הפרק היה מעניין , מסקרן ומצויין

Benjemin

New member
הפרק היה מעניין , מסקרן ומצויין

כותבים יקרים, פרק זה היה אחד מן הפרקים הטובים ביותר, בעונה זו של "זינה הנסיכה הלוחמת" . למרות, שהינכם צודקים בכך ש- "זינה הנסיכה הלוחמת" של פעם, הייתה הרבה יותר מעניינת . לוסי לולס ורנה אוקונר היו יותר צעירות, זה היה הפרוייקט המיוחד שלו הן ציפו לו . לאחר כל- כך הרבה שנים, האהבה פגה והרצון להמשיך להקליט פרקים נוספים פג עם השנים בקרב השחקנים . אך הפרק היה מ צ ו י ן ! ! ! המפיקים שילבו בפרק אחד, את כל השחקנים שעשו היסטוריה בסידרה לדוגמאת : אלטי, ג´וקסר, הקיסר, ברוטוס ואיך לא רומא האגדית ! קיסר שינה את הגורל, לכך שהוא המלך של רומא, זינה כמלכתו, אלטי כקיסרית והכל חוזר למצב שהוא רצה ושאף לו לאחר ולפני מותו ! הכל משתלב, שאפילו רואים לאט לאט כיצד שאיפתו להרוג את זינה וגבריאל מתממשת עם הזמן ; ושהנקמה בברוטוס תגיע בקרוב, לאחר שבגד בו עם זקני- רומא לפני הרצחו בארמון . התלבושות היו מהמהמות וסגנוניות (עבודה מרהיבה של המעצב/ת), השחקנים שיחקו במיטבם, זינה הייתה פצצה, והפרק לסיכום היה נהדר ! הדבר המעניין (שדי סגר את המעגל בשביל הקיסר) היה שהוא חלם לפני שמת בארמונו (אם אתם זוכרים ...) שהוא מזיין את זינה בארמונו (היא הייתה מעליו והתנוענעה - אני מהמר שכל הבנים נהנו מהסצנה הזאת, אם כן כיתבו לי), אותו הדבר הוא זיין את אלטי והיא הרגה אותה במיטה במהלך הסקס, מעניין ! לא חושבים ?

xena son

New member
היייי בן זה xena son

למה אתה כועס עלי תענה לי בייייי כי אתה לא מחזיר לי מכתבים

*זינה*

New member
אהה נטע קנית את החולצה הזאת? ../images/Emo6.gif

אני גם רציתי אבל היה רק באקסטרא לארג´ אז קניתי אחרת... זאת עם הסגול. קנית אותה, כן?? שאני לא סתם אבלבל לך ת´ראש - חולצה מדהימה.
נכון זה קצת עצוב שהיו רק לארג´ים ואקסטרא לארג´ים? (סתאאאם מה עצוב...?!)

shiri_b

New member
כן חולצה ממש מגניבה!

עד שמצאנו שתיים כאלה שהם לארג´!! ורק אחרי שמוכר אמר שהם יתכווצו ב10% בכביסה......החלטנו לקנות את זה זה פשוט חולצה מתוקה!

*neta*

New member
את רומזת שאני אקסטרא לארג´? ../images/Emo8.gif

או לארג´ ?? אנחנו...נלבן את העניינים אחר-כך...

למעלה