הפרק "החווה עם ארס" בערוץ 10 !

Benjemin

New member
הפרק "החווה עם ארס" בערוץ 10 !

כותבים יקרים, אני לפעמים נכנס לכל- כך דיכאון מכך שאין מה לעשות במהלך החופש הגדול . בכל פעם שאני רואה את "זינה, הנסיכה הלוחמת" אני פתאום משתעשע וצוחק . היום, בערוץ "ביפ" בשעה 14:30 הפרק עם הענק גארת´, מיניה והאואר אני כל- כך נשפכתי מצחוק ... איך שהן רבות ומתחרות . מי שבאמת מכיר את הסידרה טוב יודע בפרקים המצחיקים מתי "למות" מצחוק . בנוסף, כ"כ אהבתי לראות (שוב ...) מאז ערוץ 15 את הפרק עם ארס בחווה . הקטע המצחיק ביותר היה : שכגבריאל "בוגדת" בזינה ואומרת לחיילים איפה ניתן למצוא את ארס, אל המלחמה . בדרך כלל כשהן נלחמות הם נלחמות כמו שצריך, עכשיו הן נלחמו וזרקו דברים כמו "פסיכיות- מטומטמות" ואני מתתי מצחוק . אבא שלי ראה גם איתי (הוא סתם התיישב) ולא הבין מה כ"כ מצחיק, ואני נופל מצחוק, זה קורה לכם ?
בן
Such a Pretty Day for a Blood- Bath

gabrielle

New member
קורה לי יותר מידי...../images/Emo4.gif

גם אני היום בפרק ב- 14 וחצי כל כך נהנתי... אחד הפרקים הטובים ביותר שהיו בסידרה... גם לוסי ורנה תמיד אמרו שזה מהפרקים האהובים עליהן כי האוירה בצילומים היתה כיפית.. בפרק עם החווה בערוץ 10- כן, הקטע שהן נלחמות הוא באמת קטע טוב.. פעם אחת ישבתי לי בניחותה בחדר וראיתי פיספוסים שיש לי במחשב מהסידרה.. פתאום אבא שלי נכנס ומתחיל לראות איתי... בזמן שאני צוחקת ( אני צוחקת כל פעם מחדש למרות שכבר ראיתי כל אחד מהם 500 פעם - באמת! ) הוא לא מבין מה מצחיק ויוצא מהחדר בחיגוך... איזה מעצבן! עזוב... הם לא מבינים שום דבר המבוגרים האלה

אין הרבה מה להגיד על הפרק הזה....

הוא לא מתוחכם מדי או שיש בו יותר מדי עלילה, הוא פשוט כיפי
המוזיקה מעולה, הקטעים הקומיים משעשעים, ואפילו החצי סיפור שהצליחו להכניס בפרק היה מגניב. יותר מזה יש מה להגיד על הפרק? אה, כן, כמובן... אני חושב שזה היה הכי פחות בגדים שראינו על רנה בינתיים... חוץ מקטעי הערום כמובן, אבל אז גם לא ראינו הרבה....

OrphanOfWar

New member
בקשר לקטעי העירום

ראיתי כבר שתי גירסאות מצונזרות לסצינת היציאה מהאמבטיה ב- LEGACY. בפרק שחברה שלי שלחה לי מארה"ב, הוסיפו פיקסלים על הגוף של רנה ולוסי, מה שגרם לזה להראות לגמרי מגוחך! לפחות בסטאר וורלד פשוט חתכו (ובלי עין הרע היה להם הרבה מה לחתוך......הסצינה היתה ארוכה למדי וברור שלא היתה בה שום תועלת עלילתית). לפעמים עדיף להיות חסרי דמיון, כמו בסטאר . אני עדיין בטראומה מהסצינה המפוקסלת...

Dafi the Mighty

New member
אולד ארס...

