הפרק היומי או תהיות מהותיות

הפרק היומי או תהיות מהותיות ../images/Emo118.gif

1. ממתי ג'יל מעשנת? 2. זה רק אני או שפיליפ עושה גבות?
3. האם מייגן בוכה? כי לי זה נראה יותר כאילו היא צוחקת, שנאמר: צוחה או בוכק? 4. מי זה אבא של ברוק? ולמה הוא אמר כזה דבר אכזרי לקתרין? 5. למה לא מראים את הודו היפה?

Charmed24

New member
הפרק היומי ../images/Emo185.gif

ויקי וניק שני ילדים מפונקים
. הסיבה היחידה שהגיעו לאן שהגיעו, היא בזכותם אביהם. בראד לעומת זאת, כבר 13 שנה בעסקי הקוסמטיקה, וכדאי שיקשיבו לו לפעמים וילמדו מנסיונוף במקום לעשות דווקא ולהזעיף פרצופים חמוצים ותינוקיים. וניל הלקקן הזה, ראוי שיפתח דיעה משלו, במקום להיות ה-yes man האולטימטיבי של הניומנים. דרך דמוקרטית
דרך דמוקרטית my foot
העלילה ההודית... יכלו להשקיע טיפה
יותר כדי לשכנע אותנו באותנטיות, אבל לא נורא, הם פיצו על זה כשהקרינו סצנה משנת 74. מעניין מה עובר בראש של ג'יני קופר כשהיא רואה את הקטעים שצילמה לפני כ"כ הרבה שנים. לגבי קאלי וטריי אני מעט מודאג. הפרקים הם פרקי ספטמבר 99, ו'תשוקות' כבר קיימת בתקופה הזו... האם שחררו את TC לצילומים באולפני צח"מ, או שמא קאלי תאלץ לוותר על הגט שלה בגלל מחויבויות אחרת של השחקן
ובענייני חוזים ושחקנים, קשה לי להבין איך טרישה קאסט מצליחה לשכנע את המפיקים שנה אחר שנה לחדש לה את החוזה, כשאין לה שום תרומה עלילתית what so ever. אולי נישואיה לאחד מכותבי המוזיקה של הסדרה הם הסיבה לכך
אני בספק... ודווקא עלילת ג'יל וה-teens מתחילה לעניין סופסוף. אסתר אפילו זכתה לזמן מסך מחוץ לתלבושת המשרתת הצרפתיה, ונראה כאילו חזרה מסדנת אסרטיביות. אגב, מה הקשקוש הזה על לסוע לבקר את הבת שלה
חשבתי שהבת שלה שוכנת במגורי המשרתים
בירכתי האחוזה.

Dawn12

New member
היום בצח"מ ../images/Emo29.gif

לפני הכל, צהובון - גם לי לא זכור מתי ראיתי את ג'יל מחזיקה סיגריה ופולטת עשן. בהחלט מוזר מאוד. אמא מעשנת, אמא שותה, האם השלב הבא הוא אמא מכה?
עוד משהו שלא היה ברור לי זה מתי הספיקו ג'יל ובילי להחליף את הבגדים מהפרק של אתמול? האם הם סיימו את הויכוח, עלו כל אחד לחדרו, והחליפו בגדים כדי שיוכלו לחזור למטה לסלון לסדר את הבלאגן ולהמשיך להתווכח? דברים משונים מאוד מתרחשים שם באחוזת צ'אנסלור.
בהחלט יכלו להשקיע יותר בעלילה ההודית. אחרי כל כך הרבה שנים בהן לא התייחסו בכלל לברוק, נפלה החלטה להחזיר אותו אל חייה של קת'רין, וככה זה נראה? האם עיני מטעות אותי או שמה התפאורה המדמה מדבר לקוחה מאותה עלילה שכולנו מעדיפים לשכוח?

נדמה לי שזה היה

היום שאחרי
הרי אתמול ג'יל אמרה לבילי "לך לישון, נדבר מחר". וראינו את ראיין וטריש מתעוררים אחרי לילה קשה...

python 4

New member
לגבי טרושה ברור שבסדרה הזו,

כמו בחברת החשמל, מתקבלים שחקנים על בסיס פרוטקציוני ולא על סמך מראה חיצוני או כישרון. אחרת איך אתם מסבירים את הבחור המחוצ'קן שמשחק את בילי?

