הפרק היומי - אוו מיי גאד...

הפרק היומי - אוו מיי גאד... ../images/Emo101.gif

לזה לא ציפיתי...
כמה דקות לפני הסצנה הסופית תיכננתי לרשום בפורום שהפרק היה ממש מעניין, ואז קרה המעניין מכל, קתרין העבירה להילוך גבוה בויכוח עם ג'יל והראתה לך מאיפה האגרטל משתין...
. ונשבעת שלפני זה חשבתי על שכמה שאני אוהבת את ג'יל אבל הפעם היא ממש הגזימה ומישהו חייב ללמד אותה לקח. אומנם לא רציתי שזה יהיה לקח כזה, אבל כל מי משמכיר את ג'יל יודע שאף מכה לא יכולה לשתק אותה אז אני לא דואגת לה יותר מהנחוץ, (לא יהיה נחמד אם היא תאבד את הזיכרון לכמה ימים?! לכולם יהיה קצת שקט נפשי, זה בטוח). הכי גדולה היום היתה ויקטוריה, קודם היא מפציעה כרעם ביום בהיר לביתם (אם אפשר לקרוא לזה ככה) של ריאן והטרשת יפה מתמיד יש לציין! וגורמת אפילו לטרשת להזיל ריר. אח"כ היא ממשיכה במסע ועושה גיחה קטנה לשולחן של "החברות משכבר הימים" אשלי ואוליב וגורמת לאש לצביטה קטנה בלב כשהיא חוזרת על דברי אביה בכוונה תחילה. אני לא יודעת מה איתכם אבל כנראה שהניומנים קוראים כאן בפורום!
אחרת איך תסבירו את זה שאחרי שטענתי שהניומנים מתאחדים ומתפקדים הכי טוב רק בשעת אסון משפחתי, אומר מר שפם לניומן הבן משהו כמו חבל שאנחנו מתפקדים כמשפחה רק בשעת משבר. ואולי גם ויקטור שמע את הויכוח של שחר ואורטל והחליט לעשות קצת סדר בבלאגן והודיע לויקטוריה (סוף סוף) על מצבה של קאסי. ואם הגענו לקאסי אז דיייי!!! היום היא ממש הגזימה... קאסי יקרה, תלמדי קצת מאחיך איך להתנהג, לא יזיק גם לך "להתפרע" בשולחן, לצחוק ולהיראות כמה שיותר "חיה" ובעיקר על הפלאנטה הזאת. במקום זה היא נכנסת לפאניקה מכמה בדיקות שאחיה והוריה צריכים לעבור ומתנהגת כאילו כל העולם מונח על כתפיה... חכי קצת קאסי! מה בוער?! יש לך את כל החיים להיות קריקט בלייר (וויליאמס בשבילכם!)

Dawn12

New member
אחד הפרקים הטובים של השנה

ולא רק בזכות סצינת האגרטל שסוף סוף הגיעה אלינו, אלא דווקא בגלל כל השאר. הפרק פשוט זרם. לא היו סצינות מיותרות, הכל הגיע במינון ובתזמון הנכון, והכי חשוב - הטקסטים היו כתובים נהדר.
אני מת על ויקי כשהיא על מצב "עוקצני". היא לא אמרה הרבה הפרק ושום דבר אצלה לא קידם איזו עלילה אבל זה היה פשוט תענוג לראות אותה מרתיחה לטרישה את הדם ומשתלחת באשלי ההמומה. למה מונעים מאיתנו עוד סצינות בין אשלי וויקי? אם אני לא טועה זאת בערך הפעם השנייה שרואים אותן ביחד בשנה האחרונה. נראה לי שאם אשלי לא היתה בהריון יכול להיות שג'ינה היתה נזכרת היום בתיקונים שהיא נאלצה לעשות במסעדה בעקבות הביקור המפורסם של ניקי ודיאן. טוב נו, תמיד יש פעם הבאה. היום גילינו שגם נוח יודע לשחק, והסצינה מסביב לשולחן דווקא לא היתה מביכה כמו בדרך כלל, אלא דווקא די טובה. העניין הוא שאני לא יודע איך לאכול את הסיפור הזה של קאסי והשחפת. מצד אחד, תחשבו מה היה קורה אילו נייט היה במרכז עלילה שכזו ותבינו עד כמה מצבנו טוב. קאמרין ממש לא מדקלמת טקסטים ונכנסה לתפקיד של קאסי חזק, אולי אפילו יותר מדי חזק. מצד שני, יש גם חסרונות בכך שדווקא קאסי (ילדה שהיא לכל הדעות - פשוט לא אמיתית) נבחרה לעמוד במרכז העלילה הזאת. כל הרעיון הוא לראות ילדה בגילה מתמודדת עם הסיטואציה הלא קלה הזאת, אבל קאסי היא לא באמת ילדה. היא מגיבה כאן (ובכל סיטואציה אפשרית) לפחות כמו נערה מתבגרת ואז קשה מאוד להתחבר אליה.