ראיתי את זה היום נראה לי בפעם השלישית (וזה נחשב למאד קצת אם מתחשבים בעובדה שארס נמצא שם), והגעתי לכמה מסקנות- לדעתי. א. לדעתי זה הפרק הקומי הכי טוב בסידרה וללא ספק אחד מהפרקים הכי טובים בעונה השישית. ב. אני מרחמת על ארס, ממש. אחרי מה שהוא עשה בשביל זינה, והיא בקושי יכולה לתת לו תשומת לב נורמלית. אני חושבת שאפילו לא מגיע לה שהוא ויתר על האלוהות שלו בשבילה. אני לא מדברת על זה שלא יוצא לו משהו מזה, אלא שאפילו להעריך אותו על זה היא לא מסוגלת! ג. מצאתי את הפרק שבו אני הכי שונאת את זינה. היא מניאקית צבועה. אין סיכוי שהיא הייתה מסוגלת לחיות בחווה קטנה ושקטה- זה לא הסגנון שלה, היא לוחמת, היא צריכה אקשן. והיא מצפה מאל המלחמה, שחי אלפי שנים ממלחמות, לחיות בשלווה בחווה שהיא לא מסוגלת לחיות בה?! והקטע שהיא אומרת לגבריאל שלא אכפת לה מה יהיה איתו הלאה, היא וגבריאל עפות משם- נו באמת. אני ראיתי יפה מאד עד כמה היה אכפת לזינה מארס בקאמינג הומ- והיה אכפת לה- ראיתי כמה היא לה קשה לעזוב אותו, ועכשיו היא מקשקשת שלא אכפת לה? אני לא מקבלת את זה. ד. אני שונאת את הפרק הזה בגלל שזינה מעצבנת אותי כמעט לאורך כולו (חוץ מהקטע שארס מסתכל לה על התחת והיא כזה "ארס..." פשוט נמסתי. גם הקטע שהיא מנקה לו את השיער...) אבל תכלס הייתי סופר עצבנית אחרי הפרק הזה. תודה לאלים שביום ראשון מגיע אחד הפרקים האהובים עליי לעונה, ואחריו... זה רק הולך ונעשה יותר טוב עד לנקודה מסוימת, כמובן. ארס היה מדהים שם, גם את גבריאל נורא אהבתי שם- אבל זינה? עברה את גבול הסבלנות שלי. יש לה מזל שהיא מפצה על זה בהמשך העונה איכשהו. או שיש לה מזל שאני מספיק אוהבת אותה מפרקים קודמים.

LLRO

New member
אני לא מסכימה איתך

איך את יכולה להגיד שלזינה לא איכפת מארס? היא הצילה אותו!! אם היא לא הייתה מחביאה אותו בחווה הוא היה מת! ובקשר לזה שהיא לא יכולה לצפות ממנו ממנו להשאר בחווה כי הוא לוחם, מה לעשות, לפעמים צריכים לעשות גם דברים שלא כל כך רוצים. קחי למשל (ואני יודעת שאני מגזימה בטירוף פה אבל כשחושבים על זה זה נכון) את הסיפור של אנה פרנק. הם לא רצו לצאת מהמחבוא? אבל הם לא יצאו ממנו כי הם ידעו שברגע שהם יצאו יהרגו אותם. אני בטוחה שגם להם זה לא התאים לחיות בחדר קטן במשך 4 שנים ולא לצאת לרחוב אבל הם עשו את זה כי הם רצו לחיות. זינה מבקשת מארס שישאר בחווה כי היא יודעת שאם הוא יעזוב את החווה יהרגו אותו. היא לא צבועה, היא פשוט אוהבת אותו ורוצה להגן עליו

Dafi the Mighty

New member
כנראה שלא הבנת אותי נכון... ../images/Emo24.gif

אני אומרת שלזינה לא אכפת מארס? אני טוענת שמאד מאד אכפת לה מארס, והיא הראתה את האכפתיות שלה בפרקים כמו קאמינג הומ, וגם בעתיד- ולזה אני אגיע כשהפרק הספציפי יגיע עוד כמה ימים. אני מדברת על הסצנה שבה היא מדברת עם גבריאל ואומרת לה שלא אכפת לה מה יהיה איתו אחרי זה, היא וגבריאל עפות משם. אני לא מבינה איך היא יכולה להגיד דבר כזה, שלא אכפת לה. לא, ואחרי זה היא מצפה ממנו להישאר שם, וכשהוא אומר שהוא לא יבוא, היא מתחילה עם ה"אולי אני אבוא לבקר אותך" והוא כמו כלבלב מאוהב, אומר שאולי כדאי לו לנסות את זה. לא אהבתי את זה. לא סבלתי אותה שם, היא לא התייחסה אליו כמו שצריך. היא שיחקה איתו כשהתחשק לה, והייתה אדישה אליו. וזה מה שאני אומרת, שהיא מניאקית שהיא מתייחסת אליו ככה אחרי שראינו יפה מאד שאכפת לה ממנו. לחנוק אותה.

niv_204

New member
דפי, מהדברים שלך עולה כאילו ארס

הוא טלית שכולה תכלת.. מה עם ה-Furies? מה עם כל השיטות המלוכלכות שלו להחזיר אותה אליו ולדרך שלו? אני לא אומרת שהיא לא אוהבת אותו כי זה ברור שכן. אבל, בבקשה, נא לא להאליל אותו. לא תמיד אפשר לממש את כל האהבות בחיים וגם זינה עצמה ב-Coming Home" אמרה לו בפירוש שהוא לא טוב בשבילה..

Benjemin

New member
../images/Emo3.gif בקשר לרנה בחזיייה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

חברים יקרים, (יותר לבנים ...) לא הכי שמתי
לזה, אך אני חייב לציין כי רנה אוקונר פשוט
חתיכה
. זה היה כ"כ מצחיק, שהיא ניסתה להסוות את ארס "בכישרונותיה" (ניקרא למקרה זה כך ...) איך שהיא קורעת את החולצה וניגשת אליהם . רנה פשוט מהמהמת !!! בתחילת הסידרה, ממש מן העונה הראשונה עד השלישית היא תמיד הייתךה במעט שמנמונת, בלי שרירים . מהעונה הרביעית, היא נהפכה להיות כך- כך שרירית, רזה וחתיכה (וכמובן, יפהפה כתמיד) שכייף להסתכל עלייה, נכון ? בן !
Such a Pretty Day for a Blood- Bath

gabrielle

New member
טוב אני לא בן אבל...

