הפרק ההזוי...

Nino Schibetta

New member
הפרק ההזוי...

וואוו איך אפשר לסכם את הפרק בקצרה ? "התגעגעתי....."..."גם אני......" תכפילו ב4 "מאיפה זה ?"......"מהדגים" תכפילו בעוד 4 "שולם?"...."שולם" ולסיום יואל

Nino Schibetta

New member
ואיך שכחתי

רפי כמובן חייב להביא תמיד יציאה אחת שמשעשעת אותי אורנה פיטוסי מסמנת לו לשבת והוא : "ללכת ?"

pashosh9

New member
וואי איזה פרק מוזר

חחח איך נקרעתי שרפי כזה חולם כל פעם על אלה ואז שהוא קם באמת לפתוח את הדלת הוא בודק טוב טוב בחוץ אם היא שם.. אבל לא רוצה אותו ואת עדיה... אוף :(

zoeid

New member
מטורף

והזוי, אין מילים ! (וכמובן רפי שלנו, חולה עם הצעיף שלו).

פרק הזוי לכל הדעות !

התגעגעתי אז באתי ! מה זה היה ? רפי יפה לו חולה עם כרס משתפלת . ויפה לו אני רוצה לקחת את זה לאט כי אני מחבב אותך אבל ישר לקפוץ למיטה עם הבחורה .. ויואל או יואל
איזה מסכן!!! ודניאלה ואיתן הרגו אותי מצחוק .. שולם? שולם? אהה אבל גולת הכותרת אלון !! שמישהו יעזור לי !! אלוהים מה זנאום המפגר הזה על הבאת ילדים וחישובים של כמה זמן ומתי ולמה וכמה ..
זה מה שיש לי לומר !! בקיצור אחלה פרק הזוי ויפה

Gods Wave

New member
לא קשור כ"כ...

רק רציתי להגיד להגבי החתימה שלך... עשה לי חיוך, מהת על הספר הזה : )

תקווה4

New member
איזההה פרקקק יפההה!!!!!!

רק השתגעתי מהקטע עם רפי!! היה לו מיליון חלומות זה היה ממש מעצבן!! וזה היה כל כך עצוב הקטע עם אלההה
אוף מה היא מסכימה לעשות לו ילד?!? למה היא לא עם רפי!!
אחרי כל החלומות שלו וכל מה שהוא אמר לה זה היה כל כך דורש שהם התנשקו !!!אוף אוייי ויואללל הקטע בסוף היה כל כך כל כך עצובבבב
אני מזה מקווה שהם יהיו בסוף ביחדד

אוח איזה פרק

רפי פשוט גורם לפרפרים בבטן. כל התעתוע המטורף עם אלה היה מדהים. ויואל. וואי יואל. שברו את ליבו. מזל טוב :/ ודניאלה כל כך יפה. ואלון . הוא בסדר

תלתלית

New member
מסכימה איתך נינו

כבר התחרפנתי מהנשיקות האלה. ועוד כל שנייה אמא שלי באה לסלון, וראתה את אותו קטע בדיוק. הרגשתי כמו בסרט "לקום אתמול בבוקר". איתן בטיפול, דניאלה נמסה ועושה איתו שולם. ולא הבנתי אם רפי רוצה ללכת עם עדיה "לאט לאט", למה היא אמרה לו "לכבות את האור"? והיו לה דמעות. הוי, עדיה המתוקה, לאן היא הכניסה את עצמה, אלוהים ישמור. וכאב לי כל כך לראות את יואל מתפרק על הרצפה.(מיקי קם בתור שופטת? פור גוד סייק, מה קשור?) אני מקווה שיהיה בסדר.

../images/Emo41.gifפרק 51 - חלום רפאל../images/Emo41.gif

מסכימה עם כולכם... ומצטרפת ל"הזוי"... ומוסיפה מוזר. אהההם.... אחרי החלום השלישי, אני חושבת שזה דיי מיצה את עצמו, אתם לא חושבים ?!?! ובכלל... שמתי לב שאני הכי אוהבת את הפרקים שאריק רוטשטיין כותב... בכל אופן, רפי... מתוק אמיתי... אם עדיה לא רוצה אותו, אני מוכנה לקבל אותו בזרועות פתוחות !!! ובתור אחת שהיה <!> לה את הפס קול של "רקוויאם לחלום", אני חייבת להגיד שמכל הקטעים בדיסק, הבחירה הייתה מצויינת לגבי הפרק.... טוב, אין לי כ"כ מה להגיד שלא נאמר... אז פה אני אסיים.

qt1

New member
לא אמרו מה יואל 'קיבל' בסוף נכון?