אור2221

New member
זו לא אשמתה של קאמרין

היא לא כותבת לעצמה את הטקסטים :), הם כותבים אותה מבוגרת מדי בשביל ילדה בת 10 בערך. חוץ מזה, היא לא ממש במרכז העלילה, הרעיון הוא לראות את שרון מתפרקת, את ניקולס בסצינות נרגשות עם ניק, וכמובן, את ויקטור וניקי מתאחדים בזמנים קשים, ויותר. חכו, זה רק הולך ומשתפר :) ויקי היתה גדולה, אני כ"כ אוהבת שהיא נבזית לאשלי.

Dawn12

New member
ולכבוד האגרטל

אתם יכולים להוריד ולהיזכר בעימות פיזי נוסף של קת'רין וג'יל, הפעם מחוץ לאולם בית המשפט, ממנו גם לקוחה התמונה המפורסמת שמצורפת כאן. גם אחרי אינספור ויכוחים ומריבות במהלך השנים מדהים לראות שהיריבות הזאת עדיין עובדת ומספקת את הסחורה. שלא ייגמר לעולם.

שחר תודה רבה!! איזה כיף להיזכר ../images/Emo13.gif

שתי אלה שמות את קריסטל ואלכסיס מ"שושלת" בכיס הקטן. אפילו כאן ידה של קתרין יצאה על העליונה, ראיתם איזה אגרופים היא החטיפה לג'יל?
ממש התפקעתי מצחוק...
ומה שהכי הרג אותי זה שהם גם העיפו לקיר את הבחור הבלונדיני שניסה להפריד. וג'יל, אפילו כאן היא רק רעש וצילצולים, קתרין חובטת בה בלי הפסקה והיא מה היא עושה?! מחרמנת את קתרין באיזור שפעם עוד היו לה בזזים... (אתם חייבים לשים
לזה...) אבל היום עם האגרטל קתרין הכי קרעה אותי! לא האמנתי שהיא הולכת באמת לדפוק לה אותו חזק על הראש... זה כאילו שקתרין אמרה לנו "אל תראו אותי ככה, אני שותקת ושותקת אבל בתוכי אני שוצפת וקוצפת...
אפרופו שוצפת וקוצפת... "ארץ נהדרת" עומדת להתחיל...

הרמוניקה, שוב הוצאת לי ת'מלים מהפה!

אוו מיי גוד!!! אני בשוק!!! אגרטלים מתעופפים פה? אני רואה נכון?!?! על פרק כזה אני פשוט חייבת להגיב!! קתרין מאבדת את קור הרוח ומטיחה בג'יל אגרטל בראש?! חבל על הזמן איזה פתיל קצר יש לקיי שלנו! אבל כמובן שג'יל מרוויחה את זה ביושר! מקנזי רעה? לא מתאימה לבן שלה? מי היא חושבת את עצמה! ראול, כל הכבוד לראול הגבר-גבר! מתעלה על עצמו ועל ההשפלה הגדולה שהוא ספג לא מזמן והולך לבילי הביתה ומספר לו על מעליליה של אמא שלו. וויקטוריה, שהציגה לנו חזה שופע בשמלה ססגונית במיוחד, כרגיל ארסית ודוקרנית לאשלי ובכוונה חוזרת על דבריי ויקטור שנמצא אצל ניקי... ניק, שרון, קאסי ונוח משפחה למופת. אין ספק שניק ממשיך את דרכו של אביו ואפילו יותר! ברור לי שניק יהיה אבא חם יותר, תומך יותר ועדין יותר. כל הכבוד לניק! רק שיוריד את הפוני הארוך הזה ויחזור להיות גבר מסוקס וחתיך כמו תמיד. מומלץ בחום. על טרישה הטרשת אין מה להגיד. אולביה, כולנו שמחים שהיא סופסוף חוזרת לעבודה. נמאס גם לנו שהיא סתם יושבת בבית ולא עושה כלום! יאללה שתחזור לעבודה!

