הפרק היומי ../images/Emo185.gif
ויקי וניק שני ילדים מפונקים
. הסיבה היחידה שהגיעו לאן שהגיעו, היא בזכותם אביהם. בראד לעומת זאת, כבר 13 שנה בעסקי הקוסמטיקה, וכדאי שיקשיבו לו לפעמים וילמדו מנסיונוף במקום לעשות דווקא ולהזעיף פרצופים חמוצים ותינוקיים. וניל הלקקן הזה, ראוי שיפתח דיעה משלו, במקום להיות ה-yes man האולטימטיבי של הניומנים. דרך דמוקרטית
דרך דמוקרטית my foot
העלילה ההודית... יכלו להשקיע טיפה
יותר כדי לשכנע אותנו באותנטיות, אבל לא נורא, הם פיצו על זה כשהקרינו סצנה משנת 74. מעניין מה עובר בראש של ג'יני קופר כשהיא רואה את הקטעים שצילמה לפני כ"כ הרבה שנים. לגבי קאלי וטריי אני מעט מודאג. הפרקים הם פרקי ספטמבר 99, ו'תשוקות' כבר קיימת בתקופה הזו... האם שחררו את TC לצילומים באולפני צח"מ, או שמא קאלי תאלץ לוותר על הגט שלה בגלל מחויבויות אחרת של השחקן
ובענייני חוזים ושחקנים, קשה לי להבין איך טרישה קאסט מצליחה לשכנע את המפיקים שנה אחר שנה לחדש לה את החוזה, כשאין לה שום תרומה עלילתית what so ever. אולי נישואיה לאחד מכותבי המוזיקה של הסדרה הם הסיבה לכך
אני בספק... ודווקא עלילת ג'יל וה-teens מתחילה לעניין סופסוף. אסתר אפילו זכתה לזמן מסך מחוץ לתלבושת המשרתת הצרפתיה, ונראה כאילו חזרה מסדנת אסרטיביות. אגב, מה הקשקוש הזה על לסוע לבקר את הבת שלה
חשבתי שהבת שלה שוכנת במגורי המשרתים
בירכתי האחוזה.