וזה היה לי נדמה שרפי בכה בדרך לעדיה? אחרי שאלה ירדה מהרכב הוא בכה? ובאמת למה עדיה בכתה? דמעות אושר? , אשם? , סתם כי בא לה? מוזר. רפי נראה לי מאוד לא שייך לשם למיטה שם לאישה שלובשת שחור כל הזמן , לא מסתדר לי הקשר הזה משום מה וגם לא לחזור לאלה , כאילו שרפי צריך משהו אחר לגמרי.אולי הדברים ישתנו בהמשך ,אבל נכון לאתמול הם נראו לי כבדים כאלה , נראה לי שרפי צריך קליל ולצורך העניין גם יואל , יעל אכזבה אותי, מצד אחד היא יצאה להגנתו במשפט כמה הוא איבד בשנה האחרונה ומצד שני היא מנתקת קשר בלי להגיד שלום , חוסר בגרות אלמנטרית, למי היא דואגת כאן? ליואל? לעצמה? לא מגיע ליואל ומצדיק את הבכי שלו , לא מגיע לאף אחד יחס כזה.

Gods Wave

New member
לגבי עדיה...

בתחילחת הפרק זה הרגיש כ"כ נכון. החיבוקים האלה... אח"כ הם באמת היו צריכים לקחת את זה לאט, כמו שרפי אמר, אבל היי... לומדים מטעויות. אני מניחה...

qt1

New member
לגבי עדיה... יכול להיות?

שהיא בכתה כי היא הצטערה? אולי היא תזרוק אותו בגלל זה בפרק הבא?
היא צריכה לדעת שסוף מעשה במחשבה תחילה לא?

Gods Wave

New member
היא לא תזרוק אותו

לא חושבת... מקסימום תתרחק קצת. משהו יפה נרקם בין שניהם.

shemesh

New member
לא , לא אמרו..

קטע לא ברור כזה.. הוא גם לא רצה לספר לרפי מה הוא קיבל..בטענה שאין לו חשק לדבר על זה. אז כנראה נבין מה הוא קיסל רק בפרק הבא..

qt1

New member
שזה בעצם הכי חשוב לא?

כי אם יואל צריך לשבת בכלא? מה יותר חשוב? זה שיעל לא עונה לטלפונים כי יש לה חשבונות לא סגורים עם עצמה? או זה שיואל צריך לשבת בכלא בגלל שהיה לו יצוג לא הולם בבימ"ש או בגלל שהוא כמעט הרג את אדון לזרוב? אנחנו לא קולטים שמדובר בחיים של יואל ושהוא בכלל לא מייחס חשיבות לכך שהוא מן הסתם קיבל איזשהו עונש , אולי אפילו עבודות שירות ,התסריטאים החליטו עבורנו שאנחנו לא נדע אלא נראה את יואל נשבר בעקבות איזו מישהי שאין לנו מושג מאיפה היא באה , אבל שמהתחלה היא זורקת את יואל ועושה לו טובה כשהיא כבר הולכת אליו......... היי? מישהו כאן שמע אותה אומרת לו שהיא אוהבת אותו? אני שמעתי אותה אומרת לו שזה לא אתי ושישתוק... היה שם משפט מעניין שהוא שאל אותה "יש משהו שאני צריך לדעת?" שמתי-לב שהיא ברחה , גם ממנו וגם מהמשפט הזה, כנראה שישנם דברים שהוא כן צריך לדעת , כמו עם נועה, הוא נשאב למערכת יחסים בלי לברר מי עומד מולו וחבל,היה לו חשוב להוכיח שהוא בסדר , שחגית מכירה אותו, אבל מי באמת מכיר את יעל? ותחשבו על זה

qt1

New member
חגית היתה אשתו של רפי

אמא של דניאלה , עבדה כעו"ס במשטרה אם אני לא טועה והיתה המדריכה של יעל , היא זו שהכשירה אותה להיות מה שהיא (שוברת לבבות קטנה?) וזה הוזכר כשיואל ויעל נפגשו בבית של רפי , רפי בא ומפה לשם , חגית וזה... הבנת?

למעלה