הפרק היום לא היה משהו, או שזאת רק

ענבר1

New member
זאת לא רק את.....

אני השתעממתי מהפרק היום והריקודים של האמזונות..עצבנו אותי...כמה זמן הן רוקדות???? לפחות לבלרופון היה שם מגניב,והוא היה חתיך.....

shiRan WP

New member
DO NOT KILL ME PLS BUT

אני אהבתי את הפרק היום
הוא היה ממש נחמד דווקא... אהבתי את הכל בפרק,יש עוד מישהו שאהב או שאני היחידה? למה לא אהבתן?

vampire1

New member
בהחלט פרק משעמם ....

אני עוד לא הבנתי איך גבריאל וזינה(יותר נכון גבריאל) פשוט שלחו את כל הגדוד ההוא של האמזונות לטווח המזעזע הזה... גבריאל בהחלט השתנתה היא עכשיו נלחמת כמו זינה ובלי בעיות הורגת. ובכמה מילים פרק מיותר ולא מעניין.

shiRan WP

New member
כמה דברים...

הפרק לדעתי היה ממש טוב..הוא היה מותח וממש נהניתי לצפות בו, אבל כמה דברים בו ממש הפריעו לי:
למה לעזעזל הם שלחו את כל האמזונות לטווח שהחיילים ביצעו בהם?
כל האמזונות רצות כולל גבי, 99% מהן נהרגות ורק גבי יוצאת ללא פגע...מוזר...
לא הבנתי למה ואריה ניסתה להרוג את גבי
ועוד משהו לא ממש קשור...זו רק אני או שואריה דומה שתי טיפות מים לבילי מימי חיינו? זהו עד כאן אם אני יזכר אני יגיב...
שירן

אני אהבתי את הפרק...../images/Emo13.gif

ודי ריחמתי על גבריאל במשך כל הפרק כי היא הייתה צריכה להחליט החלטות ממש קשות. אם לא הייתי יודעת מה קורה בסוף העונה, הייתי חושבת שגבריאל הולכת למות היום...הפרק הזכיר לי קצת את The Price של העונה השניה, רק שפה זינה וגבי התחלפו בתפקידים... שירן, לגבי שאלתך, ואריה ניסתה להרוג את גבי כי וולרפון (או איך שקוראים לו...) אמר לה שאם היא תהרוג את גבי, הוא יעזוב את האמאזונות בשקט, ואני חושבת שזה לגיטימי שואריה תנסה לעשות את זה, כי היא בסך הכל רוצה לשמור על השבט שלה וחשבתי שגבריאל תבין את זה אבל במקום זה היא רצתה להשאיר אותה מאחור...זה הפתיע אותי מאוד, כי זה לגמרי לא אופייני לגבריאל... זאת רק אני או שלוסי הייתה צרודה בפרק הזה?

shiRan WP

New member
אז אנשים ערים בשעות כאלה, אה?../images/Emo6.gif

אהה! בקשר לואריה...עכשיו הבנתי, כנראה לא שמעתי שהוא אמר לה את זה...תודה! וזו לא רק את...משהו באמת היה שונה בכל של לוסי, היו קטעים שהגברתי לווליום ממש גבוה כדי לשמוע אותה...מעניין.. טוב, אני שמחה שלפחות את אהבת את הפרק...

shiRan WP

New member
חחחחח../images/Emo9.gif

כל של לוסי= קול של לוסי זה ההשפעה של שעות הלילה המאוחרות:)

Caeser

New member
To Helicon And Back-ביקורת../images/Emo70.gif

אוקי, דבר ראשון מזה הליקון? שם של מקום אולי? אני זוכר שבאמצע הפרק זינה אומרת משהו כזה:"המוט הזה הוא מהליקון" מזה אומר? ואני גם מאלה שחושבים שהפרק היה יפה, זה היה פרק עם הרבה סצינות לחימה וגם לי הוא מאוד הזכיר את the price אבל הפעם זינה עוצרת את גבריאל מלשפוך עוד דם ולהפוך אותה למה שהיא לא. שמתי לב שבעונה הזאת יש יותר מדי פרקים עם אמזונות, כנראה בגלל זה רוב אמר שחלק מהסיבות שהם מפסיקים את התכנית היא שלא נשאר להם הרבה איזורים בסדרה לחקור... למי שאמר שלוסי נשמעת צרודה בפרק הזה, אז היא אכן נשמעת צרודה אבל זה כבר במשך כל העונה הזאת, אני לא יודע למה אבל כל העונה הזאת לוסי רק לוחשת כשהיא מדברת ורק כשהיא צריכה לצעוק אז היא מרימה את הקול. בפרק שאני הכי שמתי לב שזה היה ככה זה בפרק the haunting of amphipolis . דרך אגב, גם הקול של רנה התעבה מעט. היה עוד משהו שרציתי להגיד...אה כן..השחקן ששיחק את בלפורון שיחק גם את ההתינוק הקטן שמג אימצה והפך לנסיך בפרק the key to the kingdom,לא? נ.ב מצטער לבאס אבל נשארו עוד 5 פרקים עד a friend in need!!!