taish

New member
הסיפור שאינו נגמר

גם אני מתפעמת כל פעם מחדש מהיריבות הנצחית בין קתרין לג'יל, ומכך שהיא עובדת כל פעם מחדש... סיפור שאינו נגמר. קתרין פשוט בלתי-נלאית, עוד כוחה במותניה וזה כנראה ימשיך כך עוד שנים ארוכות. ואם שחר אמר שאין באמת ילדה כמו קאסי - אני חושבת שאותו דבר ניתן להגיד על ראול (ביחס לגברים, כמובן). חד וחלק, אין גברים כאלו (אלא אם כן אתם חובבי מדע בדיוני, דבר שלא ממש הולך טוב עם אופרות סבון...). פשוט אין. הנשמה הטובה של ראול מדהימה אותי כל פעם מחדש - לדאוג ככה למקנזי אחרי שכ"כ פגעה בו? הביטוי "הגבר המושלם" כבר לא נשמע כ"כ קלישאה, אם חושבים עליו ביחס לראול. ואפרת, לגבי ה"חזה השופע" של ויקטוריה - מה שכתבת הזכיר לי ששמעתי היום שהיא עברה ניתוח להגדלת חזה. ובכן...הנכונו השמועות? מישהו נוסף בפורום יודע משהו על הסוגיה "כבדת המשקל" (תרתי-משמע) הזו? דרך-אגב, בסקר שנערך פה על האישה הסקסית ביותר בצח"מ, בחרתי בויקטוריה - והיום כולם ראו למה.

קרנון2

New member
משפחת ניומן הקטנה

אני מתה על המשפחה של ניק ושרון. זה פשוט מחמם לי את הלב כל פעם מחדש. אני מתה על שרון- שהיא התגלמות החן בעיני כי היא חכמה ורגישה, ומדהימה ביופיה לפי דעתי. היא מאוד אנושית כי היא אמא, אז היא מאוד שברירית בקשר לילדים שלה, אבל היא עדיין מצליחה להכניס לתוך השבריריות הרבה חוזק ובטחוןוזה מה שלדעתי עושה אותה לכזאת שחקנית מוצלחת והדמות עצמה של שרון קולינס ניומןלדמות כל כך מרעננת שפשוט מאירה את החדר כשהיא נכנסת. בקשר לניק- הדעות שלי חלוקות. מצד אחד הוא תמיד יישאר ילד כזה שלא מתבגר וזה מעצבן לפעמים, כי זה עושה אותו לילד המפונק והעשיר של אבא, אבל בעצם מי יכל להאשים אותו ככה הוריו (ויקטור וניקי) חינכו אותו. בכל זאת הוא תמיד יודע לשחק מצויין את הבעל האוהב והאבא המסור והחם ואת זה אני מאוד מעריכה בו. קאסי- אין מילים בפי לתאר את הכישרון של הילדה הזאת. זאת מישהי שאני יכולה לומר בפרוש- עליה אנחנו עוד נשמע בעתיד... היא פשוט שחקנית מלידה, היא לא סתם ילדה יפה בארבית כזאת, היא מלאה בקסם וחן אישי ושואבת את כל הצופים כמו כישוף. נח- הבחורצ'יק קטן מדי בכדי שאוכל להביע את דעתי עליו, אבל הוא כל כך חמוד, בייחוד היום בסצינת הארוחת בוקר. המשפחה הזאת מהווה בשבילי מעין תקווה ואור שיש סיכוי למשפחה נורמאלית גם באופרת סבו- אני מקווה שהם יישארו ככה תמיד, כי אם לא זה ממש ישבור לי את הלב.

גמני בחרתי בויקטוריה...

