הפרק היומיבאיחור אופנתי

Beautiful SouI

New member
הפרק היומיבאיחור אופנתי../images/Emo9.gif../images/Emo184.gif

נשף המיסתורין
תקציר לפרק[עברית]
הבר בקשיים כלכליים ושון וקלודיה מנסים למצוא הכנסה נוספת לנוכח הקשיים לשלם את החשבונות. לאחר ששון ואדי מגלים כי הם מתמודדים על אותה משרה, שוקלים הם למכור את הבר.
Mystery Dance
תקציר לפרק[אנגלית]
With the bar in financial trouble, Sean and Claudia are having difficulty paying their bills, so Sean applies for a manager position with T.J. Shenanigans, while Claudia works from home collecting unpaid medical bills. Sean and Eddie contemplate selling the bar after finding out that they are competing for the same job. Meanwhile, Brad and Lily get back together, to the dismay of broken-hearted Taya. On the rebound, Taya starts dating Jimmy to help win Brad back.
התקצירים נלקחו מפה:
http://tv.nana.co.il
http://tv.com
שחקני אורח:
Arielle Kebbel-אריאלה קבל-טאיה
ואם פספסנו את הפרק
...
שידורים חוזרים:
יום שני: 23:35
יום שבת: 19:29
צפיה מהנה|טיוי| אוהבת המון המון המון המון המון המון המון המון[בקיצור המון
]
דר
חסר לכם אם אתם לא מגיבים
! ואם פספסתם תגיבו ביום שבת או היום יותר מאוחר
[URL='http://']סליחה על האיחור בפרק היומי‎[/URL]

darklighter

New member
לא איחרת../images/Emo12.gif../images/Emo121.gif

עוד לא ראיתי את הפרק...אני רואה מחר בבוקר כי עכשיו אני הולכת לישון... אני חייבת להגיד שהתקציר בעברית הוא קצר מדי ולפי זה זה נשמע מעפן אבל בתקציר באנגלית זה נשמע יותר מעניין (הכל נשמע יותר טוב באנגלית)... אני לא מאמינה שטאיה תצא עם ג'ימי
מקווה שזה לא יהרוס את הצחוקים כי עד עכשיו כל הזמן צחקתי על הסטוקריות שלו... טוב העיקר שלילי ובראד חזרו
אגיב יותר בפירוט כשאראה את הפרק

רוני1002

New member
מה, יש שידור חוזר יום למחרת../images/Emo35.gif

לא ידעתי. באיזה שעה
את הפרק של אתמול ראיתי, אבל טוב לדעת שיש גם שידור חוזר למחרת.

darklighter

New member
אין שידור חוזר יום למחרת../images/Emo121.gif

אבל יש לי וידאו
[המצאה גאונית!!!!!!!!!!!11 בלי וידאו לא הייתי יוצאת מהבית] ועוד מעט אני אוכל גם להקליט על DVD (רוברט קנה לנו איזה חמוד
) ואם ראית אז תגיבי יא מקעודה

רוני1002

New member
הלו, למי את קוראת מקעודה../images/Emo35.gif ../images/Emo46.gif

חחח ניסיתי להישמע ארסית- זה לא הלך. וידאו
מה זה
איך משתמשים בזה
מתי המציאו את זה
LOL דרך אגב, יש עכשיו את הקליפ החדש של קלי קלארקסון ב- Vh1: Because Of You. שיר יפה חבל"ז.

darklighter

New member
אגב קלי מחר יש איידול../images/Emo121.gif

יששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

רוני1002

New member
נכון, איזה מגניב. ../images/Emo13.gif

אה, ודרך אגב, תיקון טעות: הקליפ שלה היה בערוץ MTV ולא ב- Vh1 כמו שכתבתי...

darklighter

New member
ראיתי את הפרק../images/Emo6.gif../images/Emo121.gif

העבודה של קלאודיה הזכירה לי את העבודה הקודמת שלי בחברת ביטוח LOL [טוב כנראה שיש עבודות יותר גרועות מחצי חינם
] איך הרג אותי שקלאודיה דיברה עם האישה ההיא והצליחה לדחות את החוב ואז שון בא וקילל עם העצבים שלו והרס הכל
כמה אופייני
גם ג'ימי כרגיל בעונה הזאת מאוד הצחיק אותי בפרק בעיקר שהוא "זרק" את טאיה ואז התחנן שהוא יקח אותה חזרה ("תקראי לי בראד... אני אלמד את כל הצעדים שלו" LOL
) וגם התפוצצתי שלילי אמרה לקלאודיה שעכשיו ג'ימי יוצא עם טאיה וקלאודיה כזה OMG does she know? (היא יודעת?) חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
וגם הראיון עבודה היה משעשע ביותר, הזכיר לי ראיונות קודמים שלי (מה שמסביר למה נתקעתי בחצי טחינה) אדי ושון
ובאמת התגעגעתי ללילי ובראד מתמזמזים על הספה LOL אה וטאיה זונה
הייתי חייבת להגיד את זה
לסיכום היה פרק טוב
למרות שהקודם היה קצת יותר מצחיק....

רוני1002

New member
אני גם אהבתי יותר את הפרק הקודם.

הסצנה הכי אהובה עלי היא כששון הוציא את העצבים שלו על האישה בטלפון אחרי שקאודיה דיברה איתה בנחמדות. טאיה לא זונה, היא סתם פקאצה מעצבנת.

axnholic

New member
הסידרה היא כמו יין

[משתבחת עם השנים] פרק מצחיק. היו די הרבה קטעים מצחיקים- שון גורר את בראד, לילי מדברת על טאיה וג'ימי עם קלאודיה, שון ואדי בראיון עבודה. היה בהחלט שווה לראות.

למעלה