייט קושר לה את העניים ולוקח אותה לאגם (איפה שהם היו בפעם הראשונה ) ושם על שפת האגם הוא מציע לה נישואין. היא חושבת שזה רק בגלל תוכנית החומש והיא די צורחת עליו שהוא עושה את זה בגלל זה הוא נורא נעלב ממנה ואומר לה שהיא ממש פגעה בו כי היא לא מאמינה שהוא באמת אוהב אותה. דייב מדבר עם פאט ואומר לו שאם הוא באמת אוהב אותה הוא ימצא דרך לכבוש את ליבה שוב. טרי ומג גם מגיעים למסיבה וגודי מפתיעה אותם שהיא מראה להם שהבית שהם חלמו עליו בנוי ומוכן בשבילם. מגיעה השעה לסגור את העסק וכולם נפרדים מכולם וכולם בוכים ועצובים ולא מאמינים שהכל נגמר ככה. כולם מעלים זכרונות על הפעם הראשונה שהם הגעו לדרובס וכמה דרובס חשובה להם. ג'ודי מבקשת מסטיבי ומאלכס ישמשרו על הקברים של קלייר ושל אבא שלה שקבורים שם והיא די מתפרקת כי היא צריכה לעזוב. כולם הולכים ורק ג'ודי נשארת עם קייט בבית הגדול. ואז פטריק מגיעה עם מלא מלא ורדים ומבקש מקייט שוב להתחתן איתו כי היא רוצה ולא כי היא צריכה! קייט מסכימה. ג'ודי נכנסת לחדר שלה בלילה האחרון בדרובס ומחכה לה הפתעה שם. על המיטה יש מעטפה גדולה, בתוך המעטפה יש את כל המסמכים שמראים שמישהו קנה בשבילה את דרובס חזרה והציל את המקום. היא מחפשת לראות מי זה אבל היא לא רואה אף אחד. היא הופכת את המעטפה והיא רואה שמודבק אליה פתק וכתוב בו : את הצלת את החיים שלי, עכשיו אני מציל את שלך, אוהב מאט. היא יוצאת החוצה בריצה ורואה אותו על השביל (אגב אם לא קלטתם מאט זה רוב) היא רצה אליו מחבקת אותו הם מתנשקים, היא שואלת אותו איך הוא הגיע לפה שוב והוא מספר לה שהכל מאחוריו ושהוא אדם חופשי עכשיו. וזהו ככה זה נגמר!