הפרק היום בביפ *עזרה*

ברודי

New member
הפרק היום בביפ *עזרה*

היום היה את- Deja Vu All Over Again אז ז"א שגבריאל כבר הסתפרה?!?!?! (ואני פיספסתי את זה?
) ו...אם Deja Vu זה הפרק האחרון בעונה הרביעית ישדרו עכשיו את העונה החמישית בביפ? ואיך לעזאזל נגמרה העונה כ"כ מהר???

לאו דווקא...

בערוץ שלוש למשל הם הקדימו את הפרק הזה לפני הטרילוגיה של הודו, או באמצע... פשוט יכול להיות שהפרק יגיע מחר או מחרתיים פרק מ=ע=ו=ל=ה! Alti rulez!

ברודי

New member
פיווווווו *נרגעתי*

אבל למה שיעשו כזה דבר? אגב אני לא יודעת אם הודו היה כבר, לא ראיתי.... אבל סוף העונה קרוב העונה ה-5 גם תהייה בביפ?

gabrielle

New member
כמה בלאגן לא קשור!!! :)

ברודי חמודה , בואי אני אסביר לך.... הפרק שהיה היום בביפ זה לא הפרק האחרון בעונה! העונה שמשודרת עכשיו זאת עונה 4 והפרק האחרון בה זה הצליבה IDES OF MARCH ( בספק אם כתבתי נכון.. ) - בכל מיקרה רק לידע כללי- רנה ביימה את הפרק שהיה היום- פרק חמדמד להפליא והרעיון עצמו מגניב. אנחנו כרגע באמצע התקופה של הודו ולגבי נחתך השיער בפרק של אתמול... וכן- העונה החמישית תיהיה בביפ- אבל לא השישית ( השישית באה לערוץ 10 -שוב-איזה כיף ) מקווה שעזרתי לך להבין כמה דברים:)

ברודי

New member
אוקי שנייה...

אז כאילו ביפ עירבבו פרקים כדי לשגע אותי? ו-פיספסתי את הפרק שחותכים לה ת´שיער? (
) הקטע הוא שאני יכולה רק בימי חמישי לראות זינה (אילוצי מערכת) אז אני מפסידה פרקים בקצב.... לפחות העונה ה-6 תהייה בשעה נורמלית (למרות שכבר ראיתי אותה) זה בשבילך==> (סתם יצא ג´יפה אבל התמונה של זינה דרשה את זה)

gabrielle

New member
איזה יפה התמונה:)

לא ---- הם לא עירבבו שום פרקים, הכל לפי הסדר, הפרק שהיה היום זה גם העונה הרביעית בדיוק במקום שהוא צריך להיות , מחר הכל ימשיך כרגיל, בהודו:) תשימי הקלטה בבוקר!!! יש פרקים שלא ראית? ( בכלל? )

ברודי

New member
הלכתי לאיבוד...

ההיא אמרה בהתחלה שהם עירבבו את הסדר של הפרקים... בכלל הסתכלתי ב-"וואש" (האתר) והיום היה את הפרק דה זה´ וו (סליחה אם לא כתבתי נכון) ולפי האתר זה הפרק האחרון בעונה הרביעית. שככה... אהה וממ.. לא ראיתי את כל הפרקים, ראיתי פעם כשזה היה בערוץ 2 וראיתי מהעונה ה-3 כי חיברו לנו את ביפ לפני כמה חודשים ואת העונה ה-6 בערוץ 10.

gabrielle

New member
איפה זה איבוד?:)

חחח ההיא... לא לא לא- לא עורבב הסדר של הפרקים - ולא יודעת מה ניסגר עם האתר שניכנסת אליו - אבל הפרק האחרון של העונה ה-4 זה לא מה שהיה היום תסמכי עלי בנושא:) אה... כיף לך... אז יש לך עוד הרבה מה לראות, אני נואשת לקבל משהו חדש לראות...

ברודי

New member
כתבתי ארוך ונמחק ../images/Emo7.gif

שכחתי מה כתבתי... בכל אופן זה לא כזה נחמד שלא ראיתי הכול ז"א עונה 1 מאיפה אני אשיג את זה עכשיו? ובכלל כל הפרקים שמשודרים עכשיו כשאני בביה"ס? זה מין טקס קבוע אצלי כל יום בין השעות 2-3 אני מתחילה להתחרפן כאילו המוח שלי מתנתק ואני מתחילה לצייר זינה וגבריאל במחברת וסתם מתבאסת לאללה....

smgfan

New member
לפי האתר הרשמי של "זינה"

ועוד הרבה אתרים, הפרק האחרון בעונה-4 הוא:"deja vu all over again".

gabrielle

New member
מה ניסגר איתכם!?!?

דה ג´ה וו ניראה לכם כמו פרק של סיום עונה?!!? מה פיתאום!!!!!!?? 100% זה IOM !!!!

ברודי

New member
אבל אבל אבל...

ככה היה כתוב... תיראי בעצמך בכל אתר שמכבד את עצמו כתוב ככה... גמלי אישית אגב זה לא נראה הגיוני כנראה אתר אחד טעה וכולם העתיקו ממנו....

ברודי

New member
אבל אבל אבל...

ככה היה כתוב... תיראי בעצמך בכל אתר שמכבד את עצמו כתוב ככה... גמלי אישית אגב זה לא נראה הגיוני כנראה אתר אחד טעה וכולם העתיקו ממנו....

למעלה