הפרק היום - יכול להיות ש...

הפרק היום - יכול להיות ש...../images/Emo58.gif

לא ראיתי רבע שעה ראשונה ועשר דקות אחרונות, אבל יכול להיות שהמפיקה של הפרוייקט תהיה לא אחרת מאשר פיליס אהובת שחר...?!
כבר שג'ק טילפן לסטן הזה ואיך שהראו את הבחור הבנתי ש-99 אחוז שכן ואחרי שגם הראו את הישבן המסתורי של המפיקה בטח כולם כבר הבינו כמוני שכן... זו לא אחרת מפיליסססס.... רק שלא תעביד את מקנזי קשה... הולך להיות חם ומעניין...

dviridit

New member
כל כך צחקתי מעימות ג'ק וג'יל

השיא היה לדעתי כאשר ג'יל צעקה 'עוד קול הגיוני. אני לא לבד'. מי צודק? רק ימים יגידו. התבאסתי בכל פעם שהיינו בביה"ח. ידעתי שאוליביה הולכת לספר את סיפור גן העדן כאשר היא אמרה לניל שיש לה סיפור מדהים. כאילו שזה לא הספיק לנו...
שאלה פיליס חוזרת כשחקנית הראשונה או השניה? כי לפי הקול ששמעתי זו השניה.

dviridit

New member
מצטערת שפתחתי שרשור. הרמוניקה הקדימ

אותי. אתם לא כועסים נכון?

נסלח לך הפעם...../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif

פעם הבאה נשלח עליך את ג'יל...

dviridit

New member
חחחחחחח איזה פחד../images/Emo13.gif

איזה עצבנית היא הייתה היום ולמה אשלי צידדה בה והוסיפה אש למדורה שהיא פתחה נגד ג'קי המסכן.

לא ראיתי ממש (רק חלקים) ../images/Emo58.gif

אבל מהקטע של "האישה המסתורית" זה בכלל לא נשמע כמו פיליס... לא הראשונה ועוד יותר לא השנייה (היה לה קול הרבה יותר אסרטיבי לשנייה). ובינינו, הראשונה חוזרת (היותר פלפלית). אבל את הפרק של מחר אני לא אראה... אין מצב, וגם לא אוכל לראות בשידור החוזר למחרת... איזה מבאס... נ.ב אני רוצה את "הפנקייקס" של מלקולם
(ב ינתיים אני נאלץ להסתפק בפנקייקס מקומי, והמבין יבין
)

Dawn12

New member
כן, כן, כן כן!!! ../images/Emo58.gif

לעולם בעקבות ה-
!!
פיליס אכן תהיה המפיקה של פרוייקט Glow By Jabot! עבור בילי ומק זה לא הולך להיות חדשות טובות כל כך אבל היא היחידה שיכולה להרים את הפרוייקט המדשדש הזה. אני כל כך אוהב את הדרך שבה כתבו אותה חזרה לסדרה!! היא לא סתם חוזרת לג'נואה סיטי - צריכים אותה בג'נואה סיטי. רוצים אותה, מבקשים אותה ויש הרבה אנשים שמחכים לה בתור (ובינינו, מה הפלא?). ועידית - פיליס הראשונה, המקורית, המושלמת, האחת והיחידה (שכחתי משהו?
) היא זו שחוזרת ומוזר שלא זיהיתם את הקול שלה. אני אמנם ידעתי שהיא חוזרת אבל זה היה מאוד ברור מהקול שזאת היא. בכל מקרה, מחר היא מופיעה במלוא תפארתה ויש לה סצינה עם ג'ק, לא פחות ולא יותר, מה שנקרא באנגלית: Must-See TV

Dawn12

New member
ועכשיו בקשר לשאר הפרק היום

היה משהו? כי כל מה שאני זוכר זה ישבן סקסי במיני קצר.

חחח איזה פאנאטי אתה שחר...

אבל אני לא אזכה לראות את פיליס...
אלא אם כן רונני המאמי שלי יעשה לי סלט גדול

Dawn12

New member
אני אשכרה פאנאטי

נראה לי שאחרי שסיימתי להדביק תמונות ומאמרים שלה על הקיר, השלב הבא זה להתחיל לכתוב לה מכתבים? ולהשתמש בחתימה שיש לי בהודעות של תפוז.
נראה לי שבשלב מסויים יימאס לכם מזה, אבל נקווה שייקח עוד זמן עד שזה יקרה.

sergew2

New member
אני כן זיהיתי..

את הקול של השנייה אני זוכר בוודאות ואפשר להגיד במאה אחוז שזאת לא הייתה היא אלא המקורית וזאת ניתן לראות עפ"י "רכיבים" אחרים של הגוף..

ג'יל באמת היתה גדולה היום../images/Emo6.gif|ספוילר

ואני חושבת שאני הולכת להעביר לה את תואר הסטנדאפיסטית מג'קי צ'אן.
מלקולם כ"כ הקסים אותי היום!
, אני במקום דרו הייתי חוטפת אותו בלי להניד עפעף ושאוליב תאכל את הלב!
. אתם לא יודעים איזה כיף לראות צח"מ בווידאו. הרצתי את כל סצנות אוליביה-ניל ונינה אנד כריס... ושחר, למה אתה מתכוון כשאתה אומר שאהובתך הולכת לעשות חיים קשים לזוג הצעיר והחסר מנוח שלנו??? פרט, נמק ו... סמן

Dawn12

New member
../images/Emo58.gif

אם בריטני היתה האיום היחידי שנשקף לבילי ומאק, השניים האלה כבר היו כנראה בדרך לרבנות (אלא אם כן ג'יל היתה מגלה
). בריטני היא אולי עשירה, סנובית, ושאפתנית - אבל אין לה את הביצ'יות שיכולה לסייע לה להפריד ביניהם. לפחות לא כרגע. וכאן נכנסת פיליס לתמונה...
לפיליס לא ממש יהיה אכפת מי תהיה עם בילי - העיקר שיהיה אקשן, ואם זה אומר שבריטני צריכה לחבל ביחסים של הזוג המאושר - אז זה מה שיקרה. וזה יקרה. אחרי שבריטני תתפוס את בילי ומאק מתמזמזים ליד הבריכה, פיליס תגלה את זה ותיתן לה עצה מנסיונה האישי... בריטני לעולם לא היתה חושבת לסמם את בילי בעצמה...

../images/Emo58.gifשחר, תסלח לי אבל...

פתאום אני לא כ"כ שמחה שפיליס חוזרת... ואני ממש מתפלאת על פיליס כי אם כבר היא היתה צריכה לקרב בין מאק ובילי וככה היא תעשה לג'יל רע על הלב... (או שג'יל לא נימנת עם אוייביה לשעבר?) הקיצר העתיד בין בילי ומאק הולך להיות באסה באסה באסה!

למעלה