אני מסכימה איתך בטירוווווווווווווווווווווף מהעונות הראשונות היא כל כך השתנתה לטובה... קודם כל השיער הקצר הרבה הרבה יותר מתאים לה , לדעתי מהשער הארוך. היא הרבה יותר מסתם חתיכה... לא יודעת אין לי מילים לתאר כמה שהיא יפיפיה. תמיד תמיד תמיד היה לי כיף להסתכל עליה- פשוט תענוג לראות אותה בכל מצב לא משנה עם היא לובשת בגדים של דתייה ( עונה 1 ) או חזיה ומין חצאית מיני מני מהפרק אתמול... היא תמיד מהממת. היא עברה שינוי מדהים- מכל הבחינות:)

Benjemin

New member
את צודקת לחלוטין בקשר לגבריאל ...

גבי היקרה, את ממש צודקת ! היא נהפכה ליפהפה אמיתית . בתחילת העונה, היא הייתה חמודה ומתוקה אבל, מבחינתי היא לא הייתה יפה . אך מהעונה הרביעית,
בוממממממ
פשוט הזלתי ריר . איזה מדהימה ! גוף משגע, שיער חדש ומרענן, ושחקנית מצוינת ...
כל הכבוד, רנה
דבר שני, שמתם
איזה ריבועים נעשו לה בבטן . ללוסי נעשו כבר מן העונות הקודמות, אבל מהילדה השמנמונת (טיפה ... חייבים לציין !) יש לה ריבועים בבטן, "חתיכת אימון" היא קיבלה בזינה .
בן ...
SUCH A PRETTY DAY FOR A BLOOD- BATH

shiri_b

New member
לא אהבתי

את התספורת שלה בעונה הרביעית (כמו שבתמונה....ככה לא אהבתי!), הוא נראה ממש מוזר...... לא אהבתי
אבל בעונה החמישית זה הסתדר, שם הכי אהבתי את התספורת שלה, נראה הכי יפה לדעתי.

דעתי היא...

אולי הגוף שלה נראה הרבה יותר טוב, אבל השיער הארוך היה הרבה יותר יפה בעונה הרביעית כשהוא היה ארוך ובלונדיני בהיר כזה והוא ממש ממש התאים לה. אני בכיתי שהיה את הפרק שהיא הסתפרה! אבל השיער השתפר מאז העונה החמשית באמת. בכל מקרה, רנה כוסית הרבה יותר מלוסי. לדעתי!!!

gabrielle

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

הגוף של רנה השתנה בטירוף... אפילו לוסי אמרה שרנה הרבה יותר טובה ממנה בקטעי לחימה.. כי היא יותר בכושר וגם התחביבים שלה קשורים בעקיפין לסידרה אז ככה שלא ממש קשה לה לשמוע על כושר. לדעתי השיער הקצר הופך אותה מהחמודה שהיא היתה לסקסית שהיא היום. זה משנה לה את מבנה הפנים , מבגר אותה.. וזה ממש יפה. בפרק שזינה הוציאה אותה מלהבה הענקית הזאת והיה לה שיער ארוך ( פאה כמובן ) כי היא ישנה שנה... עוד התחלתי לבהל שהיא תשאר עם השיער הארוך.. לא מתאים לה יותר. למרות , שאני אקבל אותה תמיד בכל מצב שהיא תיהיה...

shiri_b

New member
הם ממש האריכו את השער שלה שם!

חברה שלי ראתה את הפרק והיא כזה "הלוואי שהשער שלי יגדל ככה בשנה! זה אמור לגדול ב12 ס"מ אני לא מבינה" וזה נכון זה לא כאילו היא הייתה עם שער כזה ארוך.....הם באמת האריכו את זה יותר מידי.

xena son

New member
היייייי

את רוצה להיפגש במקום שנתכתב יחד איסי קיו אודיגו צ´אט איפה שאת רוצה. ביייי

Benjemin

New member
אני מסכים עם אור ...

רנה הרבה יותר כוסית מלוסי . אני לא מאמין שלוסי כל- כך כוסית, באמת ! היא יפה, יש בה משהו מאוד מושך וסקסי, אבל רנה היא זאתי שיפה ובאמת, כוסית ... שערה באמת לא היה יפה בפרק הראשון שזינה קיצרה לה אותו עם הצ´אקרם כשאלטי תפסה בשערה והתעללה בה בהודו . התספורת נראתה זוועה ! אך, עם הזמן השיער התרכך ויותר התיישר, ונעשה ממש יפה ! בן .

xena son

New member
הייי בן

אני לא מאמין למה אתה מדבר מי יותר כוסית או לא מי שאוהב את זינה לא צריך רק לאהוב אותה איך שהגוף או איך היא ניראת. באמת קצת כבוד בלי לפגוע!!!!. ביייייייי

למעלה