הפרק היום... יש עכשיו אהבה מעבר לפינה, שיגמר אז תשרשרו תגובות איך היה הפרק...
° °•°caterpillar°•° New member 11/9/03 #1 הפרק היום...../images/Emo26.gif יש עכשיו אהבה מעבר לפינה, שיגמר אז תשרשרו תגובות איך היה הפרק...
ע עד הסוף הטוב New member 11/9/03 #2 הפרק היה... מדהיםם!! יהודה כזה חתיך, שווה... הוא ואלונה כל-כך חמודים ביחד...
S shambi New member 11/9/03 #3 איזה כפוי טובה הליאור הזה!! "נהלתי שנתיים את העסק, מה זה נתן לי?" חוצפן! ואם זה לא נתן לך כלום, אולי תסדר לי עבודה בניהול?
איזה כפוי טובה הליאור הזה!! "נהלתי שנתיים את העסק, מה זה נתן לי?" חוצפן! ואם זה לא נתן לך כלום, אולי תסדר לי עבודה בניהול?
ע עד הסוף הטוב New member 11/9/03 #4 ../images/Emo23.gifיהודה../images/Emo23.gif הוא בסה"כ ניסה לומר לאלונה שהוא לא עוזב את העסק בגללה... כדי שלא יהיו לה "בעיות מצפון" אח"כ... והיא תתן לו לעשות מה שבא לו..
../images/Emo23.gifיהודה../images/Emo23.gif הוא בסה"כ ניסה לומר לאלונה שהוא לא עוזב את העסק בגללה... כדי שלא יהיו לה "בעיות מצפון" אח"כ... והיא תתן לו לעשות מה שבא לו..
S ShiRi GiRl New member 11/9/03 #5 היה פרק ש-אווה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אהבתיי ../images/Emo3.gif
I i love yuda New member 12/9/03 #6 נכוןןן!!!../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif והם כאלה חמודים ביחד, אבל אני כמעט בטוחה שזה לא יחזיק לעוד הרבה זמן, כמו שידוע בכל אופרת סבון או טלנובלה!!
נכוןןן!!!../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif והם כאלה חמודים ביחד, אבל אני כמעט בטוחה שזה לא יחזיק לעוד הרבה זמן, כמו שידוע בכל אופרת סבון או טלנובלה!!