korinalir

New member
גם אני אהבתי

אני דווקא אוהבת את גבי בתור מלכת האמזונות כמה שהיא יותר לוחמת יותר טוב!
והיה היום דווקא פרק טוב הרבה דם אבל גם הרבה קטעי זינה-גבי בשיחות נפש רגשניות (אפילו טיפה יותר מדי רגשניות) בלפרון היה מגניב וחבל שהוא מת באמת הורגים יותר מידי שווים בסדרה הזאת לאחרונה... והכי מצחיק היה איך גבריאל רצה יותר מהר מהפגזים שהורגים את כולם חוץ ממנה ועוד שהיא רצה לבד זה פוגע עשירית מילימטר מאחוריה והיא לא נפגעת
אה ובקשר לשאלה שלך ואריה ניסתה להרוג את גבי כי הבלפרון הזה הבטיח לה שאז הוא יפסיק לטבוח בשבט שלה כי מה שהכי חשוב לו זה שזינה תסבול. ואריה יותר יפה מבילי אבל יש דמיון...

avice9

New member
אני אהבתי את הפרק הזה

בעיקר בגלל הקרבות. אהבתי גם את מוזיקה בקרב האחרון, לא נראה לי ששמעתי אותה בזינה לפני.... לא הבנתי איך בלרפון ידע שהאמזונות וגבי בים... ומשהו חשוב!!! מה הקטע עם ארטמיס? אני זוכרת שהאמזונו האמינו בה...מתי הן הפסיקו??? וזינה.....הרגה אותה?מתי?

hilabg

New member
זינה הרגה אותה בפרק האחרון של

העונה החמישית. נראה לי שארטמיס ירתה עליה חצים, זינה תפסה אותם וזרקה אותם בחזרה על ארטמיס והרגה אותה. ובקשר לאיך בלרפון ידע: נראה לי שזה בגלל שהוא בן של אלה, לא יודעת, זה בטח לא ההסבר הנכון, אבל זה מה שעלה לי בראש כשראיתי את הפרק.

THANATOS

New member
כמה שאלות בקשר לפרק:

מס´ אנקדוטות למחשבה בנוגע לפרק של אתמול: 1)האם מישהו מלבדי מצא דמיון בין סצנת התקיפה הכושלת של האמזונות על טירת בלרופון לבין סצנת התקיפה בסרט "להציל את טוראי ראיין"? 2)האם מישהו מכם, בסצנת ההפגזה על גבי, צעק כמוני "RUN FOREST, RUN!"? 3)האם יש מישהו שחושב כמוני שצריך לסקול את וואריה? 4)מה הי הקטע של זינה עם "שבירת מעגל ההרג"? למה היא לא שיפדה אותו וזהו? הרי זה היה ברור שהוא ינסה לתקוף מאחור? 5)(בהקשר לשאלה 4) האם זינה מתרככת לנו? 6) למה תסריטאי זינה לא טורחים להשתמש בשמות יווניים פשוטים או להמציא שמות פיקטיביים במקום להשתמש בשמות של גיבורים יווניים ולהפכם לרעים? (ראו קטע מידע למטה) (_______MORT

THANATOS

New member
קטע מידע על בלרופון:

