הפרק היום - מה הסיפור עם אוליביה?

הפרק היום - מה הסיפור עם אוליביה?

מישהו מוכן להסביר לי מה הסיפור עם ליב שלנו? למה היא התנפלה על הרופא והיא ממהרת להלוויה של טוני? ובסוף גם היה קטע איתה שלא הבנתי כשהיא חתמה שם על משהו ומילמלה לעצמה ... אתם יודעים, אם הזמרת נלי פורטדו היתה יותר שחומה אז היא היתה ממש מזכירה את מיס קאסרס שלנו... יהי זיכרה ברוך

Dawn12

New member
אוליביה מקבלת יותר מדי

זמן מסך. זה לא תורם לבריאות שלה, ובטח לא לשלי. הנייר עליו היא חתמה היה תעודת הפטירה של טוני ז"ל. למה היא הולכת להלוויה? מעולם לא התעניינתי בדרכי המחשבה של האישה הזאת ואני לא עומד להתחיל עכשיו.
הקמפיין ההזוי של "בראש" היה כישלון מוחץ לא רק בגלל ויקי המוטרדת. את האחראי לדבר הירוק הזה שויקטוריה לבשה צריך לפטר במהרה. והמשקפיים... מה זה צריך להיות? האם אלו המשקפיים של אשלי?
ומזל שניקי העלתה את סוגיית רמונה לקראת סוף הפרק. כבר תהיתי אם הנושא יישכח לגמרי מהשיחה כפי שנראה שויקטור שכח אותו.

המשקפיים של אש../images/Emo132.gifאהבתי!!!

חשבתי שרק אני שמתי לב למשקפי בטי ("בטי המכוערת") שאשלי שמה עליה לפעמים ומכסה איתם חצי מהפנים. ובאמת ויקטור כ"כ לחוץ לרדת על ניקי בעניין בראד (לפעמים הוא ממש מפחיד אותי כשהוא עצבני) שהוא שוכח את הלילה הסוער שלו עם רמונה....

python 4

New member
גם אני לא ראיתי

תואר טיפשי. מה היה מה היה מה היה? בילי ומק התנשקו? קאלי מתה כבר? ניקי החטיפה לשפם? אשלי התפשטה ופרצה בצעקות "טייק מי! טייק מי!"?

dviridit

New member
חזר הצעצוע של ויקי שתפסיק להתכיין

כלומר גארי חזר למשרתו, לא ראיתי הכל אבל שמעתי אטת מר זעפני (זה ל לקוח מהדרדסים?) צורח בקולי קולות נדמה לי שהוא התעצבן בישיבה בז'בו. גם קראתי כאן שויקי לבשה שמלה ירקוקה מזויעה ושמה משקפים גדוחללים עליה בכמה מספרים.

למעלה