הפרק היום..

CommandeRiker

New member
הפרק היום..

היום ראיתי זינה אחרי שבוע בערך שפיספסתי.... למה זינה הייתה קפואה?

BUG LOVE

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo41.gifאיזה פרק יפה היה היום!!!!

זאת הפעם הראשונה שראיתי אותו במלואו והוא כזה פרק מדהים הכי אהבתי שאיב נזכרה במה שהיה שהיא היתה קטנה ואז היא ראיתה שזינה שרה לה אני מתה על הפרק הזה איזה קול המדהים יש לה ופעם ראשונה שראיתי שהיא נולדה כי לצערי הפסדתי את הפרק גם צחקתי שארס צעק לאיב GO GIRL וחחח... הוא לא מוותר הוא לא קולט שזינה שונאת אותו וכמובן הקרב המרשים בין איב לזינה רואים שהיא ירשה את הגנים של אמא שלה ואיזה עצוב היה שגוקסר מת ושזינה בכתה בגלל מה שאיב עשתה ויש לי עוד הרבה לכתוב אבל אני לא רוצה לשעמם אותכם

*neta*

New member
מה הפרק האחרון שראית?

אני אצא מנקודת הנחה שראית שנולדה לזינה בת שאמורה להביא לדמדומי האלים. אז, האלים רצו להרוג אותה אז בפרק של ההקפאה, זינה נתנה לאוקטביוס את איב שישמור עליה והיא וגבריאל ו"איב" כאילו נפלו עם העגלה וגבריאל ואיב נהרגו, זינה מגלה את זה ומנסה להתאבד בעזרת החרב אבל ארס מנסה למנוע בעדה אבל היא בולעת רעל, כשלמעשה היא וגבריאל שתתו (גבי קצת לפני) את הדמעות של סלסט, שגורמות להן "למות" לזמן קצר, אבל ארס החליט לשים אותן במערה, דבר שהאריך את ההשפעה של הדמעות של סלסט. מצורף קישור למיני שרשור על הפרק.

shanyz

New member
וואו../images/Emo70.gif ראיתי עכשיו את הפרק..

פשוט פרק מעולה! אהבתי כל מה שהיה. את הדאגה של ג'וקסר לגבריאל- לא משנה מתי ולמה הוא תמיד יהיה שם בשבילה!! ממש עצוב שכאילו זינה ילכה להציל אותה בלי שהוא היה מת...(למה החליטו להרוג את הדמות שלו בכלל???) הגעתי למסקנה שאני שונאת את איב/ליוויה. גם ככה וגם ככה אני שונאת אותה! בתור ליוויה- היא פשוט ר-ע-ה!!!!!!!!!! איך אפשר להיות כאלה רעשים1?!? אני לא מבינה את זה...?? כאילו, אין לי רגשות!? גבריאל באה אליה יפה וניסתה להסביר לה משהו יפה כמו בוגרת, למה היא לא יכולה להקשיב!? אוקי- היא קיבלה ת'חינוך שלה ויש לה בראש משהו מסויים והיא לא משתחררת מזה- אבל למה ישר להרוג את גבריאל!?!?!? ובתור איב- כאילו מה הם חשבו לעצמ הכותבים!? הם הפכו אותה לכזאת רכרוכים!!! אולי היא נלחמה קצת קצת בפרק "השיבה הביתה" אם אני לא טועה..(כשהיא לימדה את ואריה תרילים) ו...בפרק שלוציפר וזינה רוצים להרוג אותה! כאילו, היא כזאת מעצבנת בתור איב!! איכס אני שונאת אותה!!! אני גם חושבת שהיא די מכוערת בתור ליוויה.. גם בתור איב היא לא משהו כי היא עושה פרצוף תמים וחסר אונים.. אבל, למשל בפרק "מיהו גורקאן", אז יש קטע שגבריאל מתאמנת באוניה ואז איב וזינה מדברות כזה שלגבי אין סיכוי ושאולי להן זה היהי אתגר.. שם היא יפה
כשהיא איב עם ביטחון! (ממממ..אבל היא שחקנית מאוד טובה
) אוקי חוץ מזה...סתם שאלה, מה קרה לשני הילדים האחרים של ג'וקסר? הילדים הקטנים שהוא סיפר להם את הסיפור?
ארס היה כזה מושלם!!
דבר ראשון- איך הוא כאילו "הודיע לזינה" שהיא תעשה מה שהוא רוצה- והוא רוצה ילד!! שיו איתה! מה הבעיה שלה לתת לו ילד!? הרי אנחנו יודעים וגם היא ידועת (חחח) שהיא תהנה מזה...
מממ משהו קטן שלא מובן לי אצלו, כאילו אם היא לא רוצה לתת לו ילד, דבר ראשון הוא יכול לאנוס אותה
(חחחח איזה רעה אני!) או שהוא פשוט יכול להרוג אותה...כי גם ככה היא לא רוצה אותה והיא לא תתן לו ילד.. למרות שעמוק בפנים זינה סתם מתכחשת לרגשותיה והיא כן רוצה, פשוט..לא נעים לה מגבריאל....
זו התאוריה שלי! זינה אוהבת את ארס, היא רוצה אותו ורוצה ילד ממנו, אבל... פשוט לא נעים לה ככה לעזוב את גבריאל
חחח ו.. אם הוא כל כך רוצה שהיא תמות (מפציר בליוויה להרוג אותה) אז שוב- למה הוא לא הורג אותה בעצמו!? (אני יכולה בעצם לענות לעצמי- בטח בגלל שהוא אוהב אותה והוא לא יכול להרוג אותה בגלל זה...
) והוא היה כ-ז-ה חמוד כשהוא אמר: מי הילדה שלי!? מי ??? את הילדה שלי!!! קדישה ילדה!!! (משהו כזה..חח) הוא כזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד
זה היה פרק מזה עצוב...בכיתי
וירג'יל ממש שחקן טוב.. וגם זינה! אבל משהו קטן הרגיז אותי.. כאילו, לא הרגיז אבל לא מובן אצלי.. כאילו איב באה להרוג את זינה בסוף סוף, והיא אמרה : אני אוהבת אותך, איליי תעזור לבת שלי אני לא הצלחתי.. ובעצם נתנה לה "אישור" להרוג אותה!! מה היא בדיוק רצתה שיקרה!? אם איליי לא היה עוזר, אז ליוויה הייתה הורגת אותה. ואז מה!? איזה מוזרה זינה!! ועוד משהו קטנטן.. ליוויה הייתה אמורה להיות כאילו קיסרית רומא.. אבל היא "הכלבה של רומא"- למה שמישהו ירצה שהיא תהיה הקיסרית!? אמורים בעקרון לאהוב את הקיסר (קיסרית) ו.. אותם כולם שונאים!! אז מה הקטע? זהו..