Bellerophon In Corinth, a child was born to the King, Glaucus. Bellerophon, the son of the most skilled equestrian of the day, was taught by his father from a young age. Bellerophon was a precocious student. When he turned sixteen, Bellerophon longed for adventure, and set out to find it. Along his journey he met Proteus, who feigned friendship to Bellerophon. In truth, Proteus was insanely jealous of Bellerophon, and sought to cause his death. Proteus was the son-in-law of Iobates, the King of Lycia. Feigning goodwill, Proteus gave Bellerophon a sealed message to carry to the King. Upon his arrival in Lycia, Bellerophon found that a pall had been cast over the once-joyful land. Each night, the Chimera, a monster with the head of a lion and the tail of a dragon, swept down upon the valley and carried off women, children, and livestock. The bones of his many victims lay strewn along the mountainside. The population lived in constant fear. When Iobates read the letter Bellerophon had delivered, he found that Proteus requested Bellerophon be put to death. Though he wanted to please his son-in-law, he knew that an outright execution would risk war against the Corinthians. He slyly sent Bellerophon to slay the Chimera, sure that he would never return alive. Bellerophon, longing for excitement, was not frightened by the concept of facing the Chimera. Rather, he was overcome with happiness at the opportunity to rid the poor people from this gruesome threat. Before he set out on his quest, Bellerophon sought the advice of Polyidus, the wisest man in Lycia. Impressed by the youth´s courage, Polyidus told him of the legendary Pegasus. He advised him to spend a night in Athena´s temple, and offer her many gifts. In return, the goddess may help him obtain the horse. Bellerophon took his advice, and Athena appeared to him that night in a dream. She gave him a golden bridle and instructions as to where to find the well from which the Pegasus drank. In the morning, Bellerophon awoke to find the golden bridle beside him. He knew that his dream had been real. Bellerophon journeyed into the forest, locating the well of which Athena had spoken. He hid in the bushes by the well. When the Pegasus finally arrived, Bellerophon waited till it kneeled over to drink and then pounced upon it from his hiding place, slipping the bridle onto it´s head. Pegasus flew into the air, trying desperately to shake Bellerophon off. But Bellerophon was up to the challenge, skilled in the handling of fierce horses. Pegasus understood that he had a new master. After a brief rest, Bellerophon set out to the ledge where the Chimera dwelt. Armed with a long spear, he charged the Chimera. The Chimera exhaled a puff of its horrible fire. Pegasus darted backward to evade the burning breath. Before the Chimera could breathe again, Pegasus renewed its advance and Bellerophon drove the spear through the Chimera´s heart. When the Prince returned to the palace upon a winged horse, carrying the head of the frightful Chimera, the Kingdom rejoiced. The people admired his bravery, and the wonderful winged horse which he rode. King Iobates gave his willing daughter to Bellerophon as a bride. For years the couple was happy, and when Iobates died, Bellerophon took his place. But again Bellerophon sought greater and greater adventures. Finally, he decided to ride up to Mount Olympus to visit the gods. Mounting his steed, he urged Pegasus skyward, higher and higher. Zeus, displeased with Bellerophon´s arrogant attempt to scale Mount Olympus´ heights, sent a gadfly to punish the mortal for daring to ascend to the home of gods. The fly stung Pegasus, and so startled the horse that he suddenly reared, and Bellerophon was hurled off of his back. He plummeted to the ground. Athena spared his life by causing him to land on soft ground. But for the rest of his life, Bellerophon traveled, lonely and crippled, in search of his wonderful steed. But alas, Pegasus never returned.

korinalir

New member
תשובות

1. אממ כן כן המלחמה על החוף אבל האמזונות נראות יותר טוב זה משהו כמו טוראי ראיין בשילוב משמר המפרץ
2. בהחלט! 3.חס וחלילה! מה פתאום! וואריה מאמי חמודה אני אוהבת אותה יותר בכל פרק שהיא משתתפת בו אתמול ממש התפללתי שהיא לא תמות לנו. היא דמות מעולה ומלכה מצויינת ולוחמת נו באמת כולם ראו, she kicks ass!
נו גבי תתגבר על הנסיון לרצח והן יחזרו להיות חברות... מה שכן אהבתי שגבריאל כעסה עליה ולא וויתרה לה ישר זה היה מאוד במקום. 4. דווקא קיוויתי שהיא לא תהרוג אותו הוא היה חמוד והם הורגים יותר מידי רעים שווים שכמעט ניצחו את זינה, קודם הצייד ועכשיו הוא? איפה האתגר? בכל מקרה היא תמיד נותנת לרעים הזדמנות לחזור בהם. 5. כן. קצת. חבל. 6.א. כי אין להם כוח לחשוב בעצמם על שמות ב. כי זה נותן לסדרה שמץ של אוטנטיות (לפחות בעיניהם ובעיני כאלה בלי הבנה בסיסית במיתולוגיה
) ג. שהם לא עושים את זה הם כותבים כמה אותיות באקראי ומה שיוצא זה השם של הדמות

למעלה