אני דווקא נורא אוהב את נינה

יש בה מן חן שכזה, לא יודע... אני מדבר על השחקנית ומה שהיא מביאה איתה לדמות. לדעתי היא בין הבנות החינניות שם, וזו הוכחה שלא רק דמויות רעות אפשר לאהוב. (ואני בכלל לא צפיתי בתקופה שהיא וקריקט היו אויבות!)

Charmed24

New member
כשנינה נכנסה לסדרה

היא הייתה מכשפה אמיתית, אהבתי אותה כשהיא הייתה רעה, והיא גם הייתה חסרת-סטייל כזאת והיו איתה סצנות נורא משעשעות, עד שבשלב מסוים קריקט החליטה לעזור לה להפוך לליידי...ומאז היא התקלקלה. כרגיל, כל מה שכריסטין נוגעת בו מתחרבש...

SupeRonit

New member
נא לא לכלכך על כריסטין

היא ק-ד-ו-ש-ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dawn12

New member
כנראה שפספסתי את המשפט

הזה. ובמבט נוסף, אני אפילו מוכן לחזור בי ממה שאמרתי על התפאורה בעלילת הודו. זה לא שהיא מושקעת במיוחד, אבל היא גם כנראה לא מוכרת לנו מן העבר...

שחר!

היה היום פרק טוב ב"יפים"? שווה להציץ? ובעצם למה אני בכלל שואל, אם שילה היתה (ואני משער לעצמי שהיא היתה) אז בטח ששווה לראות!!

Dawn12

New member
../images/Emo32.gif אני עוד לא ראיתי את הפרק

אני בכל זאת בצבא למי שהספיק לשכוח.
למזלי המציאו את הוידאו, ואני בהחלט אראה את זה אחר כך. בכל מקרה, כפי שאמרת - עם שילה אף פעם לא משעמם!

לא שווה!!

אין שילה!!! יש את ברידג'ט שמנשקת את "אוזי" (למה אנשים מחשיבים אותו לאליל? אני בכלל לא אוהב את השיער שלו/המבטא שלו), היא עוזבת והגנגסטרים באים. אמבר אומרת לסטפני שהיא "שפה" עם השיער האפור, ואח"כ אומרת שתעזוב את פורסטר קריאישינז, "לעצב זה בכלל לא החלום הגדול שלי" (תודה שנזכרת בראדלי!) "רציתי משפחה, אני לא יכולה לעולל את זה לריק בלה בלה בלה אולי אני אחזור לשיר". (מה יותר גרוע - העיצובים שלה או השירה? למרות שמדי פעם היא דווקא כן שרה יפה...) סאלי עם הרמקול קוראת מהחלון להופעה של מייסי. הסאלי הזאת, תמיד שמח איתה. מייסי נראית טוב, ומאידך המאפיונרים קורעים את תמונתה כמחאה!
חבל לי להיפרד ממנה. אף פעם לא אהבתי אותה במיוחד, אבל דווקא בתקופה האחרונה היא לא היתה דמות אנמית ומשעממת. בקיצור, לא שווה צפייה!! נ.ב - מה קרה עם הלידה של דרלה?

Charmed24

New member
אין לי

הרבה מה להגיד על הפרק של היום, אבל היה נחמד שסופסוף נזכרו שאשלי וג'ק הם אחים של בילי, וזה היה משעשע שהוא פתח להם את הדלת והם עמדו שם עם פרצופים חמוצים ואשלי עשתה לו היי עם היד. חוץ מזה מוטיב הביטצ'יות של דיאן מתפתח וטוב שכך.

python 4

New member
הפסדתי היום...

קתרין פגשה את הבן שלה ברוק? או שהם לא היו בפרק של היום?

Charmed24

New member
לא

קתרין הייתה, אבל את ברוק היא לא פגשה
החיפושים אחר ברוק יעלו חרס, וברוק יוכרז כמת. רק בעוד כחודשיים נראה את קתרין יושבת בביתה ומתאבלת על מותו של ברוק, כשלפתע לתדהמתה הרבה, יופיע מולה ברוק, חי ונושם.

למעלה