BUG LOVE

New member
מה???? איך אפשר לשנוא אותה

אני ממש אוהבת את איב טוב חחח... יותר את התינוקת השמנמנה והמתוקה עם הפנים המושלמות אבל לדעתי היא יפה מאוד (שהיא גדולה) וזה באמת חבל שלא ניצלו את הכוח שיש לה בסידרה כי היא ירשה את יכולת הלחימה מאמה שלה וזה באמת ביזבוז אבל את אומרת שליוויה רעה מאוד מאוד טוב אפשר להאשים אותה? כל הזמן היא עברה שטיפות מוח וזה היה החינוך שלה להרוג אנשים אבל את גם ראית שהיא לא הרגה את זינה ואמרה לארס שזינה יכלה לתת שיהרגו אותה אבל היא הגנה עלייה בקטע הזה ראו שכן יש לה רגשות אבל ארס שוב בתחיל עם השטיפה אז זה החזיר אותה לעצמה ומרוב שהיא רצתה להרוג את זינה (למרות שאני לא חושבת שהיא היתה באמת עושה את זה) היא החליטה להרוג את גבריאל בשביל לגרום לזינה להלחם זה לא היה משהו אישי נגד גבי אבל השנאה החזקה הזאת גרמה לה לעיוורון מוחלט שלא הזיז לה וגם בקטע האחרון שסוף כל סוף היא קלטה הכל והיא לא הבינה מה היא עשתה ראו שתמיד היו לה רגשות אבל הם היו מוחבאים היטב בפנים ורציתי לשאול אותך במה היה לך מגן?

shanyz

New member
חחח../images/Emo13.gif

לא שמת סימני פיסוק והתבלבלתי לגמרי
אממ היה לי מגן בהיסטוריה מוגבר... אמממ כן התינוקת הקטנטנה והשמנמנה כזאת מושלמת1! אההושכחתי לציין שממש אהבתי את השיר שזינה שרה.. מישהו יכול בבקשה לכתוב לי את המילים של זה? ארס ממש מוזר!!! כאיול הוא אוהב את זינה ורוצה שהיא תמות.. שיו איתו! ואת צודקת, באמת היה קטע היא כאילו הגנה על זינה וארס הסית אותה בחזרה
חמוד שכמותו

למעלה