למרות שיש לי הירהורי חרטה כי שרון ניראת בזמן האחרון יפה מאי פעם. מצד שני אצל ויקטוריה זה משהו באופי החצוף שעושה אותה סקסית יותר ממה שהיא. זה דבר ששמור רק לכוכבות מהסוג שלה (וגם של פיליס) והיום בפרק ראינו את זה טוב. איך ריאן לא עוזב את הטרשת לאנחות ומזנק למלכה ויקטוריה זה נשגב מבינתי...
...

לא ידעתי שהיא עברה הגדלת חזה

לויקטוריה יש "סקס אפיל" רציני, אפילו אבא שלי אומר שהיא סוג של לוליטה...כלומר, ילדה קטנה עם חזות סקסית במיוחד... ואני כמובן מסכימה. אבל לא ידעתי שהיא עברה ניתוח להגדלת חזה...

אני מקווה שג'רי לא יראה את התמונה

אני מקווה שג'רי לא יראה את התמונה הזאת, שיהיה לו על מה להסתכל.... באמת תמונה יפיפיה

לפני הכל להרמוניקה

אני חייבת להגיד שהכתיבה שלך שהיא בקטעים קטעים מצליחה להשאיר אותי להיות מרוכזת בצורה יותר טובה ונכונה, כי לפעמים יש כאלה שכותבות כתבה שלמה וארוכה וממש קשה להתרכז ככה ולהצליח לקורא קטע שלם רצוף, אבל ברגע יש רווחים, הקריאה יותר טובה ולעינינו, זה נכון שקאסי היא דיי
אבל אל תשכחי מאיפה היא הגיעה, היא גדלה עם סבתא בבית חשוך ובלי שמחת חיים, למרות שהסבתא מאוד אהבה אותה, אבל היא היתה צריכה ללמוד לחיות לבד ולדאוג לעצמה

dviridit

New member
ראיתי את הפרק המעניין וגם אני...

התלהבתחי מהסוף אחח איזה סוף, עם האגרטל. ויקי התעסקה בשטויות והיא ממשיכה בזעאת אחרי שויקטור התקשר. כמה ג'ק יציק לאשלי. מזל ששהיא לא צריכה את האישור שלו כדי להתחתן. הרמוניקה, חן חן לך על מהה שכתבת על הניומנים שקוראים את בפורום.

נכון שהסצינה עם האגרטל מזכירה את

סצינות המריבה של אלכסיס וקריסטל מ"שושלת"..... חחח....

לא ראיתי את הפרק של אתמול

אתמול הייתי בהשקת דיסק ראשון של הזמר דובי שוב, משהו מכיר? היה מדהים

ספויילר! ספויילר! ספויילר!

אני מעתיקה לכם תגובת ספויילר מתוך התקצירים שבאתר פנאי פלוס על מה שעתיד להתרחש: אז ככה: שרון הולכת לשנות את פרצופה מקצה לקצה ב-2004. היא מאיזה שהיא סיבה רבה עם ניק ובורחת מהחווה ומבלה לילה עם משהו שמסתבר מאוחר יותר שהוא החבר של גריס. הוא שיכור והוא מכה אותה והיא מתגוננת ומכה אותו בחזרה ובורחת משם במחשבה שהיא הרגה אותו. בינתיים גריס חוזרת לגנואה סיטי כדי לחפש אותו. שרון מתחרפנת לגמרי, רבה עם כל העולם. קאסי לא רוצה לראות אותה והיא חיה שם עם ניק ונח בילעדיה. פיליס נשואה היום לג'ק. דני רומולוטי שב לעיר עם בנו דניאל... שהוא כמובן כבר גדול והוא לא רוצה שום קשר עם אמא שלו ועושה לה צרות. גם טריסי חוזרת לסדרה והבת המשותפת שלה ושל בראד גם משחקת, קוראים לה קולין. ויקטור מצליח שם סוף סוף להעיף את ג'ק מז'בו והוא עכשיו מובטל. מקאנזי שבעצמה עוזבת את הסידרה ב-2002 חוזרת ב-2004 ומצליחה לשכנע את קטרין להפסיק לשתות. ג'יל וקטרין שהן בת ואם מתפייסות